dankaf 06.07.2010 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Płytki miałam wybrane nie te co bym chciała ale kasa decyduje i kupiłam w casto takie balii 60x60 po 32,2 zł 70m. Od jutra zaczyna kłaść w salonie. koniecznie wklej zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.07.2010 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 jak są kafle czy panele położone w salonie to ma się już wrażenie, że lada moment koniec:) jak wróciliśmy z urlopu i zobaczyłam deskę na podłodze właśnie w salonie i kafle w jadalnii to stwierdziłam, że w zasadzie moglibyśmy już zamieszkać no ale wiadomo jak jest u mnie Kobietooooo,gdybym to ja tak miała,to nikt by mnie nie zatrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.07.2010 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Danusiu jesteśmy z Bielska Białej. W ubiegłym roku na jesień zrobiliśmy fundament a od wiosny ruszyliśmy z murami. Cześc U nas było podobnie tyle,że zaczeliśmy rok wcześniej.Pamulutki zaczynam myślec o przeprowadzce.............co ja piszę!!!!!!!!!!! Jakie tam pomalutku-tak,to się skromnie zaczeło-teraz,to już jest gdybanie nad głową mojego męża;) Właśnie ruszył na działkę podlewac swoje ukochane posadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
judzia22 06.07.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Powiem Ci Danusiu szczerze, że ja nie mogę się doczekać kiedy zamieszkamy z mężem w ukochanym domku! Uwielbiam ten projekt i naszą działkę, podobnie jak Ty budujemy się po sąsiedzku naszego rodzinnego domu i każdą wolną chwilę spędzamy właśnie tam. Budujemy systemem gospodarczym więc nie idzie to w błyskawicznym tempie, ale satysfakcja i radość ogromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.07.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 tylko pozazdrościc tego leniuchowania;)..........mam nadzieję,że wybyczyłaś się również za mnie;) no masz;) oczywiście:) szkoda tylko, że dłużej się nie dało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 06.07.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 troszkę za szybko się skończyło;) co studiujesz? Zawsze tak jest to co dobre to szybko się kończy:) Studiuję zarządzanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.07.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Kobietooooo,gdybym to ja tak miała,to nikt by mnie nie zatrzymał Danka mało tego już kupiłam firanki do salonu i jadalnii:) a w niedzielę jadę po karanisze:) bo w sobotę za fugi w jadalnii i przedpokoju się zabieram:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.07.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Cześc U nas było podobnie tyle,że zaczeliśmy rok wcześniej.Pamulutki zaczynam myślec o przeprowadzce.............co ja piszę!!!!!!!!!!! Jakie tam pomalutku-tak,to się skromnie zaczeło-teraz,to już jest gdybanie nad głową mojego męża;) Właśnie ruszył na działkę podlewac swoje ukochane posadzki. ty to masz dobrze bo mój małżonek jest nieugięty i zapowiedział, że dopóki nie będzie zrobiony garaż to nawet nie ma mowy o przeprowadzce:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.07.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Zawsze tak jest to co dobre to szybko się kończy Studiuję zarządzanie:) niestety to prawda:) zarządzanie to ciekawy kierunek też go kończyłam:) a statystyka i ekonometria jeszcze długo po ukończeniu studiów śniła mi się po nocach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.07.2010 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Justynko,też ...............zdałam Judziu,ja też kocham ten dom i mogłabym tam siedziec od rana do wieczora.A jak użyźnie glebę,to już w ogóle;).Rozumiem Ciebie doskonalę. My też co możemy i umiemy będziemy robic sami:).................chcesz miec dobrze zrób ,to sam. Ewka,pochwal się jak już pozaczepiasz te 20 firanek ............oczywiście żartuję. ty to masz dobrze bo mój małżonek jest nieugięty i zapowiedział, że dopóki nie będzie zrobiony garaż to nawet nie ma mowy o przeprowadzce Masz cierpliwośc do swojego mężusia;).Ale z drugiej strony fajnie jest wprowadzic się do wycyckanego domku.Niczym się nie martwisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 07.07.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Danusiu gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 09.07.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Witajcie dziewczęta Jak jest taka piękna pogoda, to aż się pracować chce )) My mamy już skończoną elewację, wszędzie podłogi czyli na pięterku parkiet, na dole deski a w kuchni oczywiście płytki Kuchnia zamówiona i Pan mi obiecał, że w tym miesiącu na pewno będzie zamontowana. Sprzęty do kuchni kupione Przyjemnie się w domu robi -aż wychodzić się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.07.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Danusiu gratuluję Dziękuję kochaniutka . Mój mąż śmieje się:czy, ty kobieto nie mogłaś znaleźc normalnej roboty,a nie wieczne szkolenia!!!!!.............. Justynko,a co u Ciebie słychac?Zamówiłaś juz projekt-czy jeszcze masz wątpliwości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.07.2010 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Witajcie dziewczęta Jak jest taka piękna pogoda, to aż się pracować chce )) My mamy już skończoną elewację, wszędzie podłogi czyli na pięterku parkiet, na dole deski a w kuchni oczywiście płytki Kuchnia zamówiona i Pan mi obiecał, że w tym miesiącu na pewno będzie zamontowana. Sprzęty do kuchni kupione Przyjemnie się w domu robi -aż wychodzić się nie chce Oj, na pewno:) Wklej zdjęcia - pochwal się swoją elewacją i oczywiście kuchnią! A propo pogody-za chwilkę lecę "dupsko" troszkę opalic i pochlapac się w basenie;).W przerwie zabieram się za działeczkę. POZDRAWIAM WAS DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 15.07.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Wklej zdjęcia - pochwal się swoją elewacją i oczywiście kuchnią! Kuchni jeszcze nie mam -może w przyszłym tygodniu, ale wkleję zdjęcie elewacji, kominka i zaczątki schodów (będą z kręconymi poręczami) http://lh3.ggpht.com/_0KvTX09Hybk/TD7m2FCAgfI/AAAAAAAAA7s/XN7xKqvJzEY/s640/elewacja%20wsch%C3%B3d.jpg http://lh5.ggpht.com/_0KvTX09Hybk/TD7m-tKYZWI/AAAAAAAAA64/y_sXKVB6Iso/s640/kominek.jpg http://lh3.ggpht.com/_0KvTX09Hybk/TD7nWmV6SbI/AAAAAAAAA68/J9pZX-VaxWg/s512/zacz%C4%85tek%20schod%C3%B3w.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.07.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Jest czym się chwalic!!!!pięknie u Ciebie:) -jakiej szerokości masz ramki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.07.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 cześć dziewczyny:):) u mnie teraz było bardzo pracowicie ale mam już dół okafelkowany, pomalowany i są wstawione drzwi:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 18.07.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 kilka fotek: http://picasaweb.google.pl/ewawoj00/Do?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dobrusiak 19.07.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Jest czym się chwalic!!!!pięknie u Ciebie:) -jakiej szerokości masz ramki? Niestety za małe bo 10 cm (wiem, że prawie wszyscy mają 15 cm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 19.07.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Przyszłam sie pochwalić że mam kuchnie, pomalowany salon i jutro będą schody i dzisiaj sie postaram zrobić zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts