Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak są kafle czy panele położone w salonie to ma się już wrażenie, że lada moment koniec:) jak wróciliśmy z urlopu i zobaczyłam deskę na podłodze właśnie w salonie i kafle w jadalnii to stwierdziłam, że w zasadzie moglibyśmy już zamieszkać no ale wiadomo jak jest u mnie;):rolleyes:

Kobietooooo,gdybym to ja tak miała,to nikt by mnie nie zatrzymał;)

Danusiu jesteśmy z Bielska Białej.

W ubiegłym roku na jesień zrobiliśmy fundament a od wiosny ruszyliśmy z murami.

Cześc :)

U nas było podobnie tyle,że zaczeliśmy rok wcześniej.Pamulutki zaczynam myślec o przeprowadzce.............co ja piszę!!!!!!!!!!!

Jakie tam pomalutku-tak,to się skromnie zaczeło-teraz,to już jest gdybanie nad głową mojego męża;)

Właśnie ruszył na działkę podlewac swoje ukochane posadzki.;)

Powiem Ci Danusiu szczerze, że ja nie mogę się doczekać kiedy zamieszkamy z mężem w ukochanym domku!

Uwielbiam ten projekt i naszą działkę, podobnie jak Ty budujemy się po sąsiedzku naszego rodzinnego domu i każdą wolną chwilę spędzamy właśnie tam.

Budujemy systemem gospodarczym więc nie idzie to w błyskawicznym tempie, ale satysfakcja i radość ogromne ;-)

Cześc :)

U nas było podobnie tyle,że zaczeliśmy rok wcześniej.Pamulutki zaczynam myślec o przeprowadzce.............co ja piszę!!!!!!!!!!!

Jakie tam pomalutku-tak,to się skromnie zaczeło-teraz,to już jest gdybanie nad głową mojego męża;)

Właśnie ruszył na działkę podlewac swoje ukochane posadzki.;)

ty to masz dobrze bo mój małżonek jest nieugięty i zapowiedział, że dopóki nie będzie zrobiony garaż to nawet nie ma mowy o przeprowadzce:no:

Justynko,też ...............zdałam:)

Judziu,ja też kocham ten dom i mogłabym tam siedziec od rana do wieczora.A jak użyźnie glebę,to już w ogóle;).Rozumiem Ciebie doskonalę.

My też co możemy i umiemy będziemy robic sami:).................chcesz miec dobrze zrób ,to sam;).

Ewka,pochwal się jak już pozaczepiasz te 20 firanek ;)............oczywiście żartuję.

ty to masz dobrze bo mój małżonek jest nieugięty i zapowiedział, że dopóki nie będzie zrobiony garaż to nawet nie ma mowy o przeprowadzce

Masz cierpliwośc do swojego mężusia;).Ale z drugiej strony fajnie jest wprowadzic się do wycyckanego domku.Niczym się nie martwisz.

Witajcie dziewczęta :)

Jak jest taka piękna pogoda, to aż się pracować chce :))) My mamy już skończoną elewację, wszędzie podłogi czyli na pięterku parkiet, na dole deski a w kuchni oczywiście płytki :) Kuchnia zamówiona i Pan mi obiecał, że w tym miesiącu na pewno będzie zamontowana. Sprzęty do kuchni kupione :)

Przyjemnie się w domu robi -aż wychodzić się nie chce :)

Witajcie dziewczęta :)

Jak jest taka piękna pogoda, to aż się pracować chce :))) My mamy już skończoną elewację, wszędzie podłogi czyli na pięterku parkiet, na dole deski a w kuchni oczywiście płytki :) Kuchnia zamówiona i Pan mi obiecał, że w tym miesiącu na pewno będzie zamontowana. Sprzęty do kuchni kupione :)

Przyjemnie się w domu robi -aż wychodzić się nie chce :)

Oj, na pewno:)

Wklej zdjęcia - pochwal się swoją elewacją i oczywiście kuchnią!

A propo pogody-za chwilkę lecę "dupsko" troszkę opalic i pochlapac się w basenie;).W przerwie zabieram się za działeczkę.

POZDRAWIAM WAS DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wklej zdjęcia - pochwal się swoją elewacją i oczywiście kuchnią!

Kuchni jeszcze nie mam -może w przyszłym tygodniu, ale wkleję zdjęcie elewacji, kominka i zaczątki schodów (będą z kręconymi poręczami)

http://lh3.ggpht.com/_0KvTX09Hybk/TD7m2FCAgfI/AAAAAAAAA7s/XN7xKqvJzEY/s640/elewacja%20wsch%C3%B3d.jpg

http://lh5.ggpht.com/_0KvTX09Hybk/TD7m-tKYZWI/AAAAAAAAA64/y_sXKVB6Iso/s640/kominek.jpg

http://lh3.ggpht.com/_0KvTX09Hybk/TD7nWmV6SbI/AAAAAAAAA68/J9pZX-VaxWg/s512/zacz%C4%85tek%20schod%C3%B3w.jpg