EwaWoj 19.07.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Przyszłam sie pochwalić że mam kuchnie, pomalowany salon i jutro będą schody i dzisiaj sie postaram zrobić zdjęcia jutro wpraszam się na oglądanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.07.2010 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 kilka fotek: http://picasaweb.google.pl/ewawoj00/Do?feat=directlink extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.07.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Niestety za małe bo 10 cm (wiem, że prawie wszyscy mają 15 cm). dlaczego niestety? masz jak Ci odpowiada-to Twój domek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.07.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Przyszłam sie pochwalić że mam kuchnie, pomalowany salon i jutro będą schody i dzisiaj sie postaram zrobić zdjęcia czekam na obiecane zdjęcia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.07.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 A my przez cały czas porządkujemy ogród,przygotowywujemy fundament pod taras i grodzimy działkę z dwóch stron.Jest roboty że hejjjjjjjjjjjj;).ledwo starcza mi sił na mycie:cool:.Musimy wszystko skończyc w 2 tyg.,bo niebawem zabieramy się za elewację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.07.2010 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Co niektórzy mogliby pomyślec,że robimy od "dupy"strony............... Ale prawda jest taka,że później,to już mąż mi tego nie zrobi-muszę teraz go wykorzystac do robót ogrodowych,bo później to klops! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.07.2010 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Ewka,co Ty masz na podłodze w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.07.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 cześć Danuś i Dziewczyny chwilę mnie nie było, a tu takie postępy to jaka balustrada będzie na zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.07.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 cześć Danuś i Dziewczyny chwilę mnie nie było, a tu takie postępy to jaka balustrada będzie na zewnątrz? cześc:) A gdzie byłaś?-na wczasach? Dobrze,że mi przypomniałaś-właśnie mija m-ąc od zamówienia.Czas, aby panowie się odezwali w tym temacie;)-będzie kuta balustrada. Zaczynam wchodzic w etap tzw.....chce miec,to już z głowy......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.07.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Co niektórzy mogliby pomyślec,że robimy od "dupy"strony............... Ale prawda jest taka,że później,to już mąż mi tego nie zrobi-muszę teraz go wykorzystac do robót ogrodowych,bo później to klops! Danka wszystko jest ważne:) a ja na jesień będę zmieniać ogród likwiduję wszystko co trzeba plewić i sieję trawę, dużo trawy zostawiam sobie tylko moje kółeczka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.07.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Ewka,co Ty masz na podłodze w salonie? deskę podłogową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
judzia22 20.07.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Dziewczyny piękne te wasze orionki!!!!Danusiu jaki kolor elewacji wybrałaś?Mam jeszcze jedno pytanie-po ogrzewaniu podłogowym i wylewkach jaką masz wysokość pomieszczeń?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 20.07.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Hej Danusiu widzę że prace posuwają się do przodu.... Miło popatrzeć.... Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.07.2010 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 deskę podłogową Ja chyba rzucę się na warstwówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.07.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Danusiu jaki kolor elewacji wybrałaś? Mam jeszcze jedno pytanie-po ogrzewaniu podłogowym i wylewkach jaką masz wysokość pomieszczeń? pozdrawiam Judziu,na pewno będzie to jasny kolor.Dokładnie nie mam jeszcze wybranego numeru,ale na 100% jasny;) Może coś z firmy STO lub CAPAROLA.Mielismy zając się już elewacją,ale jak to bywa terminy troszkę się nam poprzesuwały. PS.A propos posadzek.Właśnie cofnęłam męża przez tel.na działkę,aby zmierzył dokładnie pomieszczenia;) Dół-2,77 Góra -2,74 mierzone do jętek(ale jeszcze nie wiem jak wyjdzie na gotowo przy ociepleniu poddasza i opuszczeniu sufitu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.07.2010 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Hej Danusiu widzę że prace posuwają się do przodu.... Miło popatrzeć.... Pozdrowionka:) Teraz czekam na Twoje relacje z placu budowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.07.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Danka co u Ciebie na budowie słychać???? co zmieniłaś w planach? u nas albo pada albo są upały i z ociepleniem musieliśmy się wstrzymać ale za to środek dokańczamy i tak np.dzisiaj wykańczaliśmy kominek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.07.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Co niektórzy mogliby pomyślec,że robimy od "dupy"strony............... Ale prawda jest taka,że później,to już mąż mi tego nie zrobi-muszę teraz go wykorzystac do robót ogrodowych,bo później to klops! Skąd ja to znam:rolleyes: i "od dupy strony" i "wykorzystać bo później to klops"... Mężczyźni widać mało skomplikowane maszyny som... wszystkie tak samo działają A w ogóle to cześć, bo daaaaaawno mnie tu nie było:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.07.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Danka co u Ciebie na budowie słychać???? co zmieniłaś w planach? u nas albo pada albo są upały i z ociepleniem musieliśmy się wstrzymać ale za to środek dokańczamy i tak np.dzisiaj wykańczaliśmy kominek:) Ewuś,prawda jest taka,że mój chłop ma dużo zleceń (to dobrze-bardzo dobrze;))ale ma mało czasu na swoje roboty budowlane.Już mieliśmy robic elewację, a tu okazało się,że musimy najpierw położyc płytki,aby zamówic piec..............i dupa!Jednak postanowiliśmy w tym temacie,że ostateczny termin z ociepleniem to 01.09. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.07.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Skąd ja to znam:rolleyes: i "od dupy strony" i "wykorzystać bo później to klops"... Mężczyźni widać mało skomplikowane maszyny som... wszystkie tak samo działają A w ogóle to cześć, bo daaaaaawno mnie tu nie było Cześc Oj,dawno,ale jesteś usprawiedliwiona Mam nadzieję,że mi również wybaczysz!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts