Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć Danuś i Dziewczyny :)

chwilę mnie nie było, a tu takie postępy :) to jaka balustrada będzie na zewnątrz?

cześc:)

A gdzie byłaś?-na wczasach?

Dobrze,że mi przypomniałaś-właśnie mija m-ąc od zamówienia.Czas, aby panowie się odezwali w tym temacie;)-będzie kuta balustrada.

Zaczynam wchodzic w etap tzw.....chce miec,to już z głowy.........;)

Co niektórzy mogliby pomyślec,że robimy od "dupy"strony..............;).

Ale prawda jest taka,że później,to już mąż mi tego nie zrobi-muszę teraz go wykorzystac do robót ogrodowych,bo później to klops!

Danka wszystko jest ważne:) a ja na jesień będę zmieniać ogród likwiduję wszystko co trzeba plewić i sieję trawę, dużo trawy zostawiam sobie tylko moje kółeczka;):rolleyes:

Danusiu jaki kolor elewacji wybrałaś?

Mam jeszcze jedno pytanie-po ogrzewaniu podłogowym i wylewkach jaką masz wysokość pomieszczeń?

pozdrawiam

Judziu,na pewno będzie to jasny kolor.Dokładnie nie mam jeszcze wybranego numeru,ale na 100% jasny;)

Może coś z firmy STO lub CAPAROLA.Mielismy zając się już elewacją,ale jak to bywa terminy troszkę się nam poprzesuwały.

PS.A propos posadzek.Właśnie cofnęłam męża przez tel.na działkę,aby zmierzył dokładnie pomieszczenia;)

Dół-2,77

Góra -2,74 mierzone do jętek(ale jeszcze nie wiem jak wyjdzie na gotowo przy ociepleniu poddasza i opuszczeniu sufitu)

Co niektórzy mogliby pomyślec,że robimy od "dupy"strony..............;).

Ale prawda jest taka,że później,to już mąż mi tego nie zrobi-muszę teraz go wykorzystac do robót ogrodowych,bo później to klops!

Skąd ja to znam:rolleyes:

i "od dupy strony" i "wykorzystać bo później to klops"...

Mężczyźni widać mało skomplikowane maszyny som... wszystkie tak samo działają;)

A w ogóle to cześć, bo daaaaaawno mnie tu nie było:oops:

Danka co u Ciebie na budowie słychać???? co zmieniłaś w planach?

u nas albo pada albo są upały i z ociepleniem musieliśmy się wstrzymać:rolleyes: ale za to środek dokańczamy i tak np.dzisiaj wykańczaliśmy kominek:)

Ewuś,prawda jest taka,że mój chłop ma dużo zleceń (to dobrze-bardzo dobrze;))ale ma mało czasu na swoje roboty budowlane.Już mieliśmy robic elewację, a tu okazało się,że musimy najpierw położyc płytki,aby zamówic piec..............i dupa!Jednak postanowiliśmy w tym temacie,że ostateczny termin z ociepleniem to 01.09.;)

Skąd ja to znam:rolleyes:

i "od dupy strony" i "wykorzystać bo później to klops"...

Mężczyźni widać mało skomplikowane maszyny som... wszystkie tak samo działają;)

A w ogóle to cześć, bo daaaaaawno mnie tu nie było:oops:

Cześc :)

Oj,dawno,ale jesteś usprawiedliwiona ;)

Mam nadzieję,że mi również wybaczysz!?