dankaf 10.08.2010 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Anulka, wystarczy trzymac się wewnętrznych wymiarów ścian(to słowa Udka)-on wie co "gada";). Dobrusia ma ruppceramikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 11.08.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Dziewczyny,nadszedł czas na płytki:)............już kupiłam(oczywiście nie wszystkie). Piotr wybrał na dolną łazienkę, a ja na górną............garaż,pom.gosp.,kotłownię mamy też z głowy;) a gdzie jakieś fotki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 11.08.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 A tu co taka cisza u nas się górna łazienka robi ja jednak się nie przeprowadze do narodzin małego skończymy wszystko i dopiero a po za tym nie mama sił. Musze troche zwolnić tępa choć mi to ciężko idzie na weekend nawet trafiłam do szpitala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.08.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 a gdzie jakieś fotki;) Będą,będą - obiecuję w weekend:).............dopiero co usiadłam z dupskiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.08.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Emilka,musisz odpocząc i to koniecznie............pewnie, kto by nie chciał na swoim,ale nie za wszelka cenę.Kiedy nastąpi ten ważny moment? A tak w ogóle ,to jestem ciekawa co u Agi ..........jak mały rośnie.Mam nadzieję,że niedługo się odezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.08.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 A tu co taka cisza u nas się górna łazienka robi ja jednak się nie przeprowadze do narodzin małego skończymy wszystko i dopiero a po za tym nie mama sił. Musze troche zwolnić tępa choć mi to ciężko idzie na weekend nawet trafiłam do szpitala. koniecznie powinnaś teraz odpoczywać a pokoje na górze już malowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.08.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 też jestem ciekawa co u Agi? tak jakoś cichutko się ostatnio zrobiło:cool: Danka przekopałam pół ogrodu i teraz mam duuuużo mniej plewienia:) wrzosy, azalie i pozostałe kwiaty przesadziłam do moich kółek a w ich miejsce posiałam trawę jaka ulga:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaputek 12.08.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Witam, przeczytałam z przyjemnością cały dziennik, gratuluję pięknego domu. Bardzo proszę o kilka informacji na temat okien, szczególnie interesuje mnie szerokość okna balkonowego od frontu i dwóch okien balkonowych nad wykuszem, mam dylemat co do szerokości drzwi balkonowych w swoim projekcie, będzie mi łatwiej zdecydować po oglądnięciu "na żywo". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.08.2010 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Danka przekopałam pół ogrodu i teraz mam duuuużo mniej plewienia wrzosy, azalie i pozostałe kwiaty przesadziłam do moich kółek a w ich miejsce posiałam trawę jaka ulga:wiggle: Ewka,zlituj się!!!!!!!.............wpadnij do mnie i zrób to samo!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.08.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Witam, przeczytałam z przyjemnością cały dziennik, gratuluję pięknego domu. Bardzo proszę o kilka informacji na temat okien, szczególnie interesuje mnie szerokość okna balkonowego od frontu i dwóch okien balkonowych nad wykuszem, mam dylemat co do szerokości drzwi balkonowych w swoim projekcie, będzie mi łatwiej zdecydować po oglądnięciu "na żywo". Pozdrawiam Witam Ciebie serdecznie:) i oczywiście dziękuję za bardzo miłe słówka. Jeśli chodzi o okienka -szerokośc balkonowego (łukowate),to 140x230 -boczne nad wykuszem 120x210 -tylne,pojedyńcze(wykusz) 90x210 kolor -orzech Jeśli coś ominęłam,to śmiało pytaj. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaputek 13.08.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Dzięki, o to mi chodziło, muszę teraz jeszcze raz zerknąć na Twój projekt , żeby dopasować te informacje z wyglądem. Pozdrawiam i będę jeszcze zaglądać jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 13.08.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciaputek 16.08.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 To jeszcze raz ja w sprawie okien, czy mieliście jakiś problem z oknem o szerokości 120 ? Fachowcy od okien na forum zakrzyczeli mnie, że szerokość 110 jest juz dramatycznie niewygodna w uzytkowaniu i trudna do zrealizowania. No chyba , że u was 120 jest dzielona?. Przeglądnęłam fotki z budowy, ale to okno jest widoczne zawsze pod kątem i słabo widać. Czy finansowo oferta z okno plastu była tez korzystna, czy nie kierowaliście sie tym w wyborze? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 17.08.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Ewka,zlituj się!!!!!!!.............wpadnij do mnie i zrób to samo!!!!!! hi,hi:) a mam już wprawę tył domu jest już prawie na ukończeniu czekam teraz tylko aż trawka zacznie rosnąć:wiggle:ale czeka mnie w sobotę praca nad przodem a tam jest co do roboty:rolleyes: szukam drzewka, które nie będzie większe niż ok.4 metry, które ślicznie kwitnie i pachnie znacie takie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 17.08.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Danka i doczekałaś się kafelek:wiggle:łazienki będą ładniutkie:) szybko je zrób i dawaj fotki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 18.08.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Danisiu czy możesz napisać mi jaką wysokość ma u Ciebie ścianka kolankowa z murłatą? Jaką wysokość ma twój wieniec, prawie tyle co pustak porotherm? Przy adaptacji podnieśliśmy ściankę o 2 pustaki ale tak się zastanawiam czy nie przesadziliśmy, z murłatą wyszło nam ok. 96 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 18.08.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Chciałam przy okazji pochwalić się że mamy na działce prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.08.2010 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 To jeszcze raz ja w sprawie okien, czy mieliście jakiś problem z oknem o szerokości 120 ? Fachowcy od okien na forum zakrzyczeli mnie, że szerokość 110 jest juz dramatycznie niewygodna w uzytkowaniu i trudna do zrealizowania. No chyba , że u was 120 jest dzielona?. Przeglądnęłam fotki z budowy, ale to okno jest widoczne zawsze pod kątem i słabo widać. Czy finansowo oferta z okno plastu była tez korzystna, czy nie kierowaliście sie tym w wyborze? Pozdrawiam Cześc:) Jest dzielona. Wstawię zdjęcie okienka tarasowego,które ma również 120 cm szerokości (120x230).Nie mam z nimi żadnych problemów i nie zauważyłam jakichkolwiek nieudogodnień http://foto2.m.onet.pl/_m/60e5e3ac964d034a1002cfa251bb5986,10,19,0.jpg Zdecydowłam się na okienka z Oknoplastu ze względu na dobrą,sprawdzoną ekipę montażową,ale nie tylko;).........otrzymałam najlepszy rabat-a jeszcze dodatkowy(5%) przy 100% wpłacie.Pewnie znalazłoby się parę innych firm,które zrobiłyby mi taniej,ale wolałam sprawdzone. Zamówiłam jeszcze dodatkowe wzmocnienia na wszystkie okienka(500zł) i termoramkę(500zł) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.08.2010 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 szukam drzewka, które nie będzie większe niż ok.4 metry, które ślicznie kwitnie i pachnie znacie takie? muszę pomyślec;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.08.2010 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Danka i doczekałaś się kafelek:wiggle:łazienki będą ładniutkie:) szybko je zrób i dawaj fotki;) dziękuję chociaż jedno z głowy;)........co patrzyłam na inną,to wydawała się jeszcze ładniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts