Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A tu co taka cisza u nas się górna łazienka robi ja jednak się nie przeprowadze do narodzin małego :( skończymy wszystko i dopiero a po za tym nie mama sił. Musze troche zwolnić tępa choć mi to ciężko idzie na weekend nawet trafiłam do szpitala.
koniecznie powinnaś teraz odpoczywać:yes: a pokoje na górze już malowałaś?

Witam, przeczytałam z przyjemnością cały dziennik, gratuluję pięknego domu. Bardzo proszę o kilka informacji na temat okien, szczególnie interesuje mnie szerokość okna balkonowego od frontu i dwóch okien balkonowych nad wykuszem, mam dylemat co do szerokości drzwi balkonowych w swoim projekcie, będzie mi łatwiej zdecydować po oglądnięciu "na żywo". Pozdrawiam

Witam, przeczytałam z przyjemnością cały dziennik, gratuluję pięknego domu. Bardzo proszę o kilka informacji na temat okien, szczególnie interesuje mnie szerokość okna balkonowego od frontu i dwóch okien balkonowych nad wykuszem, mam dylemat co do szerokości drzwi balkonowych w swoim projekcie, będzie mi łatwiej zdecydować po oglądnięciu "na żywo". Pozdrawiam

Witam Ciebie serdecznie:) i oczywiście dziękuję za bardzo miłe słówka.

Jeśli chodzi o okienka -szerokośc balkonowego (łukowate),to 140x230

-boczne nad wykuszem 120x210

-tylne,pojedyńcze(wykusz) 90x210

kolor -orzech

Jeśli coś ominęłam,to śmiało pytaj.

Pozdrawiam.

To jeszcze raz ja w sprawie okien, czy mieliście jakiś problem z oknem o szerokości 120 ? Fachowcy od okien na forum zakrzyczeli mnie, że szerokość 110 jest juz dramatycznie niewygodna w uzytkowaniu i trudna do zrealizowania. No chyba , że u was 120 jest dzielona?. Przeglądnęłam fotki z budowy, ale to okno jest widoczne zawsze pod kątem i słabo widać. Czy finansowo oferta z okno plastu była tez korzystna, czy nie kierowaliście sie tym w wyborze? Pozdrawiam

Ewka,zlituj się!!!!!!!.............wpadnij do mnie i zrób to samo!!!!!!;)
hi,hi:) a mam już wprawę;) tył domu jest już prawie na ukończeniu czekam teraz tylko aż trawka zacznie rosnąć:wiggle:ale czeka mnie w sobotę praca nad przodem a tam jest co do roboty:rolleyes:

szukam drzewka, które nie będzie większe niż ok.4 metry, które ślicznie kwitnie i pachnie znacie takie?

To jeszcze raz ja w sprawie okien, czy mieliście jakiś problem z oknem o szerokości 120 ? Fachowcy od okien na forum zakrzyczeli mnie, że szerokość 110 jest juz dramatycznie niewygodna w uzytkowaniu i trudna do zrealizowania. No chyba , że u was 120 jest dzielona?. Przeglądnęłam fotki z budowy, ale to okno jest widoczne zawsze pod kątem i słabo widać. Czy finansowo oferta z okno plastu była tez korzystna, czy nie kierowaliście sie tym w wyborze? Pozdrawiam

Cześc:)

Jest dzielona.

Wstawię zdjęcie okienka tarasowego,które ma również 120 cm szerokości (120x230).Nie mam z nimi żadnych problemów i nie zauważyłam jakichkolwiek nieudogodnień;)

http://foto2.m.onet.pl/_m/60e5e3ac964d034a1002cfa251bb5986,10,19,0.jpg

Zdecydowłam się na okienka z Oknoplastu ze względu na dobrą,sprawdzoną ekipę montażową,ale nie tylko;).........otrzymałam najlepszy rabat-a jeszcze dodatkowy(5%) przy 100% wpłacie.Pewnie znalazłoby się parę innych firm,które zrobiłyby mi taniej,ale wolałam sprawdzone.

Zamówiłam jeszcze dodatkowe wzmocnienia na wszystkie okienka(500zł) i termoramkę(500zł)

Pozdrawiam