szafran77 24.08.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Zastanawiamy się nad płytkami do jadalni,kuchni,korytarza i wiatrołapu(ma iśc po całości). Wpadł nam w oko gres szkliwiony(przypomina kamień)-kolor kremowy bądź beżowy. http://www.opoczno.eu/data/kolekcje/k096/k096p004m1.jpg http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/11/74/87/88/1174878856 Ciekawy wybór...-podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.08.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 Justynko,wyglądają ciekawie w serii lappato tzw.półpoler.Mam jedną u siebie(kremową) -mężuś kupił żonce;).Muszę jeszcze pojechac i oblukac w kolorze beżowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 25.08.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Danusiu mnie się podoba ten marmur.... cenowo wygląda strasznie http://www.remuzzimarmi.it/Article208.html http://www.granit.lublin.pl/pl/oferta/katalog/kategoria/220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.08.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Cześć Dana!Dawno mnie nie było u Ciebie ,a tu takie postępy,że ho ho:)Tylko patrzeć jak zaczną się parapetówy.a na dzinnik zagłosuję ,a jakże:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.08.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Cześć Danuś gres piękny - według mnie pasuje do Twojej koncepcji Orionka (lampa i fotele to mnie by pasowały ) a linguś... no cóż... widać, że ma parę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.08.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Danusiu mnie się podoba ten marmur.... cenowo wygląda strasznie http://www.remuzzimarmi.it/Article208.html http://www.granit.lublin.pl/pl/oferta/katalog/kategoria/220 Justynko,cudowna jest ta podłoga z pierwszej realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.08.2010 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Cześć Dana!Dawno mnie nie było u Ciebie ,a tu takie postępy,że ho ho:)Tylko patrzeć jak zaczną się parapetówy.a na dzinnik zagłosuję ,a jakże:)Pozdrawiam Dziękuję kochaniutka za oddany głos Do parapetówy,to ja Ci mam jeszcze dalekooooo i to jeszcze jak!Jesteśmy na etapie ZRÓB TO SAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.08.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Cześć Danuś gres piękny - według mnie pasuje do Twojej koncepcji Orionka (lampa i fotele to mnie by pasowały ) a linguś... no cóż... widać, że ma parę Elenuś, bez walki nie oddam lampy;)......fajna jest:yes: Linguś jeszcze postoi w miejscu,że tak powiem przelotowym -czeka na fugowanie plytek za swoim dupskiem.Kobieto-kiedy ja to wszystko ogarnę!? Zaczyna mi łeb pękac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata0303 25.08.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Danusiu witaj! Pamiętasz może jaki kolor dachówki i jakiej firmy ma Dobrusia? Bo wydaje mi się że to sirus brąz,ale może się mylę, a okna chyba w kolorze orzech- czy tak?, właśnie takie rozwiązanie biorę u siebie pod uwagę, ale nie jestem przekonana co do koloru dachu- bardzej przemawia do mnie cemniejszy taki jak Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.08.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Hej Danusiu.........widze, że też kafle wybierasz?? mi już głowa od tego pęka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.08.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 mnie już pękł i ganiam własny ogon nie wiem, za co się złapać najpierw i dlatego ostatnio nic nie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.08.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Danusiu witaj! Pamiętasz może jaki kolor dachówki i jakiej firmy ma Dobrusia? Bo wydaje mi się że to sirus brąz,ale może się mylę, a okna chyba w kolorze orzech- czy tak?, właśnie takie rozwiązanie biorę u siebie pod uwagę, ale nie jestem przekonana co do koloru dachu- bardzej przemawia do mnie cemniejszy taki jak Twój Cześc Reniu! Dobrusia ma dachówkę sirius-a z ruppa,a okienka dąb bagienny.Brąz z tej firmy wypada tak jakby bladziej niż brąz robena.Rozumiem Ciebie doskonalę zaczynają się w wybory;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.08.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Hej Danusiu.........widze, że też kafle wybierasz?? mi już głowa od tego pęka:( mi też.........właściwie,to co dopiero go dobrze pozbierałam;) pomogła pepsi-kuzynka ma taki sposób na ból głowy i mi tez pomogło:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.08.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 mi też.........właściwie,to co dopiero go dobrze pozbierałam;) pomogła pepsi-kuzynka ma taki sposób na ból głowy i mi tez pomogło:rolleyes: ja w piatek wybieram sie do Torunia lub Bydgoszczy w sprawie kafli na podłoge....... u nas nic mi sie nie podoba:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.08.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 mnie już pękł i ganiam własny ogon nie wiem, za co się złapać najpierw i dlatego ostatnio nic nie robię no właśnie! ostatnio wlazłam i iiiiiii nie ma nic nowego w dzienniku?ale w komentarzach zdążyłam oblukac bardzo ciekawą jadalnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.08.2010 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 ja w piatek wybieram sie do Torunia lub Bydgoszczy w sprawie kafli na podłoge....... u nas nic mi sie nie podoba:( Ja robię tak, rozgladam się w większych miastach(lepsze realizacje,większy wybór)-np.Poznań, a zamawiam w małym miasteczku;) Ten gres powyżej kosztuję w Poznaniu(po wielkich negocjacjach) 126zł, a w Gnieźnie ok.92zł. Płytki do garażu kupiłam w mrówce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.08.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 no właśnie! ostatnio wlazłam i iiiiiii nie ma nic nowego w dzienniku?ale w komentarzach zdążyłam oblukac bardzo ciekawą jadalnię oczywiście odwołuję TO!!!!! i idę lukac na zdjęcia;) Gratuluję przeprowadzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.08.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Proszę o więcej zdjęc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.08.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Dziękuję kochaniutka za oddany głos Do parapetówy,to ja Ci mam jeszcze dalekooooo i to jeszcze jak!Jesteśmy na etapie ZRÓB TO SAM! EEEEE,taaaaam .Zobaczysz,ani się nie obejrzysz jak już będziecie na 'nowym" . Na takim samym etapie to i my teraz jesteśmy;)dzisiaj np. ustrajaliśmy domek w rynny we trójkę .Za Słodowego to robił kolega ,asystentem był mój m ,a ja donosiłam tylko browarek.Musze przyznać ,że ta funkcja bardzo mi odpowiada:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata0303 25.08.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 No właśnie, te wybory...już problem na etapie kolor dachu, aż się boję co dalej, dziekuję za szybką odpowiedź Danusiu! chciałabym już też płytki wybierać Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts