Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

Zastanawiamy się nad płytkami do jadalni,kuchni,korytarza i wiatrołapu(ma iśc po całości).

Wpadł nam w oko gres szkliwiony(przypomina kamień)-kolor kremowy bądź beżowy.

http://www.opoczno.eu/data/kolekcje/k096/k096p004m1.jpg

http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/11/74/87/88/1174878856

Ciekawy wybór...-podoba mi się:)

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Dana!Dawno mnie nie było u Ciebie ,a tu takie postępy,że ho ho:)Tylko patrzeć jak zaczną się parapetówy.a na dzinnik zagłosuję ,a jakże:)Pozdrawiam

Dziękuję kochaniutka za oddany głos :)

Do parapetówy,to ja Ci mam jeszcze dalekooooo i to jeszcze jak!Jesteśmy na etapie ZRÓB TO SAM!;)

Cześć Danuś :)

gres piękny - według mnie pasuje do Twojej koncepcji Orionka :) (lampa i fotele to mnie by pasowały :D )

a linguś... no cóż... widać, że ma parę ;)

Elenuś, bez walki nie oddam lampy;)......fajna jest:yes:

Linguś jeszcze postoi w miejscu,że tak powiem przelotowym -czeka na fugowanie plytek za swoim dupskiem.Kobieto-kiedy ja to wszystko ogarnę!?

Zaczyna mi łeb pękac;)

Danusiu witaj!

Pamiętasz może jaki kolor dachówki i jakiej firmy ma Dobrusia? Bo wydaje mi się że to sirus brąz,ale może się mylę, a okna chyba w kolorze orzech- czy tak?, właśnie takie rozwiązanie biorę u siebie pod uwagę, ale nie jestem przekonana co do koloru dachu- bardzej przemawia do mnie cemniejszy taki jak Twój

Danusiu witaj!

Pamiętasz może jaki kolor dachówki i jakiej firmy ma Dobrusia? Bo wydaje mi się że to sirus brąz,ale może się mylę, a okna chyba w kolorze orzech- czy tak?, właśnie takie rozwiązanie biorę u siebie pod uwagę, ale nie jestem przekonana co do koloru dachu- bardzej przemawia do mnie cemniejszy taki jak Twój

Cześc Reniu!:)

Dobrusia ma dachówkę sirius-a z ruppa,a okienka dąb bagienny.Brąz z tej firmy wypada tak jakby bladziej niż brąz robena.Rozumiem Ciebie doskonalę zaczynają się w wybory;)

ja w piatek wybieram sie do Torunia lub Bydgoszczy w sprawie kafli na podłoge.......

u nas nic mi sie nie podoba:(

Ja robię tak, rozgladam się w większych miastach(lepsze realizacje,większy wybór)-np.Poznań, a zamawiam w małym miasteczku;)

Ten gres powyżej kosztuję w Poznaniu(po wielkich negocjacjach) 126zł, a w Gnieźnie ok.92zł.

Płytki do garażu kupiłam w mrówce:)

Dziękuję kochaniutka za oddany głos :)

Do parapetówy,to ja Ci mam jeszcze dalekooooo i to jeszcze jak!Jesteśmy na etapie ZRÓB TO SAM!;)

EEEEE,taaaaam .Zobaczysz,ani się nie obejrzysz jak już będziecie na 'nowym" . Na takim samym etapie to i my teraz jesteśmy;)dzisiaj np. ustrajaliśmy domek w rynny we trójkę .Za Słodowego to robił kolega ,asystentem był mój m ,a ja donosiłam tylko browarek.Musze przyznać ,że ta funkcja bardzo mi odpowiada:)