Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

sure trzeba jutro zagrac w totka wtedy marzenia nasze staną się rzeczywistością bądź szybszą rzeczywistością :D

...albo przynajmniej damy sobie na to szansę! :D

A domek masz bombowy

hmm... no tak... w sumie w tych fotografowanych miejscach to on mi się też podoba! :-? ...a reszty wolę na razie nie pokazywać!

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki, dankaf

Ciekawe, czy długo się ten kolor utrzyma, przy tej pięknej pogodzie za każdym samochodem wzbijają się tumany kurzu. Nie bardzo wierzę, że ten tynk rzeczywiście sam się wyczyści... :-?

Naprawdę chcialabym już skończyć tę wykończeniówkę.

A ty masz bardzo fajne widoczki. I ogródek! :D

Możesz mi zdradzic ile wyniosły Cię te okna drewniane?Może byc na pw.

zastanawiam się cały czas nad szprosami.Piękne są.Wiem że w drewnianych(oczywiście nie u wszystkich firm) są nakładane.W plastikowych są na stałe.Nie wiem co myślec.Wizualnie dom lepiej wygląda z szprosami ale rozsądek podpowiada że wygodniej będzie bez.

jeszcze jedno na co zwracałam uwagę odnośnie szprosów, według mnie jak mają byc szprosy to wszędzie a my np. mamy małe okna w wykuszach i jeszcze je dzielic szprosami - to mi nie pasowało, mamy dwa okna w łazience na dole - one też nie wyglądały by ok. no jedynie okno w kuchni tu by pasowało, a góra drzwi balkonowe dawac czy nie? zbyt dużo pytań i wniosek: nie dawac i w końcu nie daliśmy.