sure 01.05.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 sure trzeba jutro zagrac w totka wtedy marzenia nasze staną się rzeczywistością bądź szybszą rzeczywistością ...albo przynajmniej damy sobie na to szansę! A domek masz bombowy hmm... no tak... w sumie w tych fotografowanych miejscach to on mi się też podoba! ...a reszty wolę na razie nie pokazywać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.05.2009 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 A u nas co?Wyglada jak jeden wielki skład budowlany Bardzo spodobała mi sie Twoja podbitka i kolor elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.05.2009 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ale jestem dzisiaj najedzona -grill,serniczek i jeszcze mężuś po lody poszedł.A miałam schudnąc i schudnę ale kiedy tego jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.05.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Dzięki, dankaf Ciekawe, czy długo się ten kolor utrzyma, przy tej pięknej pogodzie za każdym samochodem wzbijają się tumany kurzu. Nie bardzo wierzę, że ten tynk rzeczywiście sam się wyczyści... Naprawdę chcialabym już skończyć tę wykończeniówkę. A ty masz bardzo fajne widoczki. I ogródek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.05.2009 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 A powiedz mi jaki tynk,farbę-nazwę masz?Siedzimy w elewacjach(mąż). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.05.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Silikonowy Kabe, ale chyba nie jest to jakaś "górna półka". Mam nadzieję, że będzie zachowywał się przyzwoicie na mojej ścianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.05.2009 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ogródek to ja mam mini.Tak sobie od czasu do czasu coś wkopię,posadzę i znów przesadzę .Ale uwierz mi bardzo czekam na moją działęczkę i tam dopiero coś konkretnego będę mogła posadzic bo tutaj nie mam miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.05.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Silikonowy Kabe, ale chyba nie jest to jakaś "górna półka". Mam nadzieję, że będzie zachowywał się przyzwoicie na mojej ścianie... Niestety mąż nie kładł z tej firmy tynku.Ale najważniejsze że kolor się podoba.A jest naprawdę bardzo ładny.Lubię takie kolorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.05.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ktos chwalił Caparol i STO, choć tego ostatniego zupełnie nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.05.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ktos chwalił Caparol i STO, choć tego ostatniego zupełnie nie znam... Możliwe że to była nasza wypowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 01.05.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ale czadowy murarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.05.2009 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Ale czadowy murarz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 02.05.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 lada moment i bedziesz miała ściany w całej okazałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.05.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 lada moment i bedziesz miała ściany w całej okazałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.05.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Możesz mi zdradzic ile wyniosły Cię te okna drewniane?Może byc na pw.zastanawiam się cały czas nad szprosami.Piękne są.Wiem że w drewnianych(oczywiście nie u wszystkich firm) są nakładane.W plastikowych są na stałe.Nie wiem co myślec.Wizualnie dom lepiej wygląda z szprosami ale rozsądek podpowiada że wygodniej będzie bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 02.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 wysłałam tobie widomośc na pw i to chyba kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 02.05.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 ja ze szprosów zrezygnowałam ponieważ ze szprosami okna były droższe. Czy teraz żałuję - raczej nie przyzwyczaiłam się do takich jakie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 02.05.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 jeszcze jedno na co zwracałam uwagę odnośnie szprosów, według mnie jak mają byc szprosy to wszędzie a my np. mamy małe okna w wykuszach i jeszcze je dzielic szprosami - to mi nie pasowało, mamy dwa okna w łazience na dole - one też nie wyglądały by ok. no jedynie okno w kuchni tu by pasowało, a góra drzwi balkonowe dawac czy nie? zbyt dużo pytań i wniosek: nie dawac i w końcu nie daliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.05.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Oj czuję że wybór okien będzie tak samo ciężki jak wybór dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 02.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 tak są to trudne decyzje, ale poczekaj jak będziesz miała kupowac drzwi wewnętrzne na marginesie do nas w końcu przyjechały drzwi i futryny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts