Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Piksel, ogromne gratulacje i całusy dla Synka i Mamusi!!!! Śliczne masz Dzieci! Jaki z Michasia przystojny, długowłosy brunet!

Anula25, no 50tysięcy to już rozsądna kwota (my mamy 55tysięcy). Co do stropu, to nasza ekipa zaproponowała lany a my się zgodziliśmy, choć też wcześniej myślałam, że będziemy robić z gotowych elementów. Szczerze mówiąc, to nawet nie wiem, dlaczego zgodziliśmy się na lany? Są zwolennicy takiego i takiego. Niedawno rozmawiałam z kuzynem, który użył na strop jakiś gotowych elementów, ale chyba nie teriva i teraz ma problem z zawieszeniem lamp, czy czegoś do sufitu, bo w tych elementach są dziury i trzeba wieszać tylko w tych miejscach, które są pełne. Nie wiem, czy tak też jest w terivie?

Danusiu, co do schodów, to pełne na pewno wyglądają ciężej, ale z drugiej strony, przy dzieciach, to nie wiem, czy się nie sprawdzają lepiej, choć przecież, Twoje Córcie już duże są, więc im żadne niebezpieczeństwo spadnięcia nie grozi. Jak bym miała patrzeć tylko pod względem estetycznym, to bym wybrała ażurowe.

Ja jeszcze raz w sprawie stropu teriva. Nie boicie się, że będzie pękać? Chcę na poddaszu ścianki działowe również z porothermu ale to jednak większe obciążenie. Nie mam projektu i nie mogę zobaczyć jak one są usytuowane.

Anulka,ja również mam ścianki z porothermu-nic nie pęka ;)

Hej Danusia.....

jak idzie kładzenie wełny???

jak zobaczyłam na zdjęciu jaką ilośc zmówiłaś to mnie zatkało!!!!!!

Do Ciebie wełna tirem przyjechała.........

U nas tirem przywieźli nasz dom :):):)

Kaluś,hi hi........

Tata zrobił wielkie wejście-zajeżdżając tym tirem;)

Wełna już położona i zakołkowana :)

cześć Dziewczyny:)

Danka ocieplenie ociepleniem a gdzie fotkli środka;) czy kafelki położone?

Ps. ocieplenie super zrobione

Cześc dziewczyny :)

Ocieplenie robi się cały czas;),a co do kafli mają się kłaśc od przyszłego tygodnia-zobaczymy!Udzio przekładał termin już drugi raz;)

Danka mam do ciebie pytanko.Czy te przesla co masz na ogrodzenie to.Podmurowka do ogrodzen czy przeslo betonowe do ogrodzen betonowych???? A mamy takie same piece :rolleyes: my tez mamy lingusia

Wymienimy się spostrzeżeniami z pracy naszych pieców.Ciekawe komu więcej spali;)

A co do płotu,to mamy przęsło do ogrodzeń.Siatkę kupiłam na allegro-bardzo tanio i bardzo ładną;)

Melduję się, że zaglądam!. Coś czuję, że to będzie kolejne na forum piękne wnętrze.

ps. piec tez taki mamy, ale jeszcze nie podłaczony, bo hydraulik przychodzi codziennie na godzinę aż! A za tydzien przeprowadzka ponoć, a tu ciepłej wody nie ma:) a wasz piec podłączony już?

Melduję się, że zaglądam!. Coś czuję, że to będzie kolejne na forum piękne wnętrze.

ps. piec tez taki mamy, ale jeszcze nie podłaczony, bo hydraulik przychodzi codziennie na godzinę aż! A za tydzien przeprowadzka ponoć, a tu ciepłej wody nie ma:) a wasz piec podłączony już?

Cześc Iwek!

Wielki dzięki za miłe słówka:).Niestety piec jeszcze nie podłączony-dopiero co hydraulik dokończył swoja robotę(chyba oni tak mają;))Ale ekogroszek już zakupiłam - 2 tony-zobaczymy jak będzie się palił.Najbardziej czeka na to mój luby,aż mu się oczka błyszczą;)

A propo przeprowadzki-masz dobrze.Musze wpaśc do Ciebie i wszystko oblukac.

Pozdrawiam.