anula25 16.09.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Ja jeszcze raz w sprawie stropu teriva. Nie boicie się, że będzie pękać? Chcę na poddaszu ścianki działowe również z porothermu ale to jednak większe obciążenie. Nie mam projektu i nie mogę zobaczyć jak one są usytuowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 16.09.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Piksel, ogromne gratulacje i całusy dla Synka i Mamusi!!!! Śliczne masz Dzieci! Jaki z Michasia przystojny, długowłosy brunet!Anula25, no 50tysięcy to już rozsądna kwota (my mamy 55tysięcy). Co do stropu, to nasza ekipa zaproponowała lany a my się zgodziliśmy, choć też wcześniej myślałam, że będziemy robić z gotowych elementów. Szczerze mówiąc, to nawet nie wiem, dlaczego zgodziliśmy się na lany? Są zwolennicy takiego i takiego. Niedawno rozmawiałam z kuzynem, który użył na strop jakiś gotowych elementów, ale chyba nie teriva i teraz ma problem z zawieszeniem lamp, czy czegoś do sufitu, bo w tych elementach są dziury i trzeba wieszać tylko w tych miejscach, które są pełne. Nie wiem, czy tak też jest w terivie? Danusiu, co do schodów, to pełne na pewno wyglądają ciężej, ale z drugiej strony, przy dzieciach, to nie wiem, czy się nie sprawdzają lepiej, choć przecież, Twoje Córcie już duże są, więc im żadne niebezpieczeństwo spadnięcia nie grozi. Jak bym miała patrzeć tylko pod względem estetycznym, to bym wybrała ażurowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Hej Danusia..... jak idzie kładzenie wełny??? jak zobaczyłam na zdjęciu jaką ilośc zmówiłaś to mnie zatkało!!!!!! Do Ciebie wełna tirem przyjechała......... U nas tirem przywieźli nasz dom :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.09.2010 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 No i gdzie się podziałaś ? Jestem kochaniutka,jestem:) Ledwo znajduję czas na przyjemności - jestem na etapie wykańczania;) Ciesze się,że w końcu się odezwałaś!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.09.2010 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Ja jeszcze raz w sprawie stropu teriva. Nie boicie się, że będzie pękać? Chcę na poddaszu ścianki działowe również z porothermu ale to jednak większe obciążenie. Nie mam projektu i nie mogę zobaczyć jak one są usytuowane. Anulka,ja również mam ścianki z porothermu-nic nie pęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.09.2010 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Danusiu, Jak bym miała patrzeć tylko pod względem estetycznym, to bym wybrała ażurowe. Dziewczyny,jak ja się cieszę,że Was mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.09.2010 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Hej Danusia..... jak idzie kładzenie wełny??? jak zobaczyłam na zdjęciu jaką ilośc zmówiłaś to mnie zatkało!!!!!! Do Ciebie wełna tirem przyjechała......... U nas tirem przywieźli nasz dom :) Kaluś,hi hi........ Tata zrobił wielkie wejście-zajeżdżając tym tirem;) Wełna już położona i zakołkowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.09.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Kaluś,hi hi........ Tata zrobił wielkie wejście-zajeżdżając tym tirem;) Wełna już położona i zakołkowana Danusiu.........to zdjęcie pokaż!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.09.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Cześć Danusiu szybciutko poszło z ociepleniem masz fachowca w domu, to przynajmniej pewność, że dobrze zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.09.2010 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Danusiu.........to zdjęcie pokaż!!!! Juz się pochwaliłam w dzienniku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.09.2010 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Cześć Danusiu szybciutko poszło z ociepleniem masz fachowca w domu, to przynajmniej pewność, że dobrze zrobione Ale męża i kochanka w domu brak hi,hi........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.09.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Ehh, niestety zawsze coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.09.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 cześć Dziewczyny:) Danka ocieplenie ociepleniem a gdzie fotkli środka;) czy kafelki położone? Ps. ocieplenie super zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiatomek1719503162 22.09.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Danka mam do ciebie pytanko.Czy te przesla co masz na ogrodzenie to.Podmurowka do ogrodzen czy przeslo betonowe do ogrodzen betonowych???? A mamy takie same piece my tez mamy lingusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.09.2010 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 cześć Dziewczyny:) Danka ocieplenie ociepleniem a gdzie fotkli środka;) czy kafelki położone? Ps. ocieplenie super zrobione Cześc dziewczyny Ocieplenie robi się cały czas;),a co do kafli mają się kłaśc od przyszłego tygodnia-zobaczymy!Udzio przekładał termin już drugi raz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.09.2010 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Danka mam do ciebie pytanko.Czy te przesla co masz na ogrodzenie to.Podmurowka do ogrodzen czy przeslo betonowe do ogrodzen betonowych???? A mamy takie same piece my tez mamy lingusia Wymienimy się spostrzeżeniami z pracy naszych pieców.Ciekawe komu więcej spali;) A co do płotu,to mamy przęsło do ogrodzeń.Siatkę kupiłam na allegro-bardzo tanio i bardzo ładną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 27.09.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Melduję się, że zaglądam!. Coś czuję, że to będzie kolejne na forum piękne wnętrze. ps. piec tez taki mamy, ale jeszcze nie podłaczony, bo hydraulik przychodzi codziennie na godzinę aż! A za tydzien przeprowadzka ponoć, a tu ciepłej wody nie ma:) a wasz piec podłączony już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiatomek1719503162 27.09.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 (edytowane) Danusia dlaczego zakorkowa³as tego Pana w szambie:confused: Edytowane 27 Września 2010 przez Kasiatomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.09.2010 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Melduję się, że zaglądam!. Coś czuję, że to będzie kolejne na forum piękne wnętrze. ps. piec tez taki mamy, ale jeszcze nie podłaczony, bo hydraulik przychodzi codziennie na godzinę aż! A za tydzien przeprowadzka ponoć, a tu ciepłej wody nie ma:) a wasz piec podłączony już? Cześc Iwek! Wielki dzięki za miłe słówka:).Niestety piec jeszcze nie podłączony-dopiero co hydraulik dokończył swoja robotę(chyba oni tak mają)Ale ekogroszek już zakupiłam - 2 tony-zobaczymy jak będzie się palił.Najbardziej czeka na to mój luby,aż mu się oczka błyszczą A propo przeprowadzki-masz dobrze.Musze wpaśc do Ciebie i wszystko oblukac. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.09.2010 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Danusia dlaczego zakorkowa³as tego Pana w szambie:confused: Jakoś tak źle mu patrzyło z oczu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts