dankaf 02.05.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Fajnie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.05.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Idę spac.Dobrej nocy życzę Ewuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 02.05.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 wzajemnie pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.05.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Danusiu wkleiłam nowe zdjęcia z budowy. Zapraszam, ścianka kolankowa już skończona. W ubiegłym tygodniu byłam u Marcina...śmialiśmy się, że znając się przez forum wpadłyśmy na siebie w sklepie nie poznając się... Rzeczywiście patrząc z perspektywy osoby trzeciej musiało to śmiesznie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.05.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Danusiu wkleiłam nowe zdjęcia z budowy. Zapraszam, ścianka kolankowa już skończona. W ubiegłym tygodniu byłam u Marcina...śmialiśmy się, że znając się przez forum wpadłyśmy na siebie w sklepie nie poznając się... Rzeczywiście patrząc z perspektywy osoby trzeciej musiało to śmiesznie wyglądać Juz biegne podziwiac Że też się nie domyślił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 03.05.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Murarz odlotowy, niczym kameleon zmienia oblicze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.05.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Murarz odlotowy, niczym kameleon zmienia oblicze. pozdrawiam Skubaniec nie chciał zdjęc- musiałam użyc sprytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.05.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 zrobiłam kilka fotek - okna ze szprosami - i oczywiście kilka moich "majówkowych" dokonań i jest jedno zdjęcie specjalnie dla ciebie z oczkiem wodnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.05.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 zrobiłam kilka fotek - okna ze szprosami - i oczywiście kilka moich "majówkowych" dokonań i jest jedno zdjęcie specjalnie dla ciebie z oczkiem wodnym Jesteś super !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.05.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 http://picasaweb.google.pl/ewawoj00/OknaIRoslinki?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.05.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Oczko wodne bardzo ładne Zauważyłam że w oczku jest lilia wodna .Sama niebawem sprawie sobie taką A jeśli chodzi o okna piękne aż mnie zaparło Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję Rabatka-widzę że miałaś pracowity dzień.Tyle nasadzeń?Jeszcze chwilkę wszystko się przyjmie,rozrośnie i będzie cieszyc oko Bardzo się cieszę że spotkałam na swojej drodzę kolejną pasjonatkę ogrodową Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.05.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 praca w ogrodzie jest niesamowita zaraziłam się tym nie tylko ja ale i częśc mojej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.05.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 I bardzo dobrze .Będziemy się wymieniac spostrzeżeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.05.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 nasz "nowy sąsiad" http://picasaweb.google.pl/ewawoj00/Rosliny3?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.05.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 no niestety nie udało się wkleic zdjęcia, Danuś jak ty to robisz aby pokazac zdjecie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.05.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 ale nie przez link tylko jako obrazek tak jak wstawiasz zdjęcia do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.05.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 rośliny w klombikach dostałam od mojej cioci (co mi dawała to brałam i sadziłam) oczywiście jest trochę misz masz ale jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.05.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 no niestety nie udało się wkleic zdjęcia, Danuś jak ty to robisz aby pokazac zdjecie????? Ja może odpowiem, pomiędzy [/img] wklejasz adres obrazka, który znajdziesz we "właściwościach", gdy na niego klikniesz prawym klawiszem. Np. tak:</p><p> </p><p> [img]<a href=http://lh3.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/Sf37XnSD3LI/AAAAAAAAAmY/OLlYjJJZgtQ/s128/DSC06929.JPG' alt='DSC06929.JPG'> Ja wstawiłam adres twojego obrazka przed powiększeniem, dlatego taki mały... pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.05.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Sure wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Sure wielkie dzięki ...ależ proszę bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts