Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Danusiu wkleiłam nowe zdjęcia z budowy. Zapraszam, ścianka kolankowa już skończona. :)

W ubiegłym tygodniu byłam u Marcina...śmialiśmy się, że znając się przez forum wpadłyśmy na siebie w sklepie nie poznając się...:)

Rzeczywiście patrząc z perspektywy osoby trzeciej musiało to śmiesznie wyglądać :)

Danusiu wkleiłam nowe zdjęcia z budowy. Zapraszam, ścianka kolankowa już skończona. :)

W ubiegłym tygodniu byłam u Marcina...śmialiśmy się, że znając się przez forum wpadłyśmy na siebie w sklepie nie poznając się...:)

Rzeczywiście patrząc z perspektywy osoby trzeciej musiało to śmiesznie wyglądać :)

Juz biegne podziwiac :D

Że też się nie domyślił :(

Oczko wodne bardzo ładne :D Zauważyłam że w oczku jest lilia wodna :wink:.Sama niebawem sprawie sobie taką :D :wink:

A jeśli chodzi o okna piękne aż mnie zaparło :o

Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję :D

Rabatka-widzę że miałaś pracowity dzień.Tyle nasadzeń?Jeszcze chwilkę wszystko się przyjmie,rozrośnie i będzie cieszyc oko :wink:

Bardzo się cieszę że spotkałam na swojej drodzę kolejną pasjonatkę ogrodową :wink:

Pozdrawiam.

no niestety nie udało się wkleic zdjęcia, Danuś jak ty to robisz aby pokazac zdjecie?????

Ja może odpowiem, pomiędzy [/img] wklejasz adres obrazka, który znajdziesz we "właściwościach", gdy na niego klikniesz prawym klawiszem. Np. tak:</p><p> </p><p> [img]<a href=http://lh3.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/Sf37XnSD3LI/AAAAAAAAAmY/OLlYjJJZgtQ/s128/DSC06929.JPG' alt='DSC06929.JPG'>

Ja wstawiłam adres twojego obrazka przed powiększeniem, dlatego taki mały...

pozdrawiam,