EwaWoj 12.12.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Nawet nie zauważyłam że nie masz jednego komina :-0 A ściankę kolankową masz tak jak Danusia na gotowo od podłogi do skosu ok. 80cm i też wydłużałaś dach o jedną dachówkę? tak, my mieliśmy super ekipę do dachu: przyjechali, pomierzyli, dali kartkę co i ile kupić i tak nam zrobili dach. Zresztą poszło im bardzo szybko a robiliśmy na przełomie październik / listopad i baliśmy się, że będzie padało i nie zdążymy zadaszyć ale wszystko wyszło na styk - to dopiero były nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 12.12.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 niby tak dużo czasu ale na takie dokładne zaplanowanie wszystkiego to nie jest to dużo. A suknia już się robi???? Jadę w tym miesiącu czegoś szukać . Wolę skromne śluby. Mieszkam przy kościele więc na ceremonię idziemy pieszo, a przed nami grajki. W kościele albo skrzypek albo schola - dziewczęta bardzo ładnie śpiewają podczas mszy. Bukiet z kremowych róż, na sali nie ma co stroić, gdyż to ma w ofercie restauracja. Mi pozostaje tylko powiesić dwa serduszka za naszymi miejscami i kupić żywe kwiaty na stół. Kwiaty w kościele też mam plan, ale to za wcześnie umawiać się w kwiaciarni. Tort na to też jest czas ale napewno na bitej śmietanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 12.12.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 No faktycznie jakby nie patrzeć trochę jest tych spraw do załatwnienia. 2 lata temu za mąż wychodziła moja siostra, więc nie panikuję że z czymś nie zdążę Jedyny problem to samochód - do załatwienia przez narzeczonego ale jak zwykle nie spieszy mu się. Wyobrażacie sobie, że wypożyczenie kosztuje 150 zł za godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 12.12.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 U nas kolejnośc wygladała tak: -chudziak -20cm styropianu podłogowego -posadzka 20cm? To musze jutro podpytać znajomą ale oni tyle nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.12.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Jadę w tym miesiącu czegoś szukać . Wolę skromne śluby. Mieszkam przy kościele więc na ceremonię idziemy pieszo, a przed nami grajki. W kościele albo skrzypek albo schola - dziewczęta bardzo ładnie śpiewają podczas mszy. Bukiet z kremowych róż, na sali nie ma co stroić, gdyż to ma w ofercie restauracja. Mi pozostaje tylko powiesić dwa serduszka za naszymi miejscami i kupić żywe kwiaty na stół. Kwiaty w kościele też mam plan, ale to za wcześnie umawiać się w kwiaciarni. Tort na to też jest czas ale napewno na bitej śmietanie. a będziesz szyła czy kupowała sukienkę? my mieliśmy chór, czerwony dywan i takie tam ale było cudownie. Teraz restauracje przepięknie dekorują salę a dodasz jeszcze bukiety kwiatów, które dostaniesz i będzie ślicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.12.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 No faktycznie jakby nie patrzeć trochę jest tych spraw do załatwnienia. 2 lata temu za mąż wychodziła moja siostra, więc nie panikuję że z czymś nie zdążę Jedyny problem to samochód - do załatwienia przez narzeczonego ale jak zwykle nie spieszy mu się. Wyobrażacie sobie, że wypożyczenie kosztuje 150 zł za godzinę. a po co Tobie smochód do kościoła na piechotkę idziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.12.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 ups, pewnie na dojazd do sali. Cena koszmarna może ktoś z rodziny by się zaoferował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 12.12.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 a po co Tobie smochód do kościoła na piechotkę idziesz? Tak, ale wesele mamy 15km od mojej miejscowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 12.12.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 a będziesz szyła czy kupowała sukienkę? my mieliśmy chór, czerwony dywan i takie tam ale było cudownie. Teraz restauracje przepięknie dekorują salę a dodasz jeszcze bukiety kwiatów, które dostaniesz i będzie ślicznie. Suknie będę wypożyczała. U nas też jest chór ale ja nie chcę. A czerwony dywan jest w kościele przez cały środek aż do ołtarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.12.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Suknie będę wypożyczała. U nas też jest chór ale ja nie chcę. A czerwony dywan jest w kościele przez cały środek aż do ołtarza a nie będziesz się bała, że może coś sukience się stać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 12.12.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 a nie będziesz się bała, że może coś sukience się stać? Nie, wesele chyba nie będzie ekstremalne W cenę wliczone są "usterki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 12.12.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Szukam zaproszeń ale jakoś nic mi się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.12.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 chociaż z drugiej strony co się może jej stać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.12.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Szukam zaproszeń ale jakoś nic mi się nie podoba. bo jeszcze nie trafiłaś na te właściwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 12.12.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Ewa a wy mieliście jakieś prezenciki dla gości? Myślałam o migdałach albo w woreczkach albo w pudełeczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.12.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Ewa a wy mieliście jakieś prezenciki dla gości? Myślałam o migdałach albo w woreczkach albo w pudełeczkach. nie, u nas czegoś takiego nie było ale ja brałam ślub troszeczkę dawno temu ale to fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 12.12.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Teraz, to tyle tego wszystkiego, że głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.12.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Teraz, to tyle tego wszystkiego, że głowa boli ostatnio nawet widziałam plakaty o targach ślubnych:D czy wesele jest udane czy nie zależy do gości bo jak oni będą dobrze się bawili to czy dasz im prezent czy nie nie będzie miało to wielkiego znaczenia. My byliśmy we wrześniu na weselu, była świetna orkiestra, jedzenie no i goście i zabawa trwała do rana. Było super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 12.12.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 ostatnio nawet widziałam plakaty o targach ślubnych:D czy wesele jest udane czy nie zależy do gości bo jak oni będą dobrze się bawili to czy dasz im prezent czy nie nie będzie miało to wielkiego znaczenia. My byliśmy we wrześniu na weselu, była świetna orkiestra, jedzenie no i goście i zabawa trwała do rana. Było super. Jestem tego samego zdania. Lokal i orkiestra są sprawdzone. A goście to się okaże , przewaga młodzieży więc powinni tańczyć. Ale upominek to fajna rzecz, zrobię go sama, migdały symbolizują 5 życzeń: szczęście,długowieczność, bogactwo, cudowne dzieci i zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 12.12.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Jestem tego samego zdania. Lokal i orkiestra są sprawdzone. A goście to się okaże , przewaga młodzieży więc powinni tańczyć. Ale upominek to fajna rzecz, zrobię go sama, migdały symbolizują 5 życzeń: szczęście,długowieczność, bogactwo, cudowne dzieci i zdrowie. taki prezencik będzie miłym akcentem:yes: dobrze, że masz sprawdzoną orkiestrę bo to ona będzie motorem wesela i gwarancją zabawy do rana:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts