Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W wielkich butach małym kroczkiem

idzie sobie rok za roczkiem.

Dziś jest ta magiczna noc

co przynosi szczęścia moc.

Dołączam wiec też życzenia

w Nowym Roku marzeń spełnienia.

http://www5.picturepush.com/photo/a/4778283/640/Picture-Box/8320233-ilustracja-nowy-rok-2011-r.jpg

Sonika

• 2 weeks później...

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!!!

Życzenia spóźnione ale szczere :-)

Danusiu, a co tak tu cicho u Ciebie? Nie miałam ostatnio czasu żeby tu zajrzeć.

22-02-2010 idę do szpitala na operację więc styczeń mam pełen roboty, muszę wybrać sukienkę, zaproszenia no i pochwalę się że zrobiłam wstępne winietki z nazwiskami gości weselnych i zawieszki na wódkę. Na weekend wkleję zdjęcia (muszę się w końcu nauczyć) to pomożecie mi wybrać winietki bo ma dwie i nie wiem która ładniejsza :-) A jeżeli chodzi o budowę to na razie nic się nie ruszyło, sporządzam umowę na usługi budowlane w końcu trzeba ją podpisać.

A wy miałyście umowy?

Pozdrawiam

Anulka,dziękuję za życzenia- również wszyskiego najlepszego w Nowym Roku 2011!:)

22 będę trzymac mocno kciukasy :) i ...........jeszcze mocniej!

Winietki pomożemy wybrac.:)

A co u mnie?

Zaniedbałam troszkę dziennik i muszę nadrobic zaległości.W weekend czeka mnie gruntowanie ścian i malowanie balustrady.W koncu domówiliśmy resztę płytek i Udek dokonczy robotę.

Aniu,pisz umowy.Nawet nie myśl inaczej.Umowa od balustrad uratowała moją kasę.Postraszyłam go odstępstwem od umowy(bądź oddaniem kasy) i takim sposobem odzyskałam balustady z materiałem.Balustady dokończył mi mój brat,który całe życie marzył o takie robocie.Jedynie musiał kupic odpowiedni sprzęt.

Przez tego gościa nie dokończyłam elewacji, a balustardy miały byc najpóźniej w sierpniu na balkonach - będą w styczniu.

Muszę kończyc,ale odezwię się w ten weekend.

Narazie.

Cześc Aniu.Sprawdzałam, czy poradzę sobie z wstawieniem zdjęc z kompa.Zawsze miałam je w albumie.

Przy wyborze zaawansowanej edycji masz różności do wyboru -buźki,kolor i przy kopercie obrazek z "wstaw grafikę" kliknij w to - masz do wybory, ale zdjęcia bezpośrednio z kompa,albo z jakiegoś albumu(kończące się końcówką jpg).

• 3 weeks później...

Danusiu, co tu tak cichutko?? Haloo!!!!

Danusiu czy możesz napisać mi ile wyniosła Was budowa do tego stanu co macie teraz (nie chodzi mi o szczegółowe dane, wiadomo że każdy buduje z czego innego, inne ceny materiałów, troche sam lub zatrudnia ekipy, tak mniej więcej ile trzeba mieć)? Jeżeli nie chcesz na forum to proszę na maila [email protected]

Aniu,odpisałam Ci na p.w.

Dzisiaj pomagałam na budowie.Nie czuję karku;).Marzę już o przeprowadzce - niech to już będzie dom, a nie budowa ;)

A u Was co słychac?

Ewka,obraziła się,bo już nie zagląda:(

Aga i Ewelina zajęta dziecmi

Aniu,cały czas pamiętam o trzymaniu kciukasów ;)

Dzięki Danusiu. Powiem, że takiej kwoty się spodziewałam, taniej to raczej niemożliwe.

U nas OK. Wybrałam sukienkę ślubną (chociaż nie jestem jeszcze do końca przekonana :-) ) bo po operacji czeka mnie leżenie więc jak najwięcej muszę zrobić przed 22 lutym.

Za tydzień spotykam się z wykonawcą żeby dogadać warunki umowy.

A na jakim etapie jesteście, kiedy przeprowadzka?

Pozdrawiam