kala67 27.12.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Danusiu...spóźnione ale od serca:) http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Sy-x1XGJVtI/AAAAAAAAFVg/pte9RVyNMUw/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.12.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 W wielkich butach małym kroczkiem idzie sobie rok za roczkiem.Dziś jest ta magiczna nocco przynosi szczęścia moc.Dołączam wiec też życzeniaw Nowym Roku marzeń spełnienia. http://www5.picturepush.com/photo/a/4778283/640/Picture-Box/8320233-ilustracja-nowy-rok-2011-r.jpg Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.01.2011 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Dziękuję bardzo za życzenia. Życzę Wam wszystkiego dobrego w Nowym 2011 Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 11.01.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!!! Życzenia spóźnione ale szczere Danusiu, a co tak tu cicho u Ciebie? Nie miałam ostatnio czasu żeby tu zajrzeć. 22-02-2010 idę do szpitala na operację więc styczeń mam pełen roboty, muszę wybrać sukienkę, zaproszenia no i pochwalę się że zrobiłam wstępne winietki z nazwiskami gości weselnych i zawieszki na wódkę. Na weekend wkleję zdjęcia (muszę się w końcu nauczyć) to pomożecie mi wybrać winietki bo ma dwie i nie wiem która ładniejsza A jeżeli chodzi o budowę to na razie nic się nie ruszyło, sporządzam umowę na usługi budowlane w końcu trzeba ją podpisać. A wy miałyście umowy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.01.2011 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Anulka,dziękuję za życzenia- również wszyskiego najlepszego w Nowym Roku 2011! 22 będę trzymac mocno kciukasy i ...........jeszcze mocniej! Winietki pomożemy wybrac. A co u mnie? Zaniedbałam troszkę dziennik i muszę nadrobic zaległości.W weekend czeka mnie gruntowanie ścian i malowanie balustrady.W koncu domówiliśmy resztę płytek i Udek dokonczy robotę. Aniu,pisz umowy.Nawet nie myśl inaczej.Umowa od balustrad uratowała moją kasę.Postraszyłam go odstępstwem od umowy(bądź oddaniem kasy) i takim sposobem odzyskałam balustady z materiałem.Balustady dokończył mi mój brat,który całe życie marzył o takie robocie.Jedynie musiał kupic odpowiedni sprzęt. Przez tego gościa nie dokończyłam elewacji, a balustardy miały byc najpóźniej w sierpniu na balkonach - będą w styczniu. Muszę kończyc,ale odezwię się w ten weekend. Narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 16.01.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Cześć, czy możecie napisać jak wrzucić zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.01.2011 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.01.2011 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Cześc Aniu.Sprawdzałam, czy poradzę sobie z wstawieniem zdjęc z kompa.Zawsze miałam je w albumie.Przy wyborze zaawansowanej edycji masz różności do wyboru -buźki,kolor i przy kopercie obrazek z "wstaw grafikę" kliknij w to - masz do wybory, ale zdjęcia bezpośrednio z kompa,albo z jakiegoś albumu(kończące się końcówką jpg). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.01.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 zaawanwonana edycja - dodaj grafikę- from computer- select files- wybierasz zdjęcie- upload files-i zaczynasz ładowanie zdjęcia. po kliknięciu na miniaturkowe zdjęcie pokaże się w większym rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 16.01.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Dzięki Danusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 16.01.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Zdjęcia nie są dobrej jakości ale udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.01.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Wybrałabym drugą propozycję,ale imię Daniel troszkę niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.01.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Aniu,zdecydowałaś się właśnie na taki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 16.01.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Danusiu zdecydowałam się na kokardkę koloru kremowego a papier ecru. Papier na zdjęciu jest biały. To na razie projekty Narzeczony też wybrał drugą a ja z mamą pierwszą ale cały czas waham się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 16.01.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Imienia nie mogę już obniżyć musiałabym zrobić wyższą winietkę lub mniejszą kokardkę żeby jej końce nie zasłaniały napisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.01.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 A ja myślałam,że to zielony papier;) Wybrałaś piękny kolor.Ode mnie masz 2 głosy (mąż też głosował) Sama zastanawiam się nad takimi drzwiami wewnętrznymi.Mam do wyboru brązowe,białe lub ecry i wybrac nie mogę .Myślę nad tym już 2 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 16.01.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Dzięki Jeżeli chodzi o drzwi, to ja nie brałabym białych, jak już to ecru - mam takie u siebie w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 04.02.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Danusiu, co tu tak cichutko?? Haloo!!!! Danusiu czy możesz napisać mi ile wyniosła Was budowa do tego stanu co macie teraz (nie chodzi mi o szczegółowe dane, wiadomo że każdy buduje z czego innego, inne ceny materiałów, troche sam lub zatrudnia ekipy, tak mniej więcej ile trzeba mieć)? Jeżeli nie chcesz na forum to proszę na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.02.2011 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Aniu,odpisałam Ci na p.w. Dzisiaj pomagałam na budowie.Nie czuję karku;).Marzę już o przeprowadzce - niech to już będzie dom, a nie budowa A u Was co słychac? Ewka,obraziła się,bo już nie zagląda:( Aga i Ewelina zajęta dziecmi Aniu,cały czas pamiętam o trzymaniu kciukasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 05.02.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Dzięki Danusiu. Powiem, że takiej kwoty się spodziewałam, taniej to raczej niemożliwe. U nas OK. Wybrałam sukienkę ślubną (chociaż nie jestem jeszcze do końca przekonana ) bo po operacji czeka mnie leżenie więc jak najwięcej muszę zrobić przed 22 lutym. Za tydzień spotykam się z wykonawcą żeby dogadać warunki umowy. A na jakim etapie jesteście, kiedy przeprowadzka? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts