dankaf 06.02.2011 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Cześc Aniu:) Mam nadzieję,że do lata ......się wyrobimy Mamy już za sobą wstępne ustalenia w sprawie schodów.Póki co kolor ( z brązu)wybrany.Ale, żeby nie było tak łatwo .........nadal nie wiem, czy całe brązowe, czy może brązowo-białe.Ot, cała Danka .Jedynie co wiadomo,to ,że będą ażurowe.Tak mi same doradziłyście i tak mi doradził stolarz.Szkoda światła.Gdyby szły wzdłuż ściany zamkniętej,to byłaby inna sprawa.Poddasze nareszcie jest już skończone i zostało szpachlowanie.Może jeszcze ze dwa tyg.i zapomnę o całej brudnej robocie. Wybrałam sukienkę ślubną (chociaż nie jestem jeszcze do końca przekonana Jestem ciekawa jaką wybrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.02.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Koooope lat jak mnie nie pogonisz to powiem "cześć":rotfl: Byłam w dzienniku, ktoś tu chyba ma zaległości:yes: Danuśka popraw się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.02.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 ..........jak mnie nie pogonisz,to odpowiem CZEŚC Rzeczywiście kupe lat !!!!!Zaległości w dzienniku są i to jeszcze jakie.Ledwo znajduję czas na kapiel Kochana cieszę się,że jeszcze mnie pamiętasz i jeszcze nie kopłaś w d.......e za moja nieobecnośc u Ciebie.Mam nadzieję ,że już niebawem,to się zmieni w końcu skończę się budowac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 06.02.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Cześć Danusiu. Nie mam zdjęć sukienki, którą wybrałam ale mam zdjęcie innej którą mierzyłam. Jak mi się uda to wrzucę fotke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 07.02.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Jedna z sukienek którą mierzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.02.2011 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Aniu z taka figurą,to w każdej będziesz wyglądac oszałamiająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 08.02.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Dziękuję Danusiu W pewnym sensie to jest problem, bo nie wiadomo którą sukienkę wybrać A co myślisz o tym fasonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.02.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Fason bardzo ładny.Pokażę Ci jakie mi się podobają.Bardzo podobne tyle,że mniej się dzieje na dole sukienki.Góra w samym gorsecie.Co myślisz?http://www.esuknie.pl/wp-content/uploads/2009/04/suknie_slubne_02.jpghttp://moda.na14.pl/joomla1///images/rsgallery/display//5845_Sweetheart%20suknia%20slubna.jpg.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 08.02.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Bardzo ładne. Mierzyłam takie ale moje doradczynie stwierdziły, że za delikatne. Danusiu moja sukienka też jest z gorsetem tylko na zdjęciu mam bolerko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 08.02.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Żałuję że nie zrobiłam zdjęcia sukienki którą wybrałam, już nie pamiętam jak wygląda. W kwietniu jadę podjąć ostateczną decyzję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makoko 09.02.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witam, dołączam do grona czytaczy i komentatorów dziennika. Na wiosnę planujemy rozpocząć budowę Oriona II, więc lektura Twojego dziennika wiele nam pomogła. Oczywiście strasznie zazdroszczę obecnego stanu, ale mam nadzieję, ze również niedługo będziemy mogli pochwalić się takimi efektami z naszej budowy.Prośba, śladami poprzedniczki:Danusiu czy możesz napisać mi ile wyniosła Was budowa do tego stanu co macie teraz (nie chodzi mi o szczegółowe dane, wiadomo że każdy buduje z czego innego, inne ceny materiałów, troche sam lub zatrudnia ekipy, tak mniej więcej ile trzeba mieć)? Prosze o wiadomość na PW Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.02.2011 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Żałuję że nie zrobiłam zdjęcia sukienki którą wybrałam, już nie pamiętam jak wygląda. W kwietniu jadę podjąć ostateczną decyzję. Aniu,koniecznie zrób zdjęcie i wklejaj Na pewno idzie zwariowac od tej ilosci i różnorodności sukienek.Wiesz jak ja to załatwiłam? (tylko się nie śmiej).Wybrałam 3 sukienki - później,to co mi się w nich najbardziej spodobało - i z tymi szczegółami - powstało dzieło sztuki............"wedle" życzenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 11.02.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Witam, dołączam do grona czytaczy i komentatorów dziennika. Na wiosnę planujemy rozpocząć budowę Oriona II, więc lektura Twojego dziennika wiele nam pomogła. Oczywiście strasznie zazdroszczę obecnego stanu, ale mam nadzieję, ze również niedługo będziemy mogli pochwalić się takimi efektami z naszej budowy. Prośba, śladami poprzedniczki: Danusiu czy możesz napisać mi ile wyniosła Was budowa do tego stanu co macie teraz (nie chodzi mi o szczegółowe dane, wiadomo że każdy buduje z czego innego, inne ceny materiałów, troche sam lub zatrudnia ekipy, tak mniej więcej ile trzeba mieć)? Prosze o wiadomość na PW Pozdrawiam Witam serdecznie Makoko,za chwilkę sama będziesz na podobnym etapie budowy.Tak,to szybko zleci.A jak zacznie się wykończenówka,to i nerwówka;).Zaczynam marzyc o błogim lenistwie hi,hi,hi....... Ciesze się,że wpadłaś.Zapraszam. PS.Koszty "poszły" na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makoko 12.02.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Taa....tylko kiedy to będzie:yes: Ale mam nadzieję, że w miłym gronie, tzn. podglądając Twój dziennik i innych Orionowiczów przygody budowlane, szybciej pójdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 12.02.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Aniu,koniecznie zrób zdjęcie i wklejaj Na pewno idzie zwariowac od tej ilosci i różnorodności sukienek.Wiesz jak ja to załatwiłam? (tylko się nie śmiej).Wybrałam 3 sukienki - później,to co mi się w nich najbardziej spodobało - i z tymi szczegółami - powstało dzieło sztuki............"wedle" życzenia;) Danusiu dobry pomysł. Zobaczę jak mi pójdzie w kwietniu, może wykorzystam twój sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 12.02.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Dzisiaj miałam spotkanie z wykonawcą. Jak będzie dobra pogoda to zaczynamy 10 marca. Najpierw fundamenty, a po 3 tygodniach reszta. Danusiu masz może jakieś rady odnośnie etapu fundamentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.02.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Taa....tylko kiedy to będzie:yes: Ale mam nadzieję, że w miłym gronie, tzn. podglądając Twój dziennik i innych Orionowiczów przygody budowlane, szybciej pójdzie... Wiem,że nie możesz się doczekac.U nas było tak samo.Wszyscy sąsiedzi ruszyli tylko my czekaliśmy,bo Udek miał wypadek motocykowy. Jak ja się cieszyłam, kiedy wreszcie nadeszła wiosna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.02.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Dzisiaj miałam spotkanie z wykonawcą. Jak będzie dobra pogoda to zaczynamy 10 marca. Najpierw fundamenty, a po 3 tygodniach reszta. Danusiu masz może jakieś rady odnośnie etapu fundamentów? Że co!?Biada Ci ............mnie dogonic Aniu,przede wszystkim dobra izolacja-pozioma i pionowa,Ale znając Ciebie,to masz to wszystko w małym paluszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 12.02.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Że co!?Biada Ci ............mnie dogonic Aniu,przede wszystkim dobra izolacja-pozioma i pionowa,Ale znając Ciebie,to masz to wszystko w małym paluszku Danusiu zanim będę na takim etapie jak ty teraz to jeszcze dużo dużo czasu. Muszę wszystko sobie od nowa przypomnieć żeby niczego nie pominąć. Teraz nurtuje mnie instalacja odgromowa. Wy robiliście, macie np. w fundamentach położoną tzw. bednarke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 14.02.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Danusiu jakie masz ustawienie sanitariatów w łazience na dole? Chcemy wydłużyć łazienkę poprzez przesunięcie ścianki ale drzwi trzeba przenieść na drugą stronę żeby nie przeszkadzały w otwieraniu drzwi od kotłowni (również tak zrobiliście?) Myślałam żeby zostawić tak jak jest w projekcie ale ustawienie w górnej łazience chcę pozmieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts