kala67 22.04.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://wt08.wrzuc.to/obrazek/X2QiAa4L2v/wielkanoc108.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.04.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://w-kartki.eu/kartki/91/1/d/1131.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.04.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT http://www.zak-torun.edu.pl/upload/image/obrazki%20%C5%9Bwi%C4%85teczne/wielkanoc2010.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikkers 26.04.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Cześć Danka. Pozwolę wtrącić się do Twojego wątku. Pytałem się na ogólnym jak zrobić łuki nad schodami i tarasem (nie dostałem odpowiedzi). W Twoim dzienniku widziałem, że zalaliście strop prosto. Może Ty mi wytłumaczysz jak będziecie robić te łuki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piksel 28.04.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 Cześć wróciłam bo mam na nowej chatce wkońcu internet ale czasu nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.05.2011 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Kaluś,Beatko,Arcticuś........ślicznie dziękuję za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.05.2011 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Cześć Danka. Pozwolę wtrącić się do Twojego wątku. Pytałem się na ogólnym jak zrobić łuki nad schodami i tarasem (nie dostałem odpowiedzi). W Twoim dzienniku widziałem, że zalaliście strop prosto. Może Ty mi wytłumaczysz jak będziecie robić te łuki??? Cześc Bikkers....... cieszę się,że jednak zdecydowałeś się na budowę Oriona Właśnie w tej chwili zajęliśmy się sztukaterią elewacji.Łuki mamy wykonane z styropianu.Zauważyłam,że inni wylewali z betonu,ale po co?Aby jedynie wiecej roboty np. z szalunkami,a wykończenie jest i tak takie same. W wolnej chwili(może dzisiaj) pstryknę parę zdjęc i wstawię w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.05.2011 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 Cześć wróciłam bo mam na nowej chatce wkońcu internet ale czasu nie mam U mnie też z czasem kruchutko.Wczoraj cały dzień z łopatą w ręku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 02.05.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Witaj Danusiu! W środę się zaczyna, dzisiaj dostałam tel., że w środę budowlańcy wchodzą na budowę. Serce mi szybciej ze stresu zabiło Mamy już zrobione wykopy ale mój przyszły robił zdjęcia aparatem tel. i nie zdążyłam przed jego wyjazdem zgrać na kompa więc nie pochwalę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 02.05.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Cześc Bikkers....... cieszę się,że jednak zdecydowałeś się na budowę Oriona Właśnie w tej chwili zajęliśmy się sztukaterią elewacji.Łuki mamy wykonane z styropianu.Zauważyłam,że inni wylewali z betonu,ale po co?Aby jedynie wiecej roboty np. z szalunkami,a wykończenie jest i tak takie same. W wolnej chwili(może dzisiaj) pstryknę parę zdjęc i wstawię w dzienniku. A to nie jest drożej, czy nie ma znaczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.05.2011 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Aniu,nie wiem czy drożej,ale na pewno więcej roboty przy szalunkach.A i tak w późniejszym czasie trzeba "wyprowadzic" np.narożniki ...itd. Ps.Teraz to się zacznie! Z dnia nadzień będziesz widziała "jak muru pną się do góry"............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 06.05.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Danusiu czy filary macie takie jak w projekcie? Dawaliście zbrojenie do filarów z przodu domku, bo w projekcie te z przodu nie mają zbrojenia, ma tylko ten od strony ogrodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.05.2011 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Aniu,wszystkie filary są zbrojone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 08.05.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Dzięki Danusiu. Wczoraj rozmawialiśmy z wykonawcą i kazaliśmy we wszystkie włożyć zbrojenie.Mam jeszcze pytanie o komin, czy wy dobudowaliście dodatkowy kanał w kominie, który znajduje się w pomieszczeniu gospodarczym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.05.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Aniu, mamy 3 kanały wentylacyjne plus jeden dymowy.Kanał wentylacyjny z małej łazienki jest poprowadzony w zabudowanej ścianie w górnej łazience.Tak z ciekawości- po co dodatkowy kanał w kominie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 10.05.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Aniu, mamy 3 kanały wentylacyjne plus jeden dymowy. Kanał wentylacyjny z małej łazienki jest poprowadzony w zabudowanej ścianie w górnej łazience. Tak z ciekawości- po co dodatkowy kanał w kominie? Myślałam żeby dobudować kanał spalinowy w razie gdyby kiedyś tak wzrosły ceny ogrzewania gazem, że bardziej opłacałoby się coś innego (jakby nie patrzeć wszystko idzie w górę). Ale i tak już za późno bo mamy już ułożone zbrojenie. Jutro odbiór i w czwartek zalewamy ławy Na weekend wrzucę kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 15.05.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Hej Danka... Możesz kuknąć już troszkę powklejałam:) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 18.05.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 (edytowane) Danusiu mam pytanie odnośnie fundamentów. SIPLAST PRIMER używa się na bloczki, a na to jeszcze dysperbit żeby przykleić styropian?Jakiej papy użyliście na ławy, chodzi mi o to jakiej firmy tej samej co SIPLAS PRIMER czyli papę Fundament Szybki Profil SBS?? Edytowane 18 Maja 2011 przez anula25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.05.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Aniu,Simplast wystarczy i na to przychodzi styropian.Papę daliśmy zwykłą termozgrzewalną - bo jest grubsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 18.05.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 To nie dawaliście nigdzie dysperbitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts