Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

u nas nad wykuszami też trochę czasu spędzili musisz niestety uzbroić się w cierpliwość :x

Niech się z nimi bawi byle je zrobił dobrze :D

Jedziesz sama na zakupy ogrodnicze?To super nikt Ci nie będzie mędził nad uchem :wink: Kiedyś wkurzona "sapaniem" męża przyrzekłam sobie że za nic w świecie nie zabiorę go za tydzień na zakupy.I tak zrobiłam.Pojechałam sama.Zrobiłam super zakupy-2 pary butów kupiłam. Bo bardzo nie lubię sobie kupowac butów :wink: A że 2 pary były ładne,wygodne to wziełam.

Mąż jak się dowiedział że obcy facet mi doradzał(on był ze swoją żoną której też doradzał) powiedział że już więce samej mnie nie puści bo z nim szybciej robię planowane zakupy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zazdrosny był

Monia dziękuję :D Mam nadzieję że moja dzisiaj "komponowana" ziemia będzie im służyc :wink:.

Na różach mam nimułkę różaną-pierwszy raz w życiu.Nigdy jeszcze nie miałam jej na różach.Kupiłam dzisiaj środek MOSPILAN 20SP i jutro będę pryskac :(

Niestety zrywanie liści -nie pomogło.Więc trzeba szkodnika zwalczyc żołądkowo.Szkoda :evil: Ale o dziwo jest na starych różach a na nowych nie.Trzeba działac :wink:

Monia dziękuję :D Mam nadzieję że moja dzisiaj "komponowana" ziemia będzie im służyc :wink:.

Na różach mam nimułkę różaną-pierwszy raz w życiu.Nigdy jeszcze nie miałam jej na różach.Kupiłam dzisiaj środek MOSPILAN 20SP i jutro będę pryskac :(

Niestety zrywanie liści -nie pomogło.Więc trzeba szkodnika zwalczyc żołądkowo.Szkoda :evil: Ale o dziwo jest na starych różach a na nowych nie.Trzeba działac :wink:

Nimułkę co roku ma moja sąsiadka na swojej białej pnącej rózy :-? trzymam kciuki za pozytywne zwalczenie :wink: