dankaf 05.05.2009 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Kasiu a jak tam łazienka?Już wszystko dopracowane do końca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.05.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Kasiu a jak tam łazienka?Już wszystko dopracowane do końca? Moja łazienka...jeszcze nie gotowa i nie zmieniona... teraz jestem trochę zalatana z Komunią Laury.... i umówiłam się, że zajmiemy sie tym po 10 maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.05.2009 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 To w tą niedzielę córeczka przystąpi do I Komunii Sw.?Też będę na imprezie Moja za rok.Ale czas leci.Ale jakoś sie nie boję jak inne mamy z naszej klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.05.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Widziałam w dzienniku,ze mury się ostro pną do góry ,gratuluję ale murarza to masz ODLOTOWEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.05.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Widziałam w dzienniku,ze mury się ostro pną do góry ,gratuluję ale murarza to masz ODLOTOWEGO Cześc Wielkie dzięki za miłe słówka za murarza również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.05.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 To w tą niedzielę córeczka przystąpi do I Komunii Sw.?Też będę na imprezie Moja za rok.Ale czas leci.Ale jakoś sie nie boję jak inne mamy z naszej klasy Danusiu ja tak bardzo jestem wyluzowana, że aż się martwię czy nie za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 08.05.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Danuś co tam u ciebie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.05.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Murarz bawi się wykuszami.We wtorek stwierdził że cały dzień musiał je dokładnie mierzyc.Tyle z nimi roboty.Mąż wczoraj kupił siporex żeby to zastosowac zamiast betonu pomiędzy okna we wykuszach A co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 08.05.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 prawie katastrofa przeciąga się lanie posadzki co mnie zmartwiło bo myślałam, że w pon-wt będzie wylewana a tu dopiero będą kładli podłogówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 08.05.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 nie ma łatwo ale za to w sobotę jadę do Wrocławia na zakupy ogrodnicze (chociaż troszkę marne pocieszenie bo mój mąż jedzie na mecz do Barcelony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 08.05.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 u nas nad wykuszami też trochę czasu spędzili musisz niestety uzbroić się w cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.05.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 u nas nad wykuszami też trochę czasu spędzili musisz niestety uzbroić się w cierpliwość Niech się z nimi bawi byle je zrobił dobrze Jedziesz sama na zakupy ogrodnicze?To super nikt Ci nie będzie mędził nad uchem Kiedyś wkurzona "sapaniem" męża przyrzekłam sobie że za nic w świecie nie zabiorę go za tydzień na zakupy.I tak zrobiłam.Pojechałam sama.Zrobiłam super zakupy-2 pary butów kupiłam. Bo bardzo nie lubię sobie kupowac butów A że 2 pary były ładne,wygodne to wziełam. Mąż jak się dowiedział że obcy facet mi doradzał(on był ze swoją żoną której też doradzał) powiedział że już więce samej mnie nie puści bo z nim szybciej robię planowane zakupy zazdrosny był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.05.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Danusiu, piękne roślinki do oczka nabyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 08.05.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Monia dziękuję Mam nadzieję że moja dzisiaj "komponowana" ziemia będzie im służyc . Na różach mam nimułkę różaną-pierwszy raz w życiu.Nigdy jeszcze nie miałam jej na różach.Kupiłam dzisiaj środek MOSPILAN 20SP i jutro będę pryskac Niestety zrywanie liści -nie pomogło.Więc trzeba szkodnika zwalczyc żołądkowo.Szkoda Ale o dziwo jest na starych różach a na nowych nie.Trzeba działac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 08.05.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 na zakupy jadę ze znajomymi, którzy tak samo lubią je robic jak ja to będzie ok ale ja jednak wolę robic zakupy z moim "marudnym" mężem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 08.05.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 dzisiaj zaobserwowałam, że na mojej wierzbie iwie liście zaczynają brązowiec wydaje mi się, że coś jest nie tak, może wiesz coś o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 08.05.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 dzisiaj otynkowali nam górną łazienkę w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.05.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Monia dziękuję Mam nadzieję że moja dzisiaj "komponowana" ziemia będzie im służyc . Na różach mam nimułkę różaną-pierwszy raz w życiu.Nigdy jeszcze nie miałam jej na różach.Kupiłam dzisiaj środek MOSPILAN 20SP i jutro będę pryskac Niestety zrywanie liści -nie pomogło.Więc trzeba szkodnika zwalczyc żołądkowo.Szkoda Ale o dziwo jest na starych różach a na nowych nie.Trzeba działac Nimułkę co roku ma moja sąsiadka na swojej białej pnącej rózy trzymam kciuki za pozytywne zwalczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.05.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 na zakupy jadę ze znajomymi, którzy tak samo lubią je robic jak ja to będzie ok ale ja jednak wolę robic zakupy z moim "marudnym" mężem. Coś w tym jest bo ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.05.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 dzisiaj otynkowali nam górną łazienkę w końcu Oj czuje że niedługo będziesz biegac za płytkami Jesli chodzi o iwe-nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts