EwaWoj 13.05.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Danka mury pną się do góry, fantastycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 13.05.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Danka mury pną się do góry, fantastycznie Wczoraj nie byłam i tak mnie ciągnie że hej Powiedziałam że pójde dopiero w piątek bo wtedy zobaczę różnicę-ale juz wiem że nie dotrwam z tą decyzją - bo i po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 13.05.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Ewuś kiedy wkopujesz roślinki nowe czy już wkopałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 13.05.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 chcę je wkopać w sobotę, teraz nie mam jak, ponieważ przyjeżdzam za późno na budowę a to trzeba powoli,deikatnie (cały rytuał odprawić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 13.05.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 ja też nie mogę doczekać się końca jakiegoś etapu bo by się chciało rozpocząć kolejny i tak w kółko. U mnie zakończyli kłaść na górze podłogówkę, dzisiaj przyjechał piasek, jutro ma być cement i siatka, może w piątek wyleją nam podłogi na górze no i góra będzie gotowa do malowania i położenia paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 13.05.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Danuś wysłałam tobie wiadomośc na p.w. z numerem tel. w sprawie okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.05.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Danuś wysłałam tobie wiadomośc na p.w. z numerem tel. w sprawie okien Dostałam.Dziękuję .Wysłałam do Dobrusi również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 14.05.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 cześć Danuś..pieknie pna sie mury.. a jaki murarz, tzn. motor..tzn. murarz na motorze..bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.05.2009 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 a jaki murarz, tzn. motor..tzn. murarz na motorze..bajka ........................ale UDEK się ucieszy UDEK to jego pseudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.05.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 jutro jadę kupic środek na maszyce ten, który mi podałaś a dzisiaj wkopałam troszkę krzewów, na jutro zostawiłam plewienie i dosadzanie bylinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.05.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 jutro jadę kupic środek na maszyce ten, który mi podałaś a dzisiaj wkopałam troszkę krzewów, na jutro zostawiłam plewienie i dosadzanie bylinek Ja jutro też troszkę pogrzebię w ogródku.Przed chwilką wysłałam Tobie link z różami dostałaś? I pamiętaj o zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.05.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 A zostawiłaś okno w takich rozmiarach jak w projekcie?To w salonie przy wykuszu?Bo tak się zastanawiam czy oparcie od sofy nie będzie wystawac za okno Dzisiaj tak popatrzyłam i mały ten salon jest w Orionie nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Danusiu, salon w Orionku jak dla mnie nie jest taki mały (co prawda teraz mamy salon 35 m) ja chcę tam miec tylko sofkę, dwa fotele, oczywiście kominek, szafkę na telewizor no i ewentualnie małą komódkę - to w zupełności wystarczy. Teraz jak patrzysz na mury to wydaje tobie się, że wszystko jest małe, poczekaj jak będziesz miała wylaną górę, to stwierdzisz, że to jest naprawdę mały domek i gdzie się pomieścisz. Dlatego tym się nie przejmuj bo dopiero po postawieniu całości i otynkowaniu widac, że jest to napradę duuuuży dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.05.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 w salonie okno umieszczone jest na wysokości takiej jak w projekcie i ma wymiar 1765x1435. Zrobię jutro zdjecia to zobaczysz jak ono wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.05.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 To fajnie Ja tez planuję narożnik lub sofę, stolik jakąś szafkę pod telewizor i może komódkę.Tak żeby nie zagracic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.05.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 w salonie okno umieszczone jest na wysokości takiej jak w projekcie i ma wymiar 1765x1435. Zrobię jutro zdjecia to zobaczysz jak ono wygląda. Zrób,zrób zobaczę jak się z oknami prezentuję. Wymurowane mam już też dzisiaj Udek wymurował do samych zakończeń stropu.I tak się śmieje że mamy teraz okno kolejowe Wiem że to tak tylko wygląda ale jak przyjdą okna to to wszystko nabierze swojego wyglądu.I jeszcze twierdzi że koniecznie musimy miec piec kaflowy bo nie damy rady tego ogrzac.On tylko tak się z nami droczy-cały Udek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.05.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 po przeglądnięciu linka, części o szkodnikach to można się samemu rozchorowac z pewnością zakupię podany porzez ciebie preparat, i będę próbowac z tą gnojówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.05.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Ewuś a mogłabyś zrobic zdjęcie przodu domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.05.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Ewuś a mogłabyś zrobic zdjęcie przodu domku? oczywiście, jutro bedziesz je miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.05.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 w salonie okno umieszczone jest na wysokości takiej jak w projekcie i ma wymiar 1765x1435. Zrobię jutro zdjecia to zobaczysz jak ono wygląda. Zrób,zrób zobaczę jak się z oknami prezentuję. Wymurowane mam już też dzisiaj Udek wymurował do samych zakończeń stropu.I tak się śmieje że mamy teraz okno kolejowe Wiem że to tak tylko wygląda ale jak przyjdą okna to to wszystko nabierze swojego wyglądu.I jeszcze twierdzi że koniecznie musimy miec piec kaflowy bo nie damy rady tego ogrzac.On tylko tak się z nami droczy-cały Udek Danuś wasz Udek wie co mówi, naprawdę ten domek nie jest taki mały na jakiego wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts