Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja też nie mogę doczekać się końca jakiegoś etapu bo by się chciało rozpocząć kolejny i tak w kółko. U mnie zakończyli kłaść na górze podłogówkę, dzisiaj przyjechał piasek, jutro ma być cement i siatka, może w piątek wyleją nam podłogi na górze :lol: no i góra będzie gotowa do malowania i położenia paneli :lol:

Danusiu, salon w Orionku jak dla mnie nie jest taki mały (co prawda teraz mamy salon 35 m) ja chcę tam miec tylko sofkę, dwa fotele, oczywiście kominek, szafkę na telewizor no i ewentualnie małą komódkę - to w zupełności wystarczy. Teraz jak patrzysz na mury to wydaje tobie się, że wszystko jest małe, poczekaj jak będziesz miała wylaną górę, to stwierdzisz, że to jest naprawdę mały domek i gdzie się pomieścisz. Dlatego tym się nie przejmuj bo dopiero po postawieniu całości i otynkowaniu widac, że jest to napradę duuuuży dom.

w salonie okno umieszczone jest na wysokości takiej jak w projekcie i ma wymiar 1765x1435. Zrobię jutro zdjecia to zobaczysz jak ono wygląda.

Zrób,zrób zobaczę jak się z oknami prezentuję.

Wymurowane mam już też :D dzisiaj Udek wymurował do samych zakończeń stropu.I tak się śmieje że mamy teraz okno kolejowe :lol:

Wiem że to tak tylko wygląda ale jak przyjdą okna to to wszystko nabierze swojego wyglądu.I jeszcze twierdzi że koniecznie musimy miec piec kaflowy bo nie damy rady tego ogrzac.On tylko tak się z nami droczy-cały Udek :wink:

w salonie okno umieszczone jest na wysokości takiej jak w projekcie i ma wymiar 1765x1435. Zrobię jutro zdjecia to zobaczysz jak ono wygląda.

Zrób,zrób zobaczę jak się z oknami prezentuję.

Wymurowane mam już też :D dzisiaj Udek wymurował do samych zakończeń stropu.I tak się śmieje że mamy teraz okno kolejowe :lol:

Wiem że to tak tylko wygląda ale jak przyjdą okna to to wszystko nabierze swojego wyglądu.I jeszcze twierdzi że koniecznie musimy miec piec kaflowy bo nie damy rady tego ogrzac.On tylko tak się z nami droczy-cały Udek :wink:

Danuś wasz Udek wie co mówi, naprawdę ten domek nie jest taki mały na jakiego wygląda :wink: