Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny jak ja się ciesze bo nareszcie coś widac :D

I co raz więcej pytań a tu "skrócic ściankę żeby było więcej światła.A tutaj lepiej by było gdyby.............................i reszte znacie bo macie to u siebie :wink:

I my cieszymy się razem z Tobą :D .

Fajnie tak kombinować, żeby było na 102 :D .

Ja mam teraz wykończeniówkę, postępy niezauważalne i się nerwowo wykańczam... :wink:

Cześc.Jednak to prawda że wykończeniówka wykańcza :wink:

A może te kafle do łazienki a może w wiatrołapie dac takie..................................................itd. :wink:

Dlatego przegladam forum,różne strony internetowe żeby później było łatwiej.

Danka dzięki za linka - mnóstwo informacji :o moje różyczki teraz rosną przepięknie, mają pąki i czekam aż będą większe i rozkiwintą :lol: znalazłam pokrzywy, troszkę musiałam saię nachodzic, ale są :wink:

U mnie pokrzywa się fermentuje :wink: .Dzisiaj zauważyłam skoczka i przędziorka.Ile ja w tym roku mam tych cholerstw :evil:

Zaczynają mi działac na nerwy :evil:

Cześc.Jednak to prawda że wykończeniówka wykańcza :wink:

A może te kafle do łazienki a może w wiatrołapie dac takie..................................................itd. :wink:

Dlatego przegladam forum,różne strony internetowe żeby później było łatwiej.

Cześć! forum przeglądaj jak najbardziej ,ale trzymaj się swoich upodobań .Moja zasada;,której się trzymam; im prościej, tym ładniej,dlatego na całym parterze będzie ten sam gres i nie za dużo kolorów.Tak ,tak ,mury w porównaniu z wykończeniówka ,to bułka z masłem :lol: Pozdrawiam

Cześć! forum przeglądaj jak najbardziej ,ale trzymaj się swoich upodobań

Masz rację :D

Trzymam się tej zasady.Lubie rzeczy ponadczasowe takie jak cegła,drzewo.Uwielbiam przedmioty które nie są na chwilę.Może nie od razu będę to miała wszystko ale pomalutku z miesiąc na miesiąc będzie tych przedmiotów przybywac :wink:

W tej chwili przeglądam forum i szukam inspiracji-kominka :D

Nie lubię też jak jest"naciapane przestrzennie" :wink:

Ps.Cały czas zastanawiam się równiez jaki kolor cegły wybrac.Jeśli "ciepły"to dam chłodny kolor podłogi-może dąb.I na odwrót.... :wink:

Myslimy o gotowym parkiecie taki co można samemy założyc i nie trzeba cylkinowac

Pozdrawiam.

wykończeniówka wykańcza, zpewnością coś w tym jest :wink: może nie jestem jeszcze tak do końca na etapie wykańczania domu ale uważam, że wykończeniówka sprawiać powinna dużo satysfakcji (jeszcze wszystko zależy od posiadanych funduszy :wink: ). Fajnie jest kupować różne bibeloty do domu, oświetlenie, kafle, podłogi itd.

Hej, jak tam lilia? Tylko nie pisz, że już kwitnie :wink: .

Myslimy o gotowym parkiecie taki co można samemy założyc i nie trzeba cylkinowac

Danuś tylko poczytaj o tych gotowych we "wnętrzach", bo na niektóre ludzie bardzo narzekają.

Nie lubię też jak jest"naciapane przestrzennie"

Tzn. jak?

Danusiu, ekipa pracuje bardzo solidnie

Moniu u nas ekipa w liczbie 1 :wink: Ale warto na tego gościa czekac.Bardzo dokładny,wszystko mierzy i oczywiście musiał poprawic spapraną robotę po poprzednim :evil: bo temu kominek uciekł 12cm w prawa stronę :evil:

Dlatego ciesze się że mam UDKA :lol:

a rhododendron niesamowity :D Aż się wierzyć nie chce, że tak kwitnie :roll: U mnie po Zimnej Zośce zmroziło kwiaty i dopiero teraz nowe rozkwitają :D

Dziękuję :D Chyba nie długo skończy się jego kwitnienie.Szkoda.Codziennie daję mu dużo wody.