monia i marek 18.05.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Danusiu, domek pięknie rośnie - z niecierpliwością czekam na nowe foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 18.05.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Dziewczyny jak ja się ciesze bo nareszcie coś widac I co raz więcej pytań a tu "skrócic ściankę żeby było więcej światła.A tutaj lepiej by było gdyby.............................i reszte znacie bo macie to u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 18.05.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 oj znamy trzymaj sie dzielnie, na ogół pierwsza intuicyjna myśl powraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.05.2009 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 na ogół pierwsza intuicyjna myśl powraca Zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.05.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Dziewczyny jak ja się ciesze bo nareszcie coś widac I co raz więcej pytań a tu "skrócic ściankę żeby było więcej światła.A tutaj lepiej by było gdyby.............................i reszte znacie bo macie to u siebie I my cieszymy się razem z Tobą . Fajnie tak kombinować, żeby było na 102 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.05.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 I my cieszymy się razem z Tobą . Fajnie tak kombinować, żeby było na 102 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 19.05.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Jak rosną mury, to od razu widac efekt. No, może z wyjatkiem fundamentów. U nas wybudowali 1 kondygnację piwnicy, a potem wszystko zasypali i znowu nic nie było. Ja mam teraz wykończeniówkę, postępy niezauważalne i się nerwowo wykańczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.05.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Danka dzięki za linka - mnóstwo informacji moje różyczki teraz rosną przepięknie, mają pąki i czekam aż będą większe i rozkiwintą znalazłam pokrzywy, troszkę musiałam saię nachodzic, ale są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.05.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Ja mam teraz wykończeniówkę, postępy niezauważalne i się nerwowo wykańczam... Cześc.Jednak to prawda że wykończeniówka wykańcza A może te kafle do łazienki a może w wiatrołapie dac takie..................................................itd. Dlatego przegladam forum,różne strony internetowe żeby później było łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.05.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Danka dzięki za linka - mnóstwo informacji moje różyczki teraz rosną przepięknie, mają pąki i czekam aż będą większe i rozkiwintą znalazłam pokrzywy, troszkę musiałam saię nachodzic, ale są U mnie pokrzywa się fermentuje .Dzisiaj zauważyłam skoczka i przędziorka.Ile ja w tym roku mam tych cholerstw Zaczynają mi działac na nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.05.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Cześc.Jednak to prawda że wykończeniówka wykańcza A może te kafle do łazienki a może w wiatrołapie dac takie..................................................itd. Dlatego przegladam forum,różne strony internetowe żeby później było łatwiej. Cześć! forum przeglądaj jak najbardziej ,ale trzymaj się swoich upodobań .Moja zasada;,której się trzymam; im prościej, tym ładniej,dlatego na całym parterze będzie ten sam gres i nie za dużo kolorów.Tak ,tak ,mury w porównaniu z wykończeniówka ,to bułka z masłem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.05.2009 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Cześć! forum przeglądaj jak najbardziej ,ale trzymaj się swoich upodobań Masz rację Trzymam się tej zasady.Lubie rzeczy ponadczasowe takie jak cegła,drzewo.Uwielbiam przedmioty które nie są na chwilę.Może nie od razu będę to miała wszystko ale pomalutku z miesiąc na miesiąc będzie tych przedmiotów przybywac W tej chwili przeglądam forum i szukam inspiracji-kominka Nie lubię też jak jest"naciapane przestrzennie" Ps.Cały czas zastanawiam się równiez jaki kolor cegły wybrac.Jeśli "ciepły"to dam chłodny kolor podłogi-może dąb.I na odwrót.... Myslimy o gotowym parkiecie taki co można samemy założyc i nie trzeba cylkinowac Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.05.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 wykończeniówka wykańcza, zpewnością coś w tym jest może nie jestem jeszcze tak do końca na etapie wykańczania domu ale uważam, że wykończeniówka sprawiać powinna dużo satysfakcji (jeszcze wszystko zależy od posiadanych funduszy ). Fajnie jest kupować różne bibeloty do domu, oświetlenie, kafle, podłogi itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.05.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 do salonu zakupiliśmy deskę podłogową - jasny dąb (o ile pamietam ), też zastanawiam się nad kominkiem, chciałabym aby był w miarę prosty, ładny i estetyczny, zobaczymy czy uda nam się te elementy połączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.05.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Danusiu, ekipa pracuje bardzo solidnie, a rhododendron niesamowity Aż się wierzyć nie chce, że tak kwitnie U mnie po Zimnej Zośce zmroziło kwiaty i dopiero teraz nowe rozkwitają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.05.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Hej, jak tam lilia? Tylko nie pisz, że już kwitnie . Myslimy o gotowym parkiecie taki co można samemy założyc i nie trzeba cylkinowac Danuś tylko poczytaj o tych gotowych we "wnętrzach", bo na niektóre ludzie bardzo narzekają. Nie lubię też jak jest"naciapane przestrzennie" Tzn. jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.05.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Rododendron rzeczywiście niesamowity, a jaki kolor . A co się robi z przekwitniętymi kwiatami, usuwa jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.05.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.05.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 do salonu zakupiliśmy deskę podłogową - jasny dąb (o ile pamietam ), też zastanawiam się nad kominkiem, chciałabym aby był w miarę prosty, ładny i estetyczny, zobaczymy czy uda nam się te elementy połączyć Też taki właśnie szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.05.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Danusiu, ekipa pracuje bardzo solidnie Moniu u nas ekipa w liczbie 1 Ale warto na tego gościa czekac.Bardzo dokładny,wszystko mierzy i oczywiście musiał poprawic spapraną robotę po poprzednim bo temu kominek uciekł 12cm w prawa stronę Dlatego ciesze się że mam UDKA a rhododendron niesamowity Aż się wierzyć nie chce, że tak kwitnie U mnie po Zimnej Zośce zmroziło kwiaty i dopiero teraz nowe rozkwitają Dziękuję Chyba nie długo skończy się jego kwitnienie.Szkoda.Codziennie daję mu dużo wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts