GLAMOURMUM 28.05.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Danusiu wykonałaś już jakieś pierwsze telefony w sprawie więźby. Wiesz, ja będę w tym tartaku we wtorek...więc jakbyś miała jakieś pytania to mogę to załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.05.2009 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Cześc Kasiu.Jeszcze nie dzwoniłam.Myślałam żeby zacząc dzwonic tak ok. stropu a do tego etapu jeszcze u mnie troszkę.A jesteś zadowolona z tartaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.06.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Danuś jak tam prace? bo u nas przez te deszcze nie mogą skończyć dachu. Co prawda mamy w gospodarczym wstawione okna i drzwi ale chciałbym mieć już za sobą ten dach teraz porządkujemy dół i będzie może szło ogrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.06.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 a i ja Cię dawno nie "widziałam"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.06.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Cześc dziewczyny.Aż mi wstyd.Ostatnio nie zaglądałam do Was ale koniec roku i wiecznie coś.A to wycieczka a to .......................to Napisze coś później bo babcia dzwoniła że zaraz będzie na DNIU DZIECKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Trochę mnie nie było, a tu proszę - dom ma okna, róże kwitną, same zmiany . Augusta przepiękna, a ile ma kwiatów? Mój William miał trzy, jeden nie wiedzieć czemu się złamał i ostały się ino dwa. Ciekawe czy to wszystko na co go stać w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.06.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witaj.Chyba wczasowałaś!? Augusta przepiękna, a ile ma kwiatów? A jak pięknie pachnie Ma kilka pączków więc będzie troszkę kwitła.Dzisiaj zaczyna otwierac się drugi A jak u Ciebie z pogodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 U mnie leje jak z cebra - WCIĄŻ , a na trawniku mam hodowlę grzybów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Nie wczasowałam, jeżdże do Mamy i próbuję coś tam zrobić, ale strasznie dużo mnie to kosztuje zdrowia i każdą wizytę odchorowuję . Nadal nie mogę sobie dać z tym rady . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.06.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Niektórzy to dobrze mają, różyczki sobie sadzą i trawkę koszą.. a człowiek to się z betonem użera!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.06.2009 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Nadal nie mogę sobie dać z tym rady . Naprawdę bardzo Ci współczuję.MAMA to jednak dla każdego z nas ktoś wyjątkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.06.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Niektórzy to dobrze mają, różyczki sobie sadzą i trawkę koszą.. a człowiek to się z betonem użera!... Właśnie miałam do Ciebie zajrzec. Ty nic nie mów kobitko.Wylewki masz a ja kiedy????????????? Drewutnia bardzo mi sie podoba.I tak czyściutko wkoło domku.Teraz tylko trawkę posiac i się "kulac" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.06.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 A, bo ja tak sprytnie umiem fotografować - tylko miejsca reprezentacyjne! A wiesz, wylewkę się leje w 1 dzień, a ogród??... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.06.2009 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Jutro ma byc zimno,wietrznie i będzie padac.Niech już będzie to słoneczko. Dzisiaj podlałam gnojówką róże.W tym roku mam wyjątkowo piękne.Uginają się pod ciężarem(te stare) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.06.2009 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 sure -a mogę wiedziec imię? Ja planuję na przyszłą wiosnę pokombinowac coś w swoim ogródku-będzie milej dla oka. W tym roku nie ma sensu bo wiecznie dowożą jakiś towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.06.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.06.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 No właśnie, różnie bywa... To pocieszające, że częściej zdarzają się dobre chwile, tylko w momentach załamki trudno o nich pamiętać... ..dzisiaj u nas słoneczko wyszło (jak się utrzyma, to może elewację dokończę, choć szczerze wątpię). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.06.2009 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.06.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 A, mam na imię Agata, a częściej Aga! (dopiero przeczytałam pytanie) A w mojej ekipie murowalo kilku (3-5 osób w porywach), szło im szybko. Ale na przykład zaliczki działały demotywująco. A za drewutnię zapłaciliśmy z góry, bo "już będą robić", no i jeszcze nie skończyli. Ale przynajmniej ostatnio zrobili większość daszku, a teraz "czekają na reszte dachówek". Może je dopiero fabryka produkuje?!? ...a to ten murarz na motorku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.06.2009 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts