dankaf 02.06.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ...a to ten murarz na motorku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.06.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dokładnie nie pamiętam, ale mam nadzieję, że z linijką nikt nie będzie chodził, bo może centymetrów by brakło? Ale zawsze można nazwać to "małą architekturą", jak w tych linkach z moich komentarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 02.06.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Tak pytam z czystej ciekawości bo chciałabym też w przyszłości postawic drewutnie.Tyle że zrobimy sami-chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.06.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 To ew. poczytaj w tych linkach, chyba były wszystkie zasady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dxiewczyny ja to czuje że ktoś mi źle życzy. Na pewno nie ja. Ja mocno cały czas trzymam kciuki, żebyś wybudowała jak najszybciej, kwiatki posadziła, oczko zrobiła i oczywiście powiesiła lampy i lampeczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 02.06.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Danuś bardzo tobie współczuję z powodu murarza marne ale zawsze pocieszenie, że w końcu wróci i zakończy. W naszej ekipie tylu nazmieniało się murarzy, że nie sposób ich zliczyc - i ponoc jest to normalne u nas więźbę dachową kończyli w listopadzie, wiesz jaki stres myśmy przeżywali, bo gdyby nie skończyli dachu to w zimę nic byśmy nie mogli robic. Do jesieni masz jeszcze duuużo czasu i wszystko będzie ok, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.06.2009 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Na pewno nie ja. Ja mocno cały czas trzymam kciuki, żebyś wybudowała jak najszybciej, kwiatki posadziła, oczko zrobiła i oczywiście powiesiła lampy i lampeczki . Sonisiu trzymaj mocno bo mi już puszczają nerwy. Ale ja sobie jeszcze odbiję juz niedługo.Właśnie Sonisiu przy tym oczku,kwiatkach i lampeczkach kochaniutkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.06.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Do jesieni masz jeszcze duuużo czasu i wszystko będzie ok, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.06.2009 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dziewczyny gdybyście potrzebowały porady w temacie:ocieplenia,elewacji domku to śmiało pytajcie.Pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.06.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Danuś na dobrą sprawę ja "wyluzowałam" jak mi położyli dach, później to już z górki a teraz to taki luz zobaczysz, że później bedziesz z tego się śmiała. Pamiętam (jak to fajnie brzmi ) jak tynkowali nam górę, wszystko szło bobrze aż tu któregoś dnia dwóch panów nam nie przyszło... i co? okazało się, że zabalowali i nie było ich cały tydzień, nasz wykonawca musiał szukać nowych, troszkę czasu zmarnowane ale znalazł i roboty poszły dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.06.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 a propo elewacji, my w tym roku kładziemy tylko ocieplenie a na wiosnę tynk. Mamy już styropian brakuje nam jeszcze siatki. Danuś czy wiesz jaki kolor elewacji będziesz dawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.06.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Danuś czy wiesz jaki kolor elewacji będziesz dawać? Tak ja zdecydowałam się na kolor ecru Coś z jasnego.Mimo że przed nosem mam drogę polną to jednak będzie jasny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.06.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.06.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 z pewnością nie zachował się jak "profesjonalista" bo powinien chociaż uprzedzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.06.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Koniec nerwów i myslimy o przyjemnych sprawach. Idę dokończyc botwinkę ze świeżych buraczków z ogródka rodziców-bez chemii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.06.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 a ja muszę troszkę popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.06.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 a ja muszę troszkę popracować Zyczę miłej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dzień dobry... Co słychac u Ciebie Danusiu... Już łapię dolinę przez ta pogodę.... Wszystko stoi...... działka zalana....w salonie stoi woda!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.06.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Cześc Kasiu. U nas też wiecznie leje.Przy tarasie mały basenik się zrobił Wczoraj tylko 30 min padało ale jednak. A jak poszło w tartaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Cześc Kasiu. U nas też wiecznie leje.Przy tarasie mały basenik się zrobił Wczoraj tylko 30 min padało ale jednak. A jak poszło w tartaku? Tak wszystko załatwione...w poniedziałek więźba będzie na działce.... i oby pogoda nam sprzyjała, bo musimy nadrobić zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts