Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Danuś bardzo tobie współczuję z powodu murarza :cry: marne ale zawsze pocieszenie, że w końcu wróci i zakończy. W naszej ekipie tylu nazmieniało się murarzy, że nie sposób ich zliczyc - i ponoc jest to normalne :wink: u nas więźbę dachową kończyli w listopadzie, wiesz jaki stres myśmy przeżywali, bo gdyby nie skończyli dachu to w zimę nic byśmy nie mogli robic. Do jesieni masz jeszcze duuużo czasu i wszystko będzie ok, zobaczysz :D

Na pewno nie ja.

Ja mocno cały czas trzymam kciuki, żebyś wybudowała jak najszybciej, kwiatki posadziła, oczko zrobiła i oczywiście powiesiła lampy i lampeczki :wink: :D .

Sonisiu trzymaj mocno bo mi już puszczają nerwy.

:wink:

Ale ja sobie jeszcze odbiję juz niedługo.Właśnie Sonisiu przy tym oczku,kwiatkach i lampeczkach kochaniutkich :wink:

Danuś na dobrą sprawę ja "wyluzowałam" jak mi położyli dach, później to już z górki a teraz to taki luz :wink: zobaczysz, że później bedziesz z tego się śmiała. Pamiętam (jak to fajnie brzmi :lol: ) jak tynkowali nam górę, wszystko szło bobrze aż tu któregoś dnia dwóch panów nam nie przyszło... i co? okazało się, że zabalowali i nie było ich cały tydzień, nasz wykonawca musiał szukać nowych, troszkę czasu zmarnowane ale znalazł i roboty poszły dalej :lol: