Sonika 23.02.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Wierzę w Ciebie . Meble bardzo ladne i też bym sobie kupiła, ale niektóre już miałam i takie niestety by mi nie pasowały do całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.02.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Dankaf do którego składu psb się wybierasz?? Ja byłam na składowej i tak mi obliczyli dachówkę, że prawie ja kupiłam...za creatona( jedna z droższych) wyliczyli mi 18 tyś.... za cały dach...byłam zaszokowana i uradowana..... Dla sprawdzenia cen poszłam do innej firmy i jak im pokazałam wyliczenia z psb, to prawie z krzesła spadli, jak wrzucili ilość dachówek na dom ...to okazało się,że z ta ilością przykrylibyśmy dach ale nieco więcej niż połowa...na druga połowę dachówek by zabrakło.. byłam w szoku... Okazało się, że składy budowlane zaniżają ilość dachówke, aby cena była korzystna... jak kupisz.... położysz na dachu.... zabraknie ... to musisz przyjść dokupić....a wtedy oni powiedzą.....,że jest im bardzo przykro, bo to pomyłka programu komputerowego....i wtedy dachówka nie wynosi 18 tylko 36 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.02.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Tak dla porównania kolorów:Roben czarno-brązowa (z połyskiem) http://www.roben.pl/upload_module/katalog/dachowki/dsf-single-czarnobrazowa.jpg brązowa http://www.roben.pl/upload_module/katalog/dachowki/dsf-single-braz.jpg A ta dachówka to ruupceramika kolor teakowy(ciemny brąz).Najbardziej mi się podoba.Ale wyszłoby 6-7tys. więcej niż dachówka robena http://www.monier.pl/uploads/pics/kolor_2_2_02.jpg Wejdź na forum, gdzie opisują jakość dachówek.... Dachówki Roben mają bardzo marna jakość, są krzywe ...i wogóle do bani. Powiedziało mi to tez kilku dekarzy.....Pomimo ceny wybierz ruup ceramika...nie pożałujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.02.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Cieszę się że avatarek wrócił Ale ogólnie byłaś zadowolona z tych mebli? Widziałabym je właśnie w salonie.Meble dają wrażenie ciężkich -więc tylko stoliczek,stoliczek pod tv i komódka. Co najwyżej zrobię mały eklektyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.02.2009 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Czesc Glamurek.Składowa to w Poznaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.02.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Czesc Glamurek.Składowa to w Poznaniu? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.02.2009 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Jeszcze z PSB (Gniezno) nie mam wyceny.Może dzisiaj lub jutro.Ale Twoja wycena dotyczyła tylko dachówki czy całego dachu?Cena 25 tys. to u nas cały dach (dachówka z orynnowaniem i oknami 7szt). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.02.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Jeszcze z PSB (Gniezno) nie mam wyceny.Może dzisiaj lub jutro.Ale Twoja wycena dotyczyła tylko dachówki czy całego dachu? Cena 25 tys. to u nas cały dach (dachówka z orynnowaniem i oknami 7szt). W psb - sama dachówka. W Swarzędzu robili mi wycenę na dachówkę + te wszystkie "dodatki do dachu" , rynny + okna 4 szt. i wyszło na rup ceramic - syrius - 30 tyś. Znalazłam jeszcze jedną hurtownię i czekam na wycenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.02.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Namiary które dostałam od Ciebie na firmę.Gośc odpisał z zaznaczeniem że nie prowadzi dachówek robena.Więc poprosiłam o wycenę dla ruupceramiki.Czekam.Może mi wyceni.A te 25 tys. to z NOW-BUDU - Mogilno.24 tys.z TINY - Gniezno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.02.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Namiary które dostałam od Ciebie na firmę. Gośc odpisał z zaznaczeniem że nie prowadzi dachówek robena.Więc poprosiłam o wycenę dla ruupceramiki.Czekam.Może mi wyceni. A te 25 tys. to z NOW-BUDU - Mogilno. 24 tys.z TINY - Gniezno Jaka masz powierzchnie dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.02.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Wiesz co glamurek? Coś w tym musi byc bo jak dostaliśmy wycenę internetową to rzeczywiście dachówek sporo brakowało !!!!!!!!Wstrętne świnki A cena u nich wylazła 21tys.Wiedziałam że coś nie tak. Może mi dzisiaj gośc z Swarzędza coś odpiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.02.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Powierzchnia dachu 240m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.02.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Wiesz co glamurek? Coś w tym musi byc bo jak dostaliśmy wycenę internetową to rzeczywiście dachówek sporo brakowało !!!!!!!!Wstrętne świnki A cena u nich wylazła 21tys.Wiedziałam że coś nie tak. Może mi dzisiaj gośc z Swarzędza coś odpiszę. Ja zaraz do niego zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.02.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Ja zaraz do niego zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.02.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Ja zaraz do niego zadzwonię napisz mi tylko na priva z jakiego adresu e-mail do niego pisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.02.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ale ogólnie byłaś zadowolona z tych mebli? Nigdy takich nie miałam, kiedyś chciałam kupić, ale nie pasowały stylem do tych, które już były w moim posiadaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.02.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ale ogólnie byłaś zadowolona z tych mebli? Nigdy takich nie miałam, kiedyś chciałam kupić, ale nie pasowały stylem do tych, które już były w moim posiadaniu. Źle zrozumiałam .To zmęczenie przez chorupsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.02.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ale ogólnie byłaś zadowolona z tych mebli? Nigdy takich nie miałam, kiedyś chciałam kupić, ale nie pasowały stylem do tych, które już były w moim posiadaniu. Źle zrozumiałam .To zmęczenie przez chorupsko. Hej, Rozmawiałam wczoraj z P. Jackiem w Twojej sprawie... i powiedział mi,że musiałabyś mniej więcej okreslić określić dachówkę. Ja jestem zdecydowana na Ruup ceramika sirius. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.02.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Witaj Kasiu.Dziękuję Ci za wszystko Przecie ja mu wszystko napisałam w e-mailu - że interesuje nas ruupceramika sirius i rubin tekowy i jeszcze wysłałam rzut dachu. Nie wiem To może wyślę jeszcze raz!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.02.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Witaj Kasiu.Dziękuję Ci za wszystko Przecie ja mu wszystko napisałam w e-mailu - że interesuje nas ruupceramika sirius i rubin tekowy i jeszcze wysłałam rzut dachu. Nie wiem To może wyślę jeszcze raz!? nie , nie wysyłaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts