Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czyli ile bym musiała liczyc z zakupem drzewa i przeróbką przez tartak?

Ile łącznie tyg.?

A jeśli chodzi o zaległości to szkoda gadac............................ :evil:

Niech się juz wybuduje ten Orionek bo inaczej osiwieję :wink:

Ja za drzewem czekałam 3 tygodnie... ale to podobno krótko, bo akuart byli po wyrębie.... :)

Najlepiej będzie jak zadzwonisz do Nadleśnictwa i dowiesz się kiedy będzie kolejny wyrąb drzewa.... ( na priwa wyśle ci numer i nazwisko przemiłej Pani , która się tym zajmuje)

cześć :) Danka niestety tak bywa..u Ciebie szkolenie..tzn. ambitny, pracowity..mysli na przyszlość jak każdy.. pogadaj spokojnie, aby Was uprzedzał.. :roll: Gorzej jak piją, zrywaja umowy, albo z braku gwarancji pracy łapia po kilka budów i potem lawirują,.. nasz murarz mowił, ze oni też nie sa pewni ludzi, bo mnóstwo z nas buduje na kredyt i bywa, że miała byc robota, ale inwestor nie dostał kredytu lbo nie weszła transza...

pięknie rosnie domek i kwiatki masz cudne, wypielęgnowane :)

Witaj Danusiu, dawno mnie nie było :wink: a teraz muszę nadrobic braki. Na marginesie jak to robisz, że masz tak piękne róże??????? :o bo u mnie rozkiwitła na razie tylko jedna, ale pocieszjące jest to, że moje róże mają dużo pąków i w końcu będą musiały rozkwitnąc. No, no domek już nabiera kształtów :lol:

u nas prace w domu stanęły :cry: pocieszające jest to, że kończymy gospodarczy i w przyszłym tygodniu zaczniemy robic na dole ogrzewanie. Póki co cieszę się grillownią, mamy ją otynkowaną, podłączony już prawie jest prąd i prawie zakończony grill. Planujemy, że w przyszłym tygodniu już coś na nim zrobimy :lol: :lol: :lol: