dankaf 03.06.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Czyli ile bym musiała liczyc z zakupem drzewa i przeróbką przez tartak? Ile łącznie tyg.? A jeśli chodzi o zaległości to szkoda gadac............................ Niech się juz wybuduje ten Orionek bo inaczej osiwieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Czyli ile bym musiała liczyc z zakupem drzewa i przeróbką przez tartak? Ile łącznie tyg.? A jeśli chodzi o zaległości to szkoda gadac............................ Niech się juz wybuduje ten Orionek bo inaczej osiwieję Ja za drzewem czekałam 3 tygodnie... ale to podobno krótko, bo akuart byli po wyrębie.... Najlepiej będzie jak zadzwonisz do Nadleśnictwa i dowiesz się kiedy będzie kolejny wyrąb drzewa.... ( na priwa wyśle ci numer i nazwisko przemiłej Pani , która się tym zajmuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.06.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Wszystkich zainteresowanych informuję że Udek muruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Wszystkich zainteresowanych informuję że Udek muruje wow Odpoczął i znowu walczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.06.2009 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Odpoczął i znowu walczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.06.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Odpoczął i znowu walczy A Ty moja droga to trochę wyluzuj,bo na koniec budowy...zamiast do nowo powstałego domku przewiozą Cię do szpitala na wakacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.06.2009 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 tak masz rację nie ma nic cenniejszego niż zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.06.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 http://bloguspospolitus.blox.pl/resource/dac_w_morde_mleczko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.06.2009 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Aguś rozbawiłaś mnie do łez (męża też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.06.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 no super! a w razie problemów można to wykorzystać jako '"argument"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 03.06.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Jak idą roboty w deszczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.06.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dokładnie Ja jestem bardzo uparta i zawsze dąże do celu.Poddac się nigdy Musimy byc twarde!A wczoraj to był ten słabszy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 04.06.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 cześć Danka niestety tak bywa..u Ciebie szkolenie..tzn. ambitny, pracowity..mysli na przyszlość jak każdy.. pogadaj spokojnie, aby Was uprzedzał.. Gorzej jak piją, zrywaja umowy, albo z braku gwarancji pracy łapia po kilka budów i potem lawirują,.. nasz murarz mowił, ze oni też nie sa pewni ludzi, bo mnóstwo z nas buduje na kredyt i bywa, że miała byc robota, ale inwestor nie dostał kredytu lbo nie weszła transza... pięknie rosnie domek i kwiatki masz cudne, wypielęgnowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.06.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 pięknie rosnie domek i kwiatki masz cudne, wypielęgnowane Dziękuję ślicznie.Coś w tym roku bardziej mnie kochają bo szaleją z kwitnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.06.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Śliczna ta róża Graham Th. Pozstałe też piękne, ale ta ju taka rozrośnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.06.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Śliczna ta róża Graham Th. Pozstałe też piękne, ale ta ju taka rozrośnięta Monisiu to jest ta o którą pytałam Ciebie wcześniej czy da się ją przesadzic do nowego ogrodu.Czy się przyjmie bo ma już 6 -8 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.06.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Danusiu prace fajnie postępują i już możesz pospacerować sobie po domu ,jednocześnie pobudzając wyobraźnię Jestem zauroczona ta róża Graham th.i pozwoliłam sobie ściągnąć ją do siebie.Jest cudowna i jest koloru takiego ,jaki lubię najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.06.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Danusiu prace fajnie postępują i już możesz pospacerować sobie po domu ,jednocześnie pobudzając wyobraźnię Jestem zauroczona ta róża Graham th.i pozwoliłam sobie ściągnąć ją do siebie.Jest cudowna i jest koloru takiego ,jaki lubię najbardziej. Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.06.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Witaj Danusiu, dawno mnie nie było a teraz muszę nadrobic braki. Na marginesie jak to robisz, że masz tak piękne róże??????? bo u mnie rozkiwitła na razie tylko jedna, ale pocieszjące jest to, że moje róże mają dużo pąków i w końcu będą musiały rozkwitnąc. No, no domek już nabiera kształtów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 09.06.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 u nas prace w domu stanęły pocieszające jest to, że kończymy gospodarczy i w przyszłym tygodniu zaczniemy robic na dole ogrzewanie. Póki co cieszę się grillownią, mamy ją otynkowaną, podłączony już prawie jest prąd i prawie zakończony grill. Planujemy, że w przyszłym tygodniu już coś na nim zrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts