Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

Beatko do suficiku jeszcze troszkę bo murarzyk na tygodniowy zjazd się wybiera :wink:

ręka ogrodniczki nieprzeciętna

Dziękuję :D

Na zjazd motocyklowy? wybij mu to z głowy ,co to za przyjemność w taka pogodę :lol:

pisałaś u mnie ,ze chcecie ,taki bardzo drobnoziarnisty tynk ,nad tym się zastanów ,bo wyłazi później każdą nierówność.

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na zjazd motocyklowy? wybij mu to z głowy ,co to za przyjemność w taka pogodę :lol:

i jeszcze tydzień pracy w plecy swojej ulubionej inwestorce robic! :wink:

pisałaś u mnie ,ze chcecie ,taki bardzo drobnoziarnisty tynk ,nad tym się zastanów ,bo wyłazi później każdą nierówność.

Masz rację :D ale ja mam fachowca w domu od elewacji :wink:

Siedzimy w tym od kilkunastu lat :lol: Ja bym mu dała spitatolic robote na własnej chacie :wink:

i jeszcze tydzień pracy w plecy swojej ulubionej inwestorce robic! :wink:

Jak mu d..pa zmarznie ,to szybciej wróci ,niż się tego spodziewasz :wink:

Masz rację :D ale ja mam fachowca w domu od elewacji :wink:

Siedzimy w tym od kilkunastu lat :lol: Ja bym mu dała spitatolic robote na własnej chacie :wink:

A aaa to ,bardzo przepraszam ,już się nie wtrancam :lol:

Koniecznie musi się chłop przyłożyć ,bo w przeciwnym razie ,on będzie miał przechlapane :lol: a stad jestem taka mundra ,bo w starym domu robiliśmy elewacje jesienią i tez tak chciałam ,tak gładziutko,ale mi odradzono. Mam zrobiony trochę grubszy ,ale jak tak się wpatrzyć ,jak świeci słońce ,to trochę widać góry i dolinki.

To na co zwrócić uwagę?!?

Jest bardzo trudny do ułożenia bo trzeba bardzo ale to bardzo się starac :wink:

Zawsze wszystkie niedociągnięcia widac (np.łączenia ) pod światło i tu ich będziesz miała :wink: Mnie też się taki właśnie podoba.Jeśli chcesz to spytam męża.Tylko później bo w tej chwili jest na działce i zapiernicza :wink:

Aguś dzwoniłam i nareszcie się dodzwoniłam :wink:

Więc tak:

- przede wszystkim musi by dobrze przygotowana ściana czyli szpachel z siatką- gładko!

- równo nałożone kamyszki(tynk)........ bo później widac "place" bez kamyszków czyli nie można za mocno ściągac tynku.

- ustań z boku ściany jak świeci słoneczko to wtedy zobaczysz czy jest równiutko