Beauty 13.06.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Beatko do suficiku jeszcze troszkę bo murarzyk na tygodniowy zjazd się wybiera ręka ogrodniczki nieprzeciętna Dziękuję Na zjazd motocyklowy? wybij mu to z głowy ,co to za przyjemność w taka pogodę pisałaś u mnie ,ze chcecie ,taki bardzo drobnoziarnisty tynk ,nad tym się zastanów ,bo wyłazi później każdą nierówność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 13.06.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Na zjazd motocyklowy? wybij mu to z głowy ,co to za przyjemność w taka pogodę i jeszcze tydzień pracy w plecy swojej ulubionej inwestorce robic! pisałaś u mnie ,ze chcecie ,taki bardzo drobnoziarnisty tynk ,nad tym się zastanów ,bo wyłazi później każdą nierówność. Masz rację ale ja mam fachowca w domu od elewacji Siedzimy w tym od kilkunastu lat Ja bym mu dała spitatolic robote na własnej chacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.06.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Na zjazd motocyklowy? wybij mu to z głowy ,co to za przyjemność w taka pogodę i jeszcze tydzień pracy w plecy swojej ulubionej inwestorce robic! Jak mu d..pa zmarznie ,to szybciej wróci ,niż się tego spodziewasz pisałaś u mnie ,ze chcecie ,taki bardzo drobnoziarnisty tynk ,nad tym się zastanów ,bo wyłazi później każdą nierówność. Masz rację ale ja mam fachowca w domu od elewacji Siedzimy w tym od kilkunastu lat Ja bym mu dała spitatolic robote na własnej chacie A aaa to ,bardzo przepraszam ,już się nie wtrancam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 13.06.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 A aaa to ,bardzo przepraszam ,już się nie wtrancam Beatko masz rację z tym tynkiem czym drobniejszy tym gorzej Ale tak mi się ten drobny podoba że hej Męża czeka dokładniejsza,bardziej pracochłonna robota tzn. taka przechlapana Zresztą się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.06.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Koniecznie musi się chłop przyłożyć ,bo w przeciwnym razie ,on będzie miał przechlapane a stad jestem taka mundra ,bo w starym domu robiliśmy elewacje jesienią i tez tak chciałam ,tak gładziutko,ale mi odradzono. Mam zrobiony trochę grubszy ,ale jak tak się wpatrzyć ,jak świeci słońce ,to trochę widać góry i dolinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.06.2009 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Beatko więc muszę jeszcze to przemyślec.Nie chcę by mąż zacierał tynk przez m-ąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.06.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 A ja właśnie mam drobny. Na razie jedna ściana nad garażem, trudno dokładnie sprawdzić bez wchodzenia na dach, ale od dzisiaj będzie lepsza pogoda (podobno), więc będą kłaść dalej. To na co zwrócić uwagę?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.06.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 To na co zwrócić uwagę?!? Jest bardzo trudny do ułożenia bo trzeba bardzo ale to bardzo się starac Zawsze wszystkie niedociągnięcia widac (np.łączenia ) pod światło i tu ich będziesz miała Mnie też się taki właśnie podoba.Jeśli chcesz to spytam męża.Tylko później bo w tej chwili jest na działce i zapiernicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.06.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Uff... wiesz, chetnie bym skończyla tę budowę, żeby sobie odpocząć od tego ciągłego kontrolowania wszystkiego. To trochę niezgodne z moją naturą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.06.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 ...i chętnie poslucham dobrych rad profesjonalisty, popytaj, popytaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.06.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Aguś dzwoniłam i nareszcie się dodzwoniłam Więc tak: - przede wszystkim musi by dobrze przygotowana ściana czyli szpachel z siatką- gładko! - równo nałożone kamyszki(tynk)........ bo później widac "place" bez kamyszków czyli nie można za mocno ściągac tynku. - ustań z boku ściany jak świeci słoneczko to wtedy zobaczysz czy jest równiutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.06.2009 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Uff... wiesz, chetnie bym skończyla tę budowę Ja też i właśnie jest ten czas że chętnie bym zastosowała chwyt żółwia wobec słonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.06.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 no to witaj w klubie!... Dzięki Danuś za porady. Zaraz wybierzemy się na budowę, żeby ocenić szkody z powodu ostatnich ulew, poprzyglądam się tynkom przy okazji... (ha, a dzisiaj jest tutaj pięknie i slonecznie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.06.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Trzymam kciukasy aby wszystko było gładziudkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.06.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 ostatnie dni były dla mnie bardzo pracowite w ogrodzie, koszenie, sadzenie a nawet przesadzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.06.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Danuś już niedługo będziesz z piętra robiła zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.06.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Czyli pracowity weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.06.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 dzisiaj mężuś założył sam strop-belki z gorami w środkowej części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.06.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 pochwalę się moją pierwszą różą http://lh3.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/SjVGUSwkkwI/AAAAAAAAA0I/eOuN1QIzs6I/s576/DSC07579.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.06.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Ewuś tak ostatnio myśleliśmy z mężem o oknach.I aż nam się nie chce wierzyc że dałaś za okna drewniane tyle co za plastiki?Wspominałaś że sąsiad ma ze szprosami.Jakie one są nakładane czy naklejane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts