dankaf 14.06.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Dwubarwna -piękna A jaka odmiana.Widac że nowe pączki puszcza.Super.Dla takich chwil warto charowac w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.06.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 okna robiliśmy po baaardzo dobrej znajomości gdyby nie to to raczej nie mielibyśmy drewna, a czy dzwoniłaś do tej naszej firmy od okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.06.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Dwubarwna -piękna A jaka odmiana.Widac że nowe pączki puszcza.Super.Dla takich chwil warto charowac w ogrodzie teraz to już nie wiem bo zerwało mi karteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.06.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 okna robiliśmy po baaardzo dobrej znajomości gdyby nie to to raczej nie mielibyśmy drewna, a czy dzwoniłaś do tej naszej firmy od okien? Nie jeszcze nie dzwoniłam.Na chwilę obecną nie wiem kiedy będę montowac okna,Byłam z mężem w oknoplascie kraków u nas daliśmy do wyceny.Pani stwierdziła że zrobi nam na już a jak zaczniemy montowac to wtedy ustalimy konkretne rabaty,promocje obowiązujące w danym momencie. A tak szczerze ile mogliby mi krzyknąc -ta twoja firma?-bez znajomości.Albo inaczej o ile więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.06.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Danuś co do szprosów naszych sąsiadów to nie wiem - ale się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.06.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 teraz to już nie wiem bo zerwało mi karteczki U mnie też jest wiele róż NN ale to przecie nie przeszkadza je kochac i podziwiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.06.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 okna robiliśmy po baaardzo dobrej znajomości gdyby nie to to raczej nie mielibyśmy drewna, a czy dzwoniłaś do tej naszej firmy od okien? Nie jeszcze nie dzwoniłam.Na chwilę obecną nie wiem kiedy będę montowac okna,Byłam z mężem w oknoplascie kraków u nas daliśmy do wyceny.Pani stwierdziła że zrobi nam na już a jak zaczniemy montowac to wtedy ustalimy konkretne rabaty,promocje obowiązujące w danym momencie. A tak szczerze ile mogliby mi krzyknąc -ta twoja firma?-bez znajomości.Albo inaczej o ile więcej? trudno powiedziec mieliśmy zrobione dwie wyceny i obie w granicach 27 tys. Najlepiej jak byś do nich zadzwoniła, jak nie zadzwonisz to nie będziesz wiedziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.06.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 a to efekt mojej pracy http://lh4.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/SjVNf5Jv5XI/AAAAAAAAA0Q/pTC-lMKH4b4/s576/DSC07679.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.06.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 jak nie zadzwonisz to nie będziesz wiedziała. prawda,masz rację pw doszło? A jeśli chodzi o działkę to tak czyściutko masz widac że dbasz o swój ogród .Ja nie widzę tam żadnego placu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.06.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 staram się jak mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.06.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Ewuś napisz mi tylko czy dostałaś moją wiadomośc na pw?Bo nie wiem czy dobrze wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.06.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 tak doszła i już odpisałam, miałam krótką walkę z synem o komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.06.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Ewka daj następnym razem bliżej coby można było lepiej roślinnośc pooglądac Ale ogólnie bardzo to fajnie wymyśliłaś sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.06.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 tak doszła i już odpisałam, miałam krótką walkę z synem o komputer W jakim wieku masz dzieci? Bo ja 8 lat i 3 To narazicho nie będziemy z Twoim synem walczyc na miecze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.06.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 mam jednego syna w wieku 16 lat na razie do jutra - muszę oddac kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.06.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 pogoda u nas dzisiaj bardzo ładna a ja nie mogę rękoma ruszyć, w sobotę podkoszałam trawę i do dzisiaj czuję tego skutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.06.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 A u nas jakoś tak dusznawo.Jesteś w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.06.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 byłam w pracy, ale czekam na informatyka bo coś się stało z internetem dzisiaj porobiłam troszkę zdjęc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.06.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 To kiedy zalewanie stropu? Mur nad jeziorkiem koniecznie do wyburzenia W sumie to ciekawe, po co ktoś go tam postawil?! Chyba nie jako wał przeciwpowodziowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.06.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 jak obiecałam kilka fotek http://picasaweb.google.pl/ewawoj00/Ogrod15062009?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts