dankaf 21.06.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 chętnie jeszcze bym pooglądała proszę bardzo http://forum.muratordom.pl/danonkowy-irysek,t117847-60.htm Dzisiaj rozrysowywałam patykiem na piachu ułożenie szafek w kuchni i chyba będzie trzeba zrezygnowac z spiżarki. Ale zostaje jeszcze pom gosp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.06.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Postępy na budowie widoczne z dnia na dzień Jak Wy to robicie na tę paskudną pogodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.06.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Postępy na budowie widoczne z dnia na dzień Jak Wy to robicie na tę paskudną pogodę? Monisiu dużo jest tutaj równiez naszego wkładu. Dzisiaj mężuś układa strop nad garażem a ja co mogę to też pomagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.06.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ooo, jaki ładny avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.06.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ooo, jaki ładny avatar Czas na zmiany ale tak szczerze to ten zielony za bardzo rzucał się w oczy hi hi hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.06.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ale chyba pozostanie na jakies róży(avatarek) tylko muszę wybrac....... i z tym będzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.06.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Już gdzieś indziej ten avatarek chwaliłam, to tutaj wychwalę Panią w avatarku U nas też nie pada, to można działać....ale panowie w środku robią. U Was trudniej... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.06.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Już gdzieś indziej ten avatarek chwaliłam, to tutaj wychwalę Panią w avatarku Jeszcze raz ślicznie podziękuję U nas też nie pada, to można działać....ale panowie w środku robią. U Was trudniej... U nas własnie zaczeło padac.... no niech to cholilka weźmie Ale czakamy jak się rozpogodzi to jazda ze stropem Musze się przyznac że u Ciebie podglądałam robena............też kupiłam tyle że brązowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.06.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Czyli: Robenowcy łączmy się Muszę przyznać, że ładnie prezentuje się na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.06.2009 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Czyli: Robenowcy łączmy się dokładnie Muszę przyznać, że ładnie prezentuje się na dachu cieszę się.........mój sąsiad też położył brązowego a miał ruppa......teraz będą dwa takie same obok siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.06.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Danusiu...coż za zmiana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 22.06.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 cieszę się.........mój sąsiad też położył brązowego a miał ruppa......teraz będą dwa takie same obok siebie To ja nie rozumiem: zdjął ruppa? położył robena? Ja musiałam w kolorze naturalnym dachówkę - takie warunki dostałam Ale mój kasztan jest śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.06.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 cieszę się.........mój sąsiad też położył brązowego a miał ruppa......teraz będą dwa takie same obok siebie a dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.06.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dziewczyny przepraszam źle napisałam Planował dac ruppa ale że wyszło drożej przy wycenie to dał robena. Troszkę szkoda bo będą stały dwa takie same obok siebie Różnica na moim dachu pomiędzy robenem a ruppem wyszła ok.7 tys. na korzyśc robena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 22.06.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dziewczyny przepraszam źle napisałam Planował dac ruppa ale że wyszło drożej przy wycenie to dał robena. Troszkę szkoda bo będą stały dwa takie same obok siebie Różnica na moim dachu pomiędzy robenem a ruppem wyszła ok.7 tys. na korzyśc robena. to sporo ! az muszę odszukac e-maila z moja wyceną na Robena... Ciekawe jaka wyszła różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.06.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Kasiu masz stalowe nerwy z tym cieślą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.06.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ja od samego początku wiedziałam że będzie brąz a w robenie jest najładniejszy. Przez chwilę myślałam też o tekowym z ruppa ale denerwowało mnie to że tak sie świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.06.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Danusiu...coż za zmiana ... Teraz mnie poznasz z każdego profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.06.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ojej... ..to dlaczego ja mam Ruppa? właśnie Danuś, bardzo elegancki awatarek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 22.06.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 ojej... ..to dlaczego ja mam Ruppa? Masz bardzo ładną dachóweczkę. Ja kierowałam się kolorem a że przy tym wyszło taniej to jeszcze lepiej właśnie Danuś, bardzo elegancki awatarek... A dziękuję ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts