EwaWoj 23.06.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 no, no Dana jaka zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.06.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 a propo dachówki, na dachu wszystkie prezentują się ślicznie, my mamy położoną na dachu domu creatona a na domku gospodarczym betonową (ale nie pamiętam jakiej firmy) i obie prezentują się ładnie, co prawda była różnica w jakości oraz z położeniem betonowej ale nie wygląda to tak źle jak wcześniej myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.06.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ewuś musisz powgrywac reszte zdjęc do albumu i zapodac.Piszesz że masz już dachówkę na gosp.i nic sie nie chwalisz Mamy teraz na naszym forum dwie Ewunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.06.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 fantastycznym Danuś masz widok na jeziorko w naszej kuchni się nie poszaleje ja też zrezygnowałam ze spiżarki, dzięki za linka kuchni, coś podobnego chcę zrobić. Z soboty na niedzielę nocowaliśmy PO RAZ PIERWSZY w naszym domu!!!!!! co prawda na materacach i na styropianie ale było warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.06.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 A pamiętasz swój pierwszy sen?Koniecznie zapamietaj Bardzo się cieszę że zbliżasz się do finału z budowa domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.06.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 no, no Dana jaka zmiana Bedziesz w szoku jak wlepię sobie czerwoną róże Bedzie dawac po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.06.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 RAZ PIERWSZY w naszym domu!!!!!! co prawda na materacach i na styropianie ale było warto Na styropianie jest najlepiej Witam z rana.U nas wreszcie zawitało słoneczko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.06.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ewuś musisz powgrywac reszte zdjęc do albumu i zapodac.Piszesz że masz już dachówkę na gosp.i nic sie nie chwalisz Mamy teraz na naszym forum dwie Ewunie zdjęcia jak najbardziej wgram, grill zdał egzamin, ale chrzest bojowy przejdzie teraz w piątek bo robimy po raz drugi "urodzinki" mojego męża ale dla znajomych (a będzie ok. 60 osób) oby wszystko było dobrze, bo część zostanie na noc troszkę teraz śpieszymy się z elektryką na górze, żeby było światło tzn. montujemy kontakty i żarówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.06.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 A pamiętasz swój pierwszy sen?Koniecznie zapamietaj Bardzo się cieszę że zbliżasz się do finału z budowa domku. tempo troszkę spadło ale widzę też plusy- łapiemy oddech finansowy niestety nie pamiętam żeby cokolwiek mi się śniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.06.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Na styropianie jest najlepiej Witam z rana.U nas wreszcie zawitało słoneczko!!! Witam słonecznie Jak będzie okazja to ja też zostaje i śpię na syro mimo że mam 5 minut piechotą na działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.06.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 u nas dzisiaj padało, a teraz pogoda nijaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.06.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 60 osób -toc to dobre weselicho ale bedzie się lało................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.06.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 u nas dzisiaj padało, a teraz pogoda nijaka u nas w tej chwili słoneczko ale wietrznie Wczoraj padało od południa Ale cały zeszły tydzień nic ani kropli deszczu nie spadł ........no może ze dwie Od jutra Udek ma tyg. przerwę -jedzie na zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.06.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ranek w nowym domu jest cudowny, ptaszki, szum drzew.... mój mąż w niedzielny poranek wstał o 6 i przechadzał się z pieskiem na spacerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.06.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 u nas dzisiaj padało, a teraz pogoda nijaka u nas w tej chwili słoneczko ale wietrznie Wczoraj padało od południa Ale cały zeszły tydzień nic ani kropli deszczu nie spadł ........no może ze dwie Od jutra Udek ma tyg. przerwę -jedzie na zlot tydzień szybko minie nim się obejrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.06.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ranek w nowym domu jest cudowny, ptaszki, szum drzew.... mój mąż w niedzielny poranek wstał o 6 i przechadzał się z pieskiem na spacerze Ewuś między nami kobietami myślę że Twój mąż nie może się doczekac Tak samo jest z moim.W niedzielę gdzie mógłby sobie pospac to wstaję tak samo co do pracy czyli o 4,30 i idzie na działkę układac strop.Chciałby już tam byc tak samo jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.06.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 60 osób -toc to dobre weselicho ale bedzie się lało................ oj tak, przygotowania trwają od tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.06.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ranek w nowym domu jest cudowny, ptaszki, szum drzew.... mój mąż w niedzielny poranek wstał o 6 i przechadzał się z pieskiem na spacerze Ewuś między nami kobietami myślę że Twój mąż nie może się doczekac Tak samo jest z moim.W niedzielę gdzie mógłby sobie pospac to wstaję tak samo co do pracy czyli o 4,30 i idzie na działkę układac strop.Chciałby już tam byc tak samo jak ja oj tak, zapowiedział, że wprowadzimy się dopiero jak wszystko będzie wykończone ale teraz widzę, że też by chciał jak najszybciej i niekoniecznie z pełnym wykończeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.06.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 tydzień szybko minie nim się obejrzysz Ps.Czym zalewaliście strop? Betonem z gruchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.06.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 u nas największym problemem jest podłączenie do wody i kanalizy. Dopiero teraz mamy zatwierdzony projekt i czeka nas jeszcze przy tym troszkę pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts