Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a propo dachówki, na dachu wszystkie prezentują się ślicznie, my mamy położoną na dachu domu creatona a na domku gospodarczym betonową (ale nie pamiętam jakiej firmy) i obie prezentują się ładnie, co prawda była różnica w jakości oraz z położeniem betonowej ale nie wygląda to tak źle jak wcześniej myślałam :lol:

Ewuś musisz powgrywac reszte zdjęc do albumu i zapodac.Piszesz że masz już dachówkę na gosp.i nic sie nie chwalisz :wink:

Mamy teraz na naszym forum dwie Ewunie :D

zdjęcia jak najbardziej wgram, grill zdał egzamin, ale chrzest bojowy przejdzie teraz w piątek bo robimy po raz drugi "urodzinki" mojego męża ale dla znajomych (a będzie ok. 60 osób) oby wszystko było dobrze, bo część zostanie na noc :lol: troszkę teraz śpieszymy się z elektryką na górze, żeby było światło tzn. montujemy kontakty i żarówki.

ranek w nowym domu jest cudowny, ptaszki, szum drzew.... mój mąż w niedzielny poranek wstał o 6 i przechadzał się z pieskiem na spacerze :D

Ewuś między nami kobietami myślę że Twój mąż nie może się doczekac :wink:

Tak samo jest z moim.W niedzielę gdzie mógłby sobie pospac to wstaję tak samo co do pracy czyli o 4,30 i idzie na działkę układac strop.Chciałby już tam byc tak samo jak ja :wink:

ranek w nowym domu jest cudowny, ptaszki, szum drzew.... mój mąż w niedzielny poranek wstał o 6 i przechadzał się z pieskiem na spacerze :D

Ewuś między nami kobietami myślę że Twój mąż nie może się doczekac :wink:

Tak samo jest z moim.W niedzielę gdzie mógłby sobie pospac to wstaję tak samo co do pracy czyli o 4,30 i idzie na działkę układac strop.Chciałby już tam byc tak samo jak ja :wink:

oj tak, zapowiedział, że wprowadzimy się dopiero jak wszystko będzie wykończone ale teraz widzę, że też by chciał jak najszybciej i niekoniecznie z pełnym wykończeniem :wink: