Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak.Ale wiesz co?Ja wszystko załatwiałam z przedstawicielem handlowym.Musiałabyś się dowiedziec kto ma Wasz obszar.

Ja jak przyjeżdżam do składów to mam wcześniej ustaloną wizyte z panem M. i tak jest najlepiej.

Inaczej jest kupic towar od sprzedawcy a inaczej od przedstawiciela(w naszym przypadku to on sam nas znalazł) bo dowiedział się gdzie powstaja nowe domki. :wink:

Tak.Ale wiesz co?Ja wszystko załatwiałam z przedstawicielem handlowym.Musiałabyś się dowiedziec kto ma Wasz obszar.

Ja jak przyjeżdżam do składów to mam wcześniej ustaloną wizyte z panem M. i tak jest najlepiej.

Inaczej jest kupic towar od sprzedawcy a inaczej od przedstawiciela(w naszym przypadku to on sam nas znalazł) bo dowiedział się gdzie powstaja nowe domki. :wink:

A mogłabyś się od Waszego przedstawiciela dowiedzieć kto masz nasz rejon?

Rozmawiałam z pracownikiem hurtowni p. Adrianem i żeby nie przejeżdżać taki kawał umówiłam sie z nim ,że na adres e-mail wyśle moje przekroje i rzuty i na tym podstawie oni mi oblicza zapotrzebowanie na materiały na strop i fundamenty. ( bloczki betonowe)

Oj sonisiu głowa mnie boli :wink:

Chciałabym wszystko a trzeba zbierac na dach :wink: Ale jak sobie tak pomalutku urządzę domek w główcę to później jak znalazł.Bo jak znam życie to wszystko spadnie na moją głowę.I jeszcze ten oddech na plecach męża w sklepie żebym już coś wybrała hi hi hi hi hi A tak mniej więcej coś będę wiedziała (chyba że jeszcze mi coś wpadnie w oko).

Póki co budujemy bez kredytu bo mąż się boi

więc u nas postępy będą małe :oops: