GLAMOURMUM 25.02.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 dankaf gdzie kupowałaś strop??Wysłałam e-maila.... w sprawie dachówki, żeby wycenił ci ruup ceramika antracyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.02.2009 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Wszystkie materiały które do tej pory zakupiliśmy były z PSB - bol ann z Gniezna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.02.2009 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Antracytowa dachówka jest również bardzo ładna.Tak jak do niego napisałaś tak niech już zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.02.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Wszystkie materiały które do tej pory zakupiliśmy były z PSB - bol ann z Gniezna. Czy oni na miejscu wyliczali Wam zapotrzebowanie materiałów na strop?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.02.2009 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Tak.Ale wiesz co?Ja wszystko załatwiałam z przedstawicielem handlowym.Musiałabyś się dowiedziec kto ma Wasz obszar. Ja jak przyjeżdżam do składów to mam wcześniej ustaloną wizyte z panem M. i tak jest najlepiej. Inaczej jest kupic towar od sprzedawcy a inaczej od przedstawiciela(w naszym przypadku to on sam nas znalazł) bo dowiedział się gdzie powstaja nowe domki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.02.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Tak.Ale wiesz co?Ja wszystko załatwiałam z przedstawicielem handlowym.Musiałabyś się dowiedziec kto ma Wasz obszar. Ja jak przyjeżdżam do składów to mam wcześniej ustaloną wizyte z panem M. i tak jest najlepiej. Inaczej jest kupic towar od sprzedawcy a inaczej od przedstawiciela(w naszym przypadku to on sam nas znalazł) bo dowiedział się gdzie powstaja nowe domki. A mogłabyś się od Waszego przedstawiciela dowiedzieć kto masz nasz rejon? Rozmawiałam z pracownikiem hurtowni p. Adrianem i żeby nie przejeżdżać taki kawał umówiłam sie z nim ,że na adres e-mail wyśle moje przekroje i rzuty i na tym podstawie oni mi oblicza zapotrzebowanie na materiały na strop i fundamenty. ( bloczki betonowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.02.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 W tym samym czasie piszemy .Jak chcesz to mogę zadzwonic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.02.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 W tym samym czasie piszemy .Jak chcesz to mogę zadzwonic. Te same myśli w tym samym czasie. Ja sobie jutro zadzwonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.02.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 I jak idzie meblowanie ? Znalazłaś jeszcze coś ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.02.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Oj sonisiu głowa mnie boli Chciałabym wszystko a trzeba zbierac na dach Ale jak sobie tak pomalutku urządzę domek w główcę to później jak znalazł.Bo jak znam życie to wszystko spadnie na moją głowę.I jeszcze ten oddech na plecach męża w sklepie żebym już coś wybrała hi hi hi hi hi A tak mniej więcej coś będę wiedziała (chyba że jeszcze mi coś wpadnie w oko). Póki co budujemy bez kredytu bo mąż się boi więc u nas postępy będą małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.02.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 A myślisz już coś o oczku?Ja wysadziłam te NELUMBO ale coś słabo wschodzi.Dzisiaj wylałam tą ziemię z wodą i na nowo wsadziałm ale już przykryłam żwirkiem.Czytałam że najgorsza dla roślin wodnych jest ziemia ogrodnicza uniwersalna -może to był błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.02.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Przynajmniej będziesz mieć dużo czasu na wybieranie. A jakie macie plany budowlane na ten rok? Jaką wodę wylałaś, z oczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.02.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Przynajmniej będziesz mieć dużo czasu na wybieranie. A jakie macie plany budowlane na ten rok? Jaką wodę wylałaś, z oczka ? Chcielibyśmy zadaszyc w tym roku. A wodę to wylałam z pojemniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.02.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Od teraz jestem DOMOWNIK FORUM (min. 500) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.02.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Myślałam, że z oczka . Ciekawe kiedy zaczną sprzedawać rosliny w ogrodniczych, pewnie pod koniec marca, a ja chciałabym już . Gratulacje DOMOWNIKU . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.02.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 To może prymulkę sobie kupisz a później chops i do ziemi O albo tulipanki w doniczce......Kurcze chyba sobie pójdę i też kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.02.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Dobry pomysł z prymulką, muszę pójść do Mamy i zobaczyć czy wschodzą . Tulipanów kupiłam w zeszłym roku całą siatę i leżą w garażu do dziś. Pewnie na zmarnowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.02.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Dziewczyny, jeśli macie w pobliżu OBI, to polecam wiosenną ofertę - aktualnie mają w sprzedaży mnóstwo pięknych bylin, kłączy i cebul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.02.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Dzięki Monia , byłam parę dni temu i zakupiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.02.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 A ja dzisiaj zaszalałam Wydałam stówę, ale nie żałuję, bo wybrałam kłącza naprawdę zdrowe i dorodne Właśnie zrobiłam im fotki, żeby nie zapomnieć co mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts