dankaf 23.06.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 niekoniecznie z pełnym wykończeniem Mi by nie przeszkadzało gdybym urządzanie góry zostawiła na potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.06.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 u nas największym probleme jest podłoączenie do wody i kanalizy. Dopiero teraz mamy zatwierdzony projekt i czeka nas jeszcze przy tym troszkę pracy A dlaczego? I jeszcze mam jedno pytanie a co o tym myslisz żeby zamienic łazienkę na górze z pom.nad garażem?Czy byłaby ustawna?za duża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.06.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 tydzień szybko minie nim się obejrzysz Ps.Czym zalewaliście strop? Betonem z gruchy? tak, grucha była z pompą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.06.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 u nas największym probleme jest podłoączenie do wody i kanalizy. Dopiero teraz mamy zatwierdzony projekt i czeka nas jeszcze przy tym troszkę pracy A dlaczego? I jeszcze mam jedno pytanie a co o tym myslisz żeby zamienic łazienkę na górze z pom.nad garażem?Czy byłaby ustawna?za duża? góra jest na tyle duża, że spokojnie może tam być łazienka, ale zastanów się czy naprawdę taką dużą chcesz. W naszym obecnym mieszkaniu mamy łazienkę, która ma ok.15 m i już takiej nie chcę z dwóch powodów: ogrzewanie i sprzątanie (a może przede wszystkim sprzątanie ) ale to wszystko jest kwestią gustu, chęci oraz wizji swojego domu. Teraz nasza jest mała ale będzie miała wszystko co chcieliśmy: wannę, umywalkę i kibelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.06.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Danuś jak wylejecie strop to jeszcze nie będzie widać "wielkosći" góry będziesz musiała pobudzić wyobraźnię (przynajmniej w moim wypadku tak było ) my poukładaliśmy deski tam gdzie miały iść ściany i dotąd to robiliśmy, aż uznaliśmy że tak będzie dobrze a efekt końcowy dopiero będzie widoczny jak się otynkuje ściany, przed tynkowaniem wizualnie wszystko jest mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.06.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 u nas największym probleme jest podłoączenie do wody i kanalizy. Dopiero teraz mamy zatwierdzony projekt i czeka nas jeszcze przy tym troszkę pracy A dlaczego? musimy wybrać firmę, która będzie to robiła, a z tym nie jest tak łatwo i sprawdzić ceny materiałów - nie jest to zbyt wiele nie mniej jednak wymaga "pewnego" zaangażowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.06.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Pytałam o strop bo może zrobimy go mikserem.........można zaoszczędzic A co do łazienki Myślałam żeby nad garażem zrobic łazienkę i z niej przejście do tyłu do pralni czyli podzielic te pomieszczenie na pół ale poziomo-wiesz o co mi chodzi? A w miejscu łazienki pokój garderobiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.06.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 może tak być ale będziesz w ten sposób miała łazienkę prostokątną ze spadem i raczej nie będzie ona aż taka duża, co prawda my mamy podzielone pionowo ale zrobię tobie dzisiaj zdjęcia to się troszkę zoriętujesz. Raczej jednak bym została przy normalnej opcji łazienkowej. Jak już to łazienkę może zrobiłabym nad całym garażem jako takie jedno duże pomieszczenie oczywiście z opcją pralnii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.06.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Pytałam o strop bo może zrobimy go mikserem.........można zaoszczędzic mikserem tzn. betoniarką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.06.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Pytałam o strop bo może zrobimy go mikserem.........można zaoszczędzic mikserem tzn. betoniarką? nie to takie coś co robi wylewki w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.06.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 o kurczę, ile to człowiek nie wie tam gdzie można to nawet trzeba oszczędzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.06.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 niezgadłabyś na czym teraz zaoszczędziłam? .... na kontaktach i wyłącznikach. W zeszłym tygodniu zamontowaliśmy na "tymczas" wyłączniki, ale teraz jak na nie patrzę to nawet mi się podobają i raczej ich już nie zmienimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.06.2009 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Czasem tak jest że niby tak sobie coś kupimy a później jak znalazł szkoda że murarz nie zdążył dokończyc wszystkiego do stropu bo jak on sobie urlopuje to my przez ten czas zrobilibyśmy sobie strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.06.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ostatnio coś mnie wzieło na oglądanie narożników chyba będzie wygodniejszy w tym naszym salonie Mąż się śmieję że mamy hektar czasu do wnętrza a ja już latam po internecie A później jak będzie miał kocioł to wtedy będzie "Danka co ty nas to"............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.06.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 A ja niby mam 3 łazienki, ale wszystkie takie maleńkie i żałuję, że nie będę miała takiej dużej:( Buuu I jeszcze mam jedno pytanie a co o tym myslisz żeby zamienic łazienkę na górze z pom.nad garażem?Czy byłaby ustawna?za duża? góra jest na tyle duża, że spokojnie może tam być łazienka, ale zastanów się czy naprawdę taką dużą chcesz. W naszym obecnym mieszkaniu mamy łazienkę, która ma ok.15 m i już takiej nie chcę z dwóch powodów: ogrzewanie i sprzątanie (a może przede wszystkim sprzątanie ) ale to wszystko jest kwestią gustu, chęci oraz wizji swojego domu. Teraz nasza jest mała ale będzie miała wszystko co chcieliśmy: wannę, umywalkę i kibelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.06.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ja już tak nie szukam, w zeszłym roku znalazłam kuchnię w stylu klasycznym, bardzo mi się podobała "ta i żadna inna", a teraz jak powoli przychodzi co do czego to już mi się nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.06.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 I myślisz, że jak teraz wybierzesz to wytrwasz w tym do czasu urządzania? Ja bym się założyła, że parę razy Ci się odmieni po drodze ostatnio coś mnie wzieło na oglądanie narożników chyba będzie wygodniejszy w tym naszym salonie Mąż się śmieję że mamy hektar czasu do wnętrza a ja już latam po internecie A później jak będzie miał kocioł to wtedy będzie "Danka co ty nas to"............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.06.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Danuś wszystko zależy od tego ile na koniec wystarczy kasy, czy poszalejesz czy też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.06.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 I myślisz, że jak teraz wybierzesz to wytrwasz w tym do czasu urządzania? Ja bym się założyła, że parę razy Ci się odmieni po drodze ostatnio coś mnie wzieło na oglądanie narożników chyba będzie wygodniejszy w tym naszym salonie Mąż się śmieję że mamy hektar czasu do wnętrza a ja już latam po internecie A później jak będzie miał kocioł to wtedy będzie "Danka co ty nas to"............ zgadzam się w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.06.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Z moich obserwacji naszego budżetu wynika, że kasa topnieje w oczach Danuś wszystko zależy od tego ile na koniec wystarczy kasy, czy poszalejesz czy też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts