EwaWoj 23.06.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 tak kaska niestety szybciutko zmienia właścicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.06.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 link do zdjęc pomieszczeń nad garażem http://picasaweb.google.pl/ewawoj00/GORA?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.06.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Danuś zobacz moją różę http://lh3.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/Sj6DOivSz7I/AAAAAAAAA7E/VwMf4eoGIKw/s512/DSC07742.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.06.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Danuś zobacz moją różę http://lh3.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/Sj6DOivSz7I/AAAAAAAAA7E/VwMf4eoGIKw/s512/DSC07742.JPG Różyczka przepiękna ma bardzo ładny kolorek i zdrowy wygląd Pachnie? Dziękuję za link Co Ty tam Ewuś planujesz w tych pomieszczeniach?Ile tam idzie wykombinowac!!!!!Naprawdę jak tak patrzę to aż mi żal całe to pomieszczenie dac na pralnio-suszarnię. Tak mi brakuje pom.na samą garderobę ale nie chciałabym tego łączyc z pralnią bo wiadomo dlaczego. Muszę jeszcze dobrze pomyślec.Bo naprawdę jest tam masa miejsca My wybraliśmy pokój nad jadalnią a dziewczynki dwa takie same.Nie chcę dzielic balkonu w przyszłości z nastolatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.06.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Z moich obserwacji naszego budżetu wynika, że kasa topnieje w oczach Oj tak dziewczyny....................niestety u mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.06.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 I myślisz, że jak teraz wybierzesz to wytrwasz w tym do czasu urządzania? Dokładnie W planach mam juz kolejny 3 naroznik Jestem osobą taką że jak coś mi się spodoba to mogę za tym czekac nawet 6 m-cy.Wiem że nie będę miała wszystkiego od razu nowego ale z czaem wymienie na mebel moich marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.06.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Danuś róże pięknie pachną, kwiaty mają tak duże, że uginają się pod swoim ciężarem, ale łodyżki mają jakieś troszkę krótkie (nie są wysokie-może to taka odmiana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.06.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 garaż mam tak rozplanowany: pralnio-suszarnia przyłazience (zdjęcie 5 widać fragmnet materaca), przejście z pralni do garderoby (zdjęcie 4 też w oddali widać materac), a garderoba to zdjęcie 1,2,3 i 4 (z przejściem do pralnii). Na zdjęciu 3 i 4 widać przejście do sypialni (sypialnia jest nad gościnnym pokojem na dole). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.06.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Ewuś a czy w wolnej chwili mogłabys narysowac na kartce i ze skanowac i wkleic zdjęcie? Naprawdę zaciekawiłaś mnie jak to rozplanowałaś?Taka wizualizacja z "lotu ptaka" będzie dla mniej jaśniejsza Ja też chcę tak jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.06.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Czyli całe pomieszczenie nad garażem jest garderobą a z garderoby masz przejście do pralni -to to pom. z materacem? A na 3 zdjęcie z tymi kablami to tam tez widac pom i co to będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.06.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Danuś róże pięknie pachną, kwiaty mają tak duże, że uginają się pod swoim ciężarem, ale łodyżki mają jakieś troszkę krótkie (nie są wysokie-może to taka odmiana) U nie też w tym roku jakieś takie wielkie Ewka a może to przez te pokrzywy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.06.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Danuś nie mam zdolności plastycznych jak potrafiłam tak narysowałam, brakuje troszkę proporcji rzut wyślę tobie na skrzynkę bo nie wiem jak jego wkleić tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.06.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Danuś nie mam zdolności plastycznych jak potrafiłam tak narysowałam, brakuje troszkę proporcji rzut wyślę tobie na skrzynkę bo nie wiem jak jego wkleić tutaj ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.06.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Czyli całe pomieszczenie nad garażem jest garderobą a z garderoby masz przejście do pralni -to to pom. z materacem? A na 3 zdjęcie z tymi kablami to tam tez widac pom i co to będzie? to też garderoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.06.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 już wysłałam maila możesz sprawdzić czy doszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.06.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 doszło Ewus stawiam kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.06.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 trzeba to jeszcze raz przemyslec A jak bym zrobiła korytarz.........i z korytarza wejście do garderoby a z łazienki wejście do pralni...........ooooooooo jak będę miał chwilkę to narysuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.06.2009 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Twój syn będzie miał sypialnię tą którą my wybraliśmy z widokiem na jezioro U nas dwójka dzieci to trzeba sprawiedliwie podzielic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.06.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 sprawiedliwość musi być rozplanowanie zależy od potrzeb, jak bedziesz miała szkic to pokaż bo jestem ciekawa jak rozplanujesz, wbrew pozorom nie jest to takie łatwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.06.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 doszło Ewus stawiam kawkę może u mnie w grillownii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts