Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Danuś zobacz moją różę http://lh3.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/Sj6DOivSz7I/AAAAAAAAA7E/VwMf4eoGIKw/s512/DSC07742.JPG

Różyczka przepiękna :D ma bardzo ładny kolorek i zdrowy wygląd :wink: Pachnie?

Dziękuję za link

Co Ty tam Ewuś planujesz w tych pomieszczeniach?Ile tam idzie wykombinowac!!!!!Naprawdę jak tak patrzę to aż mi żal całe to pomieszczenie dac na pralnio-suszarnię.

Tak mi brakuje pom.na samą garderobę ale nie chciałabym tego łączyc z pralnią bo wiadomo dlaczego.

Muszę jeszcze dobrze pomyślec.Bo naprawdę jest tam masa miejsca :D

My wybraliśmy pokój nad jadalnią a dziewczynki dwa takie same.Nie chcę dzielic balkonu w przyszłości z nastolatką :lol:

I myślisz, że jak teraz wybierzesz to wytrwasz w tym do czasu urządzania? :)

Dokładnie :D W planach mam juz kolejny 3 naroznik :wink:

Jestem osobą taką że jak coś mi się spodoba to mogę za tym czekac nawet 6 m-cy.Wiem że nie będę miała wszystkiego od razu nowego ale z czaem wymienie na mebel moich marzeń :wink:

garaż mam tak rozplanowany: pralnio-suszarnia przyłazience (zdjęcie 5 widać fragmnet materaca), przejście z pralni do garderoby (zdjęcie 4 też w oddali widać materac), a garderoba to zdjęcie 1,2,3 i 4 (z przejściem do pralnii). Na zdjęciu 3 i 4 widać przejście do sypialni (sypialnia jest nad gościnnym pokojem na dole).