Elena76 24.06.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 To ja mam inaczej. Nawet jak podejmę "ostateczną" decyzję, to potem się waham i zmieniam zdanie Na meble też będziemy długo czekać, na początek dobry materac nam wystarczy;) Dokładnie W planach mam juz kolejny 3 naroznik Jestem osobą taką że jak coś mi się spodoba to mogę za tym czekac nawet 6 m-cy.Wiem że nie będę miała wszystkiego od razu nowego ale z czaem wymienie na mebel moich marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.06.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Danka podobne rozłożenie góry już u kogoś widziałam, spróbuję poszukac zdjęc tam łazienka była większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.06.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 doszło Ewus stawiam kawkę może u mnie w grillownii U Ciebie w tej grillowni to jak w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.06.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 znalazłam, BASZUK- 12 luty str.58, łazienka jest większa ale nad garażem mają jedno pomieszczenie, korytarz nad garaż mają podobny do naszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.06.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 To ja mam inaczej. Nawet jak podejmę "ostateczną" decyzję, to potem się waham i zmieniam zdanie rozumiem to doskonale mi bardzo ale to bardzo ostatnio spodobały się narożniki ciemno wiśniowe ale jak przyjdzie do kupowania to zaczne smętolic mężowi "a może brązowy byłby lepszy bo jednak wiecznie modny.............." Na meble też będziemy długo czekać, na początek dobry materac nam wystarczy;) Ilu ludzi na forum właśnie tak sobie radzi i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.06.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 ja najczęściej mam wątpliwości jak już od kasy odejdziemy rozumiem to doskonale mi bardzo ale to bardzo ostatnio spodobały się narożniki ciemno wiśniowe ale jak przyjdzie do kupowania to zaczne smętolic mężowi "a może brązowy byłby lepszy bo jednak wiecznie modny.............." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.06.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 u mnie jest troszkę inaczej, oglądam, wybieram i kupuję bez zbędnych ceregieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.06.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Elenka a patrzyłaś na "DOMY Z WIZJĄ"? fajne i nowoczesne mają elewacje-właśnie połączenie drewna z klinkierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.06.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 znalazłam, BASZUK- 12 luty str.58, łazienka jest większa ale nad garażem mają jedno pomieszczenie, korytarz nad garaż mają podobny do naszego Mają mniejszą łazienke bo zrobili korytarz. Pom.nad garażem jest chyba na pokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.06.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 już tam zaglądam Elenka a patrzyłaś na "DOMY Z WIZJĄ"? fajne i nowoczesne mają elewacje-właśnie połączenie drewna z klinkierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.06.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 dziewczyny do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.06.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dzięki za podpowiedź, faktycznie mają fajne te elewacje Do juterka! dziewczyny do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.06.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Witam:)Pobuszowałam po Twoim dzienniku. Ładny domek stawiacie, bedę kibicowac !!!..a tak na marginesie to dlaczego nie chcesz czarnego bzu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.06.2009 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Witam:) Pobuszowałam po Twoim dzienniku. Ładny domek stawiacie, bedę kibicowac !!! ..a tak na marginesie to dlaczego nie chcesz czarnego bzu???? Witam Ciebie serdecznie Jeśli chodzi o czarny bez..........jak ptaszki go zjedzą to później zostawiają czarne kupki gdzie popadnie ..........na schnącej pościeli,ławce...........wszędzie........ dosłownie wszechobecny czarny placek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.06.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 dobrze,że mi mówisz:))chciałam go wsadzic z tyłu za domem bo wyczytałam, że dobrze go posadzic przy kompostowniku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.06.2009 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Może i dobrze ale te kupeczki są trudne do usunięcia..... jako plama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.06.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A zatem czarnemu bzowi mówimy zdecydowane nie Człowiek to jednak całe życie się uczy Może i dobrze ale te kupeczki są trudne do usunięcia..... jako plama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.06.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 no cóż.....to ja tez mówie NIE !!!!i rezygnuje z czarnego bzu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.06.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 ...a porady "ogrodowe" mozna znaleźć w dziale Pamiętajcie o ogrodach - są całkiem sensowne, np. w wątku Elfir! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.06.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 kurczę, ja posadziłam czarny bez chyba muszę się go pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts