Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wszystkim dom się bardzo podobał, bardzo przytulny i praktyczny. W pierwszy dzień (w piątek) większość czasu spędziłam na oprowadzaniu po domu i ogrodzie :lol: ale było bardzo miło i cieszyło mnie, że chcą oglądać, nawet koleżanka żeby mnie odciążyć w pewnym momencie sama oprowadzała po "włościach" :lol:

ja tam wychodzę z założenia, że pomarzyć zawsze wolno i lubię to robić, nawet jak z góry wiem, że to tylko marzenia a twarda rzeczywistość wygląda inaczej :)

zaczynam wstawiac swoje inspiracje...............długo sie zastanawiałam bo nie wiem czy to dobry pomysł...........nie wiadomo na co będzie mnie stac.........ale pomarzyc fajna sprawa :D

nieważne, że tyci tyci, ważne że pięknie Ci roślinki rosną i wiesz jak je do tego zachęcić:)

Danusiu, skoro ten murarz na zlocie i mury stoją, to wrzuciłabyś może więcej fotek swojego ogrodu? 8)

Elenuś chętnie :D jak coś zakwitnie to zaraz wstawię :wink:

Ja mam malucienki ten ogródek i nie mam wielu roslinek................taki tyci,tyci :wink:

ja tam wychodzę z założenia, że pomarzyć zawsze wolno i lubię to robić, nawet jak z góry wiem, że to tylko marzenia a twarda rzeczywistość wygląda inaczej :)

zaczynam wstawiac swoje inspiracje...............długo sie zastanawiałam bo nie wiem czy to dobry pomysł...........nie wiadomo na co będzie mnie stac.........ale pomarzyc fajna sprawa :D

Dobrze mówisz kobieto :D