dankaf 29.06.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 kurczę, ja posadziłam czarny bez chyba muszę się go pozbyć Fajny jest i ptaszki dokarmia....................może przy tych Twoich hektarach nie będzie tak źle (masz blisko domu?) Jak imprezka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.06.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 bez posadziłam z przodu domu za budą psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.06.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 imprezka.... super dwa dni fajnej zabawy a trzeci... to lepiej nie mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.06.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 baliśmy się bardzo, że pogoda nie dopisze, ale nie było tak źle. Wyszło nam kilka braków przy grillownii np. zdecydowanie musimy przedłużyć wejście do grillownii żeby powstał taki w miarę duży taras. Stoły mieliśmy przygotowane przy domu a jednak wszyscy woleli grillownię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.06.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 bo każdy woli tak biesiadnie ................. cieszę się że imprezka się udała i przkro mi z powodu 3 dnia-hi hi hi u nas nie daleko jest czarny bez i czasem ptaszki siadając na bramę strasznie ją zabrudzają ...............gorzej jak w przelocie spadnie na suszące się pranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.06.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 wszystkim dom się bardzo podobał, bardzo przytulny i praktyczny. W pierwszy dzień (w piątek) większość czasu spędziłam na oprowadzaniu po domu i ogrodzie ale było bardzo miło i cieszyło mnie, że chcą oglądać, nawet koleżanka żeby mnie odciążyć w pewnym momencie sama oprowadzała po "włościach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.06.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ptaki... wiem coś o tym bo teraz mieszkam w kamienicy i mamy problem z gołębiami tak się uczepiły naszego piętra, że kiedy mamy otwarte okno na klatce schodowej to wlatują do środka no i... kiszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.06.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 szkoda mi tego bzu bo ładnie rośnie, ale jak mam wybierać pomiędzy ładnym drzewkiem a czystością to wiadomo ale na razie go zostawię, a później zobaczę jak będzie w praktyce, będę go obserwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.06.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 jak liczyłam to były u nas 52 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.06.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 tyle ludziska przybyło ale wiesz co? jak się wprowadze i rodzinka bedzie co chwilę zaglądac to pewnie też się tyle uzbiera ty miałaś lepiej bo raz i juz masz z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.06.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Danuś mylisz się, my urodziny męża obchodziny od dwóch tygodni dwa tygodnie temu tylko dla rodzinki ok.20 osób, a teraz dla znajomych 52 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.06.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 a rodzinka nie była w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 29.06.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 i piesek nie narzeka ? bez posadziłam z przodu domu za budą psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 29.06.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Danusiu, skoro ten murarz na zlocie i mury stoją, to wrzuciłabyś może więcej fotek swojego ogrodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.06.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 a rodzinka nie była w całości ile Ty tam tego....................yyyyyyyyyyyyyyy jedzonka musiałaś naszykowac hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.06.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Danusiu, skoro ten murarz na zlocie i mury stoją, to wrzuciłabyś może więcej fotek swojego ogrodu? Elenuś chętnie jak coś zakwitnie to zaraz wstawię Ja mam malucienki ten ogródek i nie mam wielu roslinek................taki tyci,tyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.06.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 zaczynam wstawiac swoje inspiracje...............długo sie zastanawiałam bo nie wiem czy to dobry pomysł...........nie wiadomo na co będzie mnie stac.........ale pomarzyc fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 29.06.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ja tam wychodzę z założenia, że pomarzyć zawsze wolno i lubię to robić, nawet jak z góry wiem, że to tylko marzenia a twarda rzeczywistość wygląda inaczej zaczynam wstawiac swoje inspiracje...............długo sie zastanawiałam bo nie wiem czy to dobry pomysł...........nie wiadomo na co będzie mnie stac.........ale pomarzyc fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 29.06.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 nieważne, że tyci tyci, ważne że pięknie Ci roślinki rosną i wiesz jak je do tego zachęcić Danusiu, skoro ten murarz na zlocie i mury stoją, to wrzuciłabyś może więcej fotek swojego ogrodu? Elenuś chętnie jak coś zakwitnie to zaraz wstawię Ja mam malucienki ten ogródek i nie mam wielu roslinek................taki tyci,tyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.06.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ja tam wychodzę z założenia, że pomarzyć zawsze wolno i lubię to robić, nawet jak z góry wiem, że to tylko marzenia a twarda rzeczywistość wygląda inaczej zaczynam wstawiac swoje inspiracje...............długo sie zastanawiałam bo nie wiem czy to dobry pomysł...........nie wiadomo na co będzie mnie stac.........ale pomarzyc fajna sprawa Dobrze mówisz kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts