dankaf 30.06.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 nagle zrobił sie nalot pszczół.....olbrzymia plaga .............ja patrzę a one w świerku gniazdo uwiły ................chyba po 2 godz. dopiero się uspokoiły dzwoniłam na straż ale ona .....że później więc pszczelarz spisał sie na 6 i jeszcze podziękował że ma kokon za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.06.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 pszczeli kokon to rzeczywiście bardzo niebezpieczne dobrze że szybko zareagowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.06.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 A na jakie jeszcze drzewka sie zdecydujesz w swoim ogrodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.07.2009 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam:) ja chce posadzic brzozy, sosny, świerki, żeby zrobiło sie tak swojsko wokół mojego domku a przed domem chciałabym zwisająca jarzębine czerwoną tylko zaraz mi napiszesz pewnie, że jagody, ptaszki, plamki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.07.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 A na jakie jeszcze drzewka sie zdecydujesz w swoim ogrodzie? chcę mieć troszkę owoców: jabłko, gruszka, śliwa, z liglastych to jeszcze nie wiem bo już mam ich troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.07.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witam:) a przed domem chciałabym zwisająca jarzębine czerwoną tylko zaraz mi napiszesz pewnie, że jagody, ptaszki, plamki...... Coś Ty sama chcę jarzębinę ,rajskie jabłko i budleję(bo przyciaga motyle) chciałam jeszcze morwe ale też ptaszko po niej brudzą A ta zwisająca jarzębina to inna odmiana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.07.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 chcę mieć troszkę owoców: jabłko, gruszka, śliwa, z liglastych to jeszcze nie wiem bo już mam ich troszkę A z lisciastych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.07.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Z tyłu ogrodu na tylniej granicy działki właśnie chcę drzewa liściaste,krzewy np.budleję dawida,kalinę(ale strasznie ponoc na niej siedzi mszyca),hortensje krzaczastą,i jeszczce wiele innych roslin............sosnę syberyjską bo ma piękne przebarwienie.zresztą mam taką w tej chwili i o ile da się ją przesadzic to ją zabieram właściwie to wszystko zabiorę ze swojego ogrodu bo nie zostawię swoich roślin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.07.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 z liściastych to nie bardzo bo mąż powiedział, że liści nie będzie grabił mam tylko takie drobne wierzbę, czy migdałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.07.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ja chcę parę sztuk.....może 3 myślę również o migdałku,wiśni ozdobnej,magnolii u nas właśnie w tej chwili jest burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.07.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 co myślisz o naszym wiatrołapie?powiększałaś go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.07.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Danusiu dół mamy cały zmieniony. Nie mam pomieszczenia gospodarczego dzięki temu zwiększyłam łazienkę i właśnie wiatrołap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.07.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 zapomniałam o magnolii mam ją posadzoną z przodu domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.07.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 co do wiatrołapu to faktycznie w projekcie nie grzeszy wielkością, ale po to są zrobione wnęki przy pokoju aby można było powiesić jakieś ubrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.07.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Danusiu dół mamy cały zmieniony. Nie mam pomieszczenia gospodarczego dzięki temu zwiększyłam łazienkę i właśnie wiatrołap A no tak .........zapomniałam że Ty masz zmienione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.07.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 co do wiatrołapu to faktycznie w projekcie nie grzeszy wielkością, ale po to są zrobione wnęki przy pokoju aby można było powiesić jakieś ubrania. U mnie nie będzie miejsca na szafy w tym miejscu bo jest korytarz Wydłużyłam łazienkę i pom. na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.07.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 takie zmiany a gdzie fotki??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.07.2009 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 takie zmiany a gdzie fotki??????? muszę zrobic ale wiesz przy tych czerwonych ścianach to wszystko sie zlewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.07.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 wiem, ale poczekaj aż będziesz miała gładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.07.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 a ja chcę posadzić wierzbę... mam nadzieję, że nie zaszkodzi?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts