EwaWoj 01.07.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 wierzby są piękne i kojarzą mi się z dworkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.07.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ja mam prosty, parterowy domek, może to niezupełnie pasuje, ale bardzo mi się podoba... ...może wybiorę jakąś "niepłaczącą", np. japońską, tylko ta jest nieco egzotyczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.07.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 dlaczego miałaby nie pasowac? jak to Danusia by powiedziała trzeba tylko wszystko odpowiednio dobrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 01.07.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 wierzba japońska jak najbardziej zarówno na pniu jak i jako krzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.07.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Fajne to lustro w stylu kolonialnym. Zanim zaczęliśmy budowę to właśnie w takim stylu chciałam urządzić dom W sumie to nawet nie wiem, dlaczego mi się odmieniło, bo nadal bardzo podobają mi się takie wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.07.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 dlaczego miałaby nie pasowac? jak to Danusia by powiedziała trzeba tylko wszystko odpowiednio dobrac Ewusiu wiesz więcej niz ja........bo masz juz tyle roślinek że w ilości to ja nie mam szans Ciebie dogonic Piękna jest wierzba zwłaszcza szczepiona na pniu.............mozna jeszcze coś pod nią posadzic http://www.kwiatyozdobne.pl/images/stories/krzewy/Hakuro%20niskina%20tle%20muru.jpg Dziewczyny sadźcie,sadżcie później będziecie mi doradzac co fajnie wygląda Dzisiaj oglądałam w necie..........i oczywiście wpadło mi w oko -krzewuszka RED PRINCE -kalina-DAWN i ROSEUM -bez SENSATION-jest piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.07.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Pszczoły? Myślałam, że to tylko osy i szerszenie takie gniazda robią. U nas straż była w tamtym roku, bo mieliśmy gniazdo os i szerszenie. W dodatku osy były agresywne. Jak jedna ucięła mnie w pośladek to powiedziałam BASTA I przyjechało kilku takich młodzików, co to jeszcze mleko pod nosem a nie wąs, przebrali się w profesjonalne ubranka i wybawili nas z kłopotów nagle zrobił sie nalot pszczół.....olbrzymia plaga .............ja patrzę a one w świerku gniazdo uwiły ................chyba po 2 godz. dopiero się uspokoiły dzwoniłam na straż ale ona .....że później więc pszczelarz spisał sie na 6 i jeszcze podziękował że ma kokon za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.07.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Fajne to lustro w stylu kolonialnym. Zanim zaczęliśmy budowę to właśnie w takim stylu chciałam urządzić dom W sumie to nawet nie wiem, dlaczego mi się odmieniło, bo nadal bardzo podobają mi się takie wnętrza A ja właśnie bardzo bym chciała Podoba mi się zestawienie stylu nowoczesnego(np.narożnik,lampa) z meblami kolonialnymi.............jak wyjdzie zobaczymy to się nazywa styl eklektyczny hi hi hi Właśnie to lustro kolonialne najlepiej mi pasyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.07.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Elenuś ja mieszkam blisko alejki lipowej-możesz sobie wyobrazic co ja co roku przechodzę Pierwszy raz miałam pszczoły zawsze to były osy. Pszczelarz zadowolony bo stwierdził że jest już bardzo mało pszczół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.07.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 I to jest jakaś myśl... w sumie można urządzić wnętrze w nowoczesnym stylu ale dorzucić kilka kolonialnych smaczków Takie połączenia nawet fajnie wychodzą. Widziałam nowoczesne wnętrza, w których klasyczne akcenty nadawały całości smaku. Sztuka polega na tym, żeby wiedzieć na czym poprzestać Fajne to lustro w stylu kolonialnym. Zanim zaczęliśmy budowę to właśnie w takim stylu chciałam urządzić dom W sumie to nawet nie wiem, dlaczego mi się odmieniło, bo nadal bardzo podobają mi się takie wnętrza A ja właśnie bardzo bym chciała Podoba mi się zestawienie stylu nowoczesnego(np.narożnik,lampa) z meblami kolonialnymi.............jak wyjdzie zobaczymy to się nazywa styl eklektyczny hi hi hi Właśnie to lustro kolonialne najlepiej mi pasyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.07.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ech, to jakoś mi się tak sentymentalnie zrobiło, bo przypomniałam sobie sad dziadka z ulami wśród jabłoni, piękne to było ... Elenuś ja mieszkam blisko alejki lipowej-możesz sobie wyobrazic co ja co roku przechodzę Pierwszy raz miałam pszczoły zawsze to były osy. Pszczelarz zadowolony bo stwierdził że jest już bardzo mało pszczół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.07.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 a może coś Ci wpadło w oko jesli chodzi o kuchnię w tym stylu?ciężko coś fajnego wyłapac..............mam 2 typy ale aż boję się o cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.07.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ale jaki wtedy musiał byc zdrowy ten miód teraz przy tych wszystkich opryskach Chciałam sobie zafundowac lipę ale po wczorajszej akcji to się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.07.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Fajną kuchnię w stylu kolonialnym widziałam w jakimś filmie, ale nie pamiętam tytułu . Jak trafię na fajne fotki, to Ci podrzucę. A z lipy to bym nie rezygnowała, to fajne drzewo jest Fakt, że się wkurzam teraz na lipy, bo jak zostawiam auto pod drzewem to rano pełno na nim kwiatów, ale ten zapach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.07.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 jak coś znajdziesz to dac znacnie musi byc typowo kolonialna ............jakieś proste mebelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.07.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 W AlmiDecor czasem mają piękne rzeczy, tylko te ich ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.07.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 W AlmiDecor czasem mają piękne rzeczy, tylko te ich ceny... szkoda że ja mam wszędzie daleko bo chętnie bym sobie pooglądała muszę kiedyś mężusia namówic.....ale nieukrywam że będzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.07.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Zanim się da namówić zajrzyj na ich stronkę Ramy do luster fajne są W AlmiDecor czasem mają piękne rzeczy, tylko te ich ceny... szkoda że ja mam wszędzie daleko bo chętnie bym sobie pooglądała muszę kiedyś mężusia namówic.....ale nieukrywam że będzie ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.07.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ta jadalnia na tle jasnej kuchni nawet fajnie się prezentuje http://www.takmieszkam.pl/archiwum/nr_03_07/obrazki/nasze_mieszkania/1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.07.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Nie ma tych kuchni zbyt wiele Inspiracja http://deccoria.pl/files/19149/12616/0e420a572a1a72c3a23808d7927ff4e7.jpg i kuchnia wg inspiracji... http://deccoria.pl/files/19149/12616/b813b85fc2d542317d3dd16303f72375.jpg http://deccoria.pl/files/19149/12616/765e5fb51e4a440e4a0e2bfddf7aed55.jpg http://deccoria.pl/files/19149/12616/accfd569e71c5c9975e0a756d08a1a87.jpg http://deccoria.pl/files/19149/12616/c9261395aff3f030b0c104efae439fa3.jpg To chyba taki rustykalny kolonializm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts