Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z głogu to jeszcze nie piłam :) Nawet nie wiedziałam, że z tego winko można zrobić i że takie mocne :)

Dziewczyny dla Was zawsze i wszędzie :D .................muszę wejśc do tej piwniczki i sprawdzic jak tam winko..............ale uprzedzam że jest bardzo mocne bo ma 8 lat.........z właśnej roboty z głogu.............kiedyś mąż poczęstował kolegów z pracy ale po pracy- jednym słowem zaniemogli :lol: :wink:

Dzień dobry

Danusiu zapraszam na wódeczkę....na opijanie wiechy...coby nam dach nie runął :)

Dzisiaj przyjechała dachówka od Marcina.

Powiedz mi czy Wy kupujecie od Marciena wełny , styropiany , okna Velux, czy dostaliście gdzieś lepsze ceny ?

Kasiu Gratuluję :D oj to koniecznie trzeba opic :lol:

Powiem tak:

- okien nie wtawiam dopiero jak będę ogrzewac chatę-bo tak jest niby lepiej

- wełnę na poddasze to może w przyszłym roku

- a styropian ?chodzi Ci o docieplenie domku? to my będziemy mieli wełnę bo tata jako zasłużony pracownik parocu może mi załatwic taniej(ale odpowiednią tylko ilośc) chyba że przepisy u niego w zakładzie się zmienią to wtedy będzie styropian

Ale na ocieplenie fundamentów braliśmy od Marcina

Dzień dobry

Danusiu zapraszam na wódeczkę....na opijanie wiechy...coby nam dach nie runął :)

Dzisiaj przyjechała dachówka od Marcina.

Powiedz mi czy Wy kupujecie od Marciena wełny , styropiany , okna Velux, czy dostaliście gdzieś lepsze ceny ?

Kasiu Gratuluję :D oj to koniecznie trzeba opic :lol:

Powiem tak:

- okien nie wtawiam dopiero jak będę ogrzewac chatę-bo tak jest niby lepiej

- wełnę na poddasze to może w przyszłym roku

- a styropian ?chodzi Ci o docieplenie domku? to my będziemy mieli wełnę bo tata jako zasłużony pracownik parocu może mi załatwic taniej(ale odpowiednią tylko ilośc) chyba że przepisy u niego w zakładzie się zmienią to wtedy będzie styropian

Ale na ocieplenie fundamentów braliśmy od Marcina

rzeczywiście nie napisałam jaki styropian... chodziło mi o styropian na podłogę. Pod ogrzewanie podłogowe :)