Elena76 03.07.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 A miałam tylko zawieźć zdjęcia instalacji, żeby przy zabudowie poddasza panowie kabli i podłogówki nie trafili i się zagadaliśmy trochę Ja wcale nie śpię, dopiero wróciłam z budowy:) a ja myślałam, że wracam późno z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.07.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Z głogu to jeszcze nie piłam Nawet nie wiedziałam, że z tego winko można zrobić i że takie mocne Dziewczyny dla Was zawsze i wszędzie .................muszę wejśc do tej piwniczki i sprawdzic jak tam winko..............ale uprzedzam że jest bardzo mocne bo ma 8 lat.........z właśnej roboty z głogu.............kiedyś mąż poczęstował kolegów z pracy ale po pracy- jednym słowem zaniemogli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.07.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 witajcie o poranku... (muszę być cicho, bo wszyscy jeszcze śpią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.07.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 wino każde jest dobre w dobrym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.07.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Danuś a jak tam Udek, jakieś postępy?????? nic nie piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.07.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Danuś a jak tam Udek, jakieś postępy?????? nic nie piszesz zaraz wkleję zdjęcia..........wczoraj dokończył wykusz a dzisiaj bierzę się za filary przednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.07.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 wino każde jest dobre w dobrym towarzystwie prawda więc dla Was kobiety zawsze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.07.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 witajcie o poranku... (muszę być cicho, bo wszyscy jeszcze śpią) A ja wywaliłam dziewczyny z łóżek bo czekam na tel i jadę towar odebrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.07.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Z głogu to jeszcze nie piłam Nawet nie wiedziałam, że z tego winko można zrobić i że takie mocne można,można i to naprawde bardzo dobre..................czym starsze tym lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.07.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ja "miałam serce", bo młody wczoraj (znaczy dzisiaj) wrócił z Openera nieco zmęczony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.07.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 A miałam tylko zawieźć zdjęcia instalacji, żeby przy zabudowie poddasza panowie kabli i podłogówki nie trafili i się zagadaliśmy trochę u mnie to samo jak juz jedziemy to zostajemy..........minimum kilka godz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.07.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dzień dobry Danusiu zapraszam na wódeczkę....na opijanie wiechy...coby nam dach nie runął Dzisiaj przyjechała dachówka od Marcina. Powiedz mi czy Wy kupujecie od Marciena wełny , styropiany , okna Velux, czy dostaliście gdzieś lepsze ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.07.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dzień dobry Danusiu zapraszam na wódeczkę....na opijanie wiechy...coby nam dach nie runął Dzisiaj przyjechała dachówka od Marcina. Powiedz mi czy Wy kupujecie od Marciena wełny , styropiany , okna Velux, czy dostaliście gdzieś lepsze ceny ? Kasiu Gratuluję oj to koniecznie trzeba opic Powiem tak: - okien nie wtawiam dopiero jak będę ogrzewac chatę-bo tak jest niby lepiej - wełnę na poddasze to może w przyszłym roku - a styropian ?chodzi Ci o docieplenie domku? to my będziemy mieli wełnę bo tata jako zasłużony pracownik parocu może mi załatwic taniej(ale odpowiednią tylko ilośc) chyba że przepisy u niego w zakładzie się zmienią to wtedy będzie styropian Ale na ocieplenie fundamentów braliśmy od Marcina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.07.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Kasiu z tego co nam wcześniej wyceniał Marcin to okna mieli najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.07.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dzień dobry Danusiu zapraszam na wódeczkę....na opijanie wiechy...coby nam dach nie runął Dzisiaj przyjechała dachówka od Marcina. Powiedz mi czy Wy kupujecie od Marciena wełny , styropiany , okna Velux, czy dostaliście gdzieś lepsze ceny ? Kasiu Gratuluję oj to koniecznie trzeba opic Powiem tak: - okien nie wtawiam dopiero jak będę ogrzewac chatę-bo tak jest niby lepiej - wełnę na poddasze to może w przyszłym roku - a styropian ?chodzi Ci o docieplenie domku? to my będziemy mieli wełnę bo tata jako zasłużony pracownik parocu może mi załatwic taniej(ale odpowiednią tylko ilośc) chyba że przepisy u niego w zakładzie się zmienią to wtedy będzie styropian Ale na ocieplenie fundamentów braliśmy od Marcina rzeczywiście nie napisałam jaki styropian... chodziło mi o styropian na podłogę. Pod ogrzewanie podłogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.07.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 z tego co pamiętam to styropian miał najtaniej ale wtedy braliśmy do ocieplenia fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 03.07.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Kasiu przyłączam się również do gratulacji wiecha nie ominie ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.07.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Danusiu, masz przepiękną Fairy Ile ma lat? To jedna sadzonka, czy kilka? U mnie jeszcze młodziutkie, ale rozną błyskawicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.07.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Danusiu, masz przepiękną Fairy Ile ma lat? To jedna sadzonka, czy kilka? U mnie jeszcze młodziutkie, ale rozną błyskawicznie Dziękuję Ma już z 6 lat .Wspaniała i reprezentatywna róża W tym roku naprawdę zaskakują mnie moje róże PS.Rośnie pojedyńczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.07.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Niezłą imprezkę miałyście, z dobrym winkiem, no proszę, proszę. Czy się coś ostało dla spóźnionych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts