dankaf 05.07.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Czy się coś ostało dla spóźnionych ? Dla Ciebie zawsze ale pod warunkiem że zagłosujesz na kuchnię Gratuluję tytułu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.07.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Dzięki , to jest bardzo miła niespodzianka. A w jakim kolorze chcesz kuchnię, jak ma wyglądać? Z tych wklejonych, chyba najbardziej podoba mi się ta pierwsza i druga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.07.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 A ta ostatnia? Chyba zdecyduję się na brąz ale w salonie nęci mnie na szalony kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.07.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 wiesz ja cały czas myślę o meblach kolonialnych ale nie całe mnóstwo tylko tak delikatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.07.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Idę patrzeć na ostatnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.07.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Szalony kolor mebli w salonie ? Ja ogolnie lubię białe kuchnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.07.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 chodzi o szalony kolor w salonie czyli np.narożnik czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.07.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 ta pierwsza kuchnia bardzo mi się podoba .....ona jest kombinowana z szafek ikeowskich ..............dobry stolarz i załatwione ale nie ma szafek wysokich takich żeby cała ściana była zabudowana...............mam małą kuchnię więc same dolne szafki nic mi nie dadzą ale kuchnia z pomysłem A dlaczego ją wkleiłam?bo może znajdę szalonego mistrza-stolarza i takie cudo by mi wystrugał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.07.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 mi najbardziej podoba się ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.07.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 dzisiaj napracowałam się w ogrodzie i były pierwsze przesadzienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.07.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 u mnie chyba z dwie roślinki nigdy nie były przesadzane a tak wszystko po kilka razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.07.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 jutro będe dosiewała trawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.07.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 dzisiaj byłam w castoramie i kupiłam dwie hortensje i hibiskusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.07.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 zauważyłam, że moje hortensje mają czerwone plamki na liściach, nie wiesz Danuś co to może byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.07.2009 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 zauważyłam, że moje hortensje mają czerwone plamki na liściach, nie wiesz Danuś co to może byc? Ewuś wczoraj nie odpisałam bo położyłam się-tak mi się kręciło w głowie - cały dzień Nie doradzę Ci bo nie mam hortensji - szkoda i to się zmieni ale na nowym mam na oku krzaczastą.........piękna jest mogę później pobuszowac i zobaczę może coś znajdę na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.07.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 może źle się czułaś od upału? ja tak miałam w niedzielę wieczorem, przez cały dzień byliśmy na budowie, siedziałam na słońcu a wieczorem miałam gorączkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.07.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 może masz rację............a dzień wcześniej byliśmy na imieninach u teściowej to może coś mi zaszkodziło? A co przesadziłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.07.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ewuś spójrz na tą krzaczastą http://www.oczarjk.pl/zdjecia/hortensja_krzaczasta_hydrangea_arborescens_annabelle03.jpghttp://www.oczarjk.pl/zdjecia/hortensja_krzaczasta_hydrangea_arborescens_annabelle05.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.07.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 ale piękne moje to takie malutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.07.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 przesadziłam łubin, bukszpany, skalniaki. Przy grillownii przy thujach likwiduję taki "misz masz" - ostatnio zmieniła mi się koncepcja tamtego kawałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts