Sonika 28.02.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 A ja nie patrzyłam , tylko na obrazki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.02.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Szkoda że do OBI mam daleko.Najbliżej w Bydgoszczy.A w Poznaniu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.02.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 A ja pewnie kupowałam w tym samym OBI co Monia , to może dobre będą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.02.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Kurcze tak bym sobie poszalała z tymi roślinkami.Tylko że ten dach .............. trza zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.02.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Danusiu, jeśli chcesz to Ci kupię jakieś roślinki jeśli chcesz. Musiałabyś pomyśleć co Ci trzeba, spisać listę i gdy będę w następnym tygodniu, to kupię i Ci wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.02.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 A ja pewnie kupowałam w tym samym OBI co Monia , to może dobre będą . W Krakowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.02.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Na Opolskiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.02.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.02.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Danusiu, jeśli chcesz to Ci kupię jakieś roślinki jeśli chcesz. Musiałabyś pomyśleć co Ci trzeba, spisać listę i gdy będę w następnym tygodniu, to kupię i Ci wyślę Dziękuję Ci kochana kobieto.Ale muszę w tym roku przycisnąc pasa z zakupami ogródkowymi.Chciałabym kupic lilie wodną a nie chcę naciągac męzą skoro zbieramy na dach.Ale będę pamiętac.I dziękuję Ci z całego serducha za życzliwośc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.02.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Tak Ale ze mnie detektyw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Tak Ale ze mnie detektyw . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.03.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Kilkadziesiąt metrów od naszego domku mamy takie widoczki.W przyszłości będę to wszystko oglądac z balkonu(mam nadzieję). Zdjęcia ze spacerku. http://foto2.m.onet.pl/_m/f360f4dcb80ceb841d2fa9b38d63aaee,6,19,0.jpg http://foto3.m.onet.pl/_m/7ee1afec2b0bbb561a15c804cbd37c87,6,19,0.jpg Piękne widoczki Te lilie na zdjęciach w dzienniku to te, które chcesz nabyć?? Śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.03.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Nie wszystkie Gdybym tylko miała miejsce to napewno Przyjrzałam się tylko odmianą(te opisane) które poradzą sobie na średniej głębokości.Tak jak u mnie.Musze się troszkę przygotowac I mam nadzieję że ktoś na tym skorzysta lub doradzi(nie ma to jak sprawdzona metoda). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.03.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Jakie masz piękne lilie wodne w dzienniku. Ja chce sobie sama zrobić oczko wodne.... nie wiem czy dam radę.... muszę znaleźć jakiś przepis na wykonanie takiego oczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 04.03.2009 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 DANKA! piękne widoczki będziesz miała z tarasu! zazdroszczę... choć ja tez mam widoczek na lasek brzozowy, a Wlkp Park Narodowy tuż za miedzą, niedaleko... ale takiego jeziorka jak Ty to nie mam. więc zazdroszczę!! powodzenia z budową. wiosna idzie, to niedługo ruszycie... trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.03.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Jakie masz piękne lilie wodne w dzienniku. Ja chce sobie sama zrobić oczko wodne.... nie wiem czy dam radę.... muszę znaleźć jakiś przepis na wykonanie takiego oczka Może moje wykonanie troszeczkę Ci pomoże.W dzienniku masz opisane na 1 str. i w komentarzach równiez na 1 str.Nawet bardziej dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.03.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 DANKA! piękne widoczki będziesz miała z tarasu! zazdroszczę... choć ja tez mam widoczek na lasek brzozowy, a Wlkp Park Narodowy tuż za miedzą, niedaleko... ale takiego jeziorka jak Ty to nie mam. więc zazdroszczę!! powodzenia z budową. wiosna idzie, to niedługo ruszycie... trzymam kciuki! Trzymaj trzymaj kciuki bo naprawdę się przyda Z tarasu niestety nie będę widziała jeziorka ale może z balkonu się uda. Dom będzie na górce-trzeba zejśc kilkadziesiąt metrów w dół i juz jestem nad jeziorkiem.Ale z balkonu to byłoby to....... Jakiś właścieciel kawałka ziemi postawił sobie płot z betonu i przez to przykrył widoczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Jakie masz piękne lilie wodne w dzienniku. Ja chce sobie sama zrobić oczko wodne.... nie wiem czy dam radę.... muszę znaleźć jakiś przepis na wykonanie takiego oczka Może moje wykonanie troszeczkę Ci pomoże.W dzienniku masz opisane na 1 str. i w komentarzach równiez na 1 str.Nawet bardziej dokładnie. Super , dzięki... Właściwie to wczoraj zastanawiałam się, że na jakimś dzienniczku czytałam taki opis.... ale nie pamiętałam gdzie... A to był Twój.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 04.03.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 My też będziemy robili oczko, ale to później, pewnie za 2 lata;) I wtedy skorzystam z Twoich rad i Monia też miała u siebie linki do budowania oczka.Super dziewczyny, że dajecie możliwość innym podpatrzenia i skorzystania z waszego doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.03.2009 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 My też będziemy robili oczko, ale to później, pewnie za 2 lata;) I wtedy skorzystam z Twoich rad i Monia też miała u siebie linki do budowania oczka. Super dziewczyny, że dajecie możliwość innym podpatrzenia i skorzystania z waszego doświadczenia. Dziękuję Ja będę torpedowac Ciebie pytaniami dotyczącymi okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts