Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Danusiu, jeśli chcesz to Ci kupię jakieś roślinki jeśli chcesz. Musiałabyś pomyśleć co Ci trzeba, spisać listę i gdy będę w następnym tygodniu, to kupię i Ci wyślę :wink:

Dziękuję Ci kochana kobieto.Ale muszę w tym roku przycisnąc pasa z zakupami ogródkowymi.Chciałabym kupic lilie wodną a nie chcę naciągac męzą skoro zbieramy na dach.Ale będę pamiętac.I dziękuję Ci z całego serducha za życzliwośc.

Kilkadziesiąt metrów od naszego domku mamy takie widoczki.W przyszłości będę to wszystko oglądac z balkonu(mam nadzieję).

Zdjęcia ze spacerku.

http://foto2.m.onet.pl/_m/f360f4dcb80ceb841d2fa9b38d63aaee,6,19,0.jpg

http://foto3.m.onet.pl/_m/7ee1afec2b0bbb561a15c804cbd37c87,6,19,0.jpg

Piękne widoczki :D

Te lilie na zdjęciach w dzienniku to te, które chcesz nabyć?? Śliczne :D

DANKA! piękne widoczki będziesz miała z tarasu! zazdroszczę... choć ja tez mam widoczek na lasek brzozowy, a Wlkp Park Narodowy tuż za miedzą, niedaleko... ale takiego jeziorka jak Ty to nie mam. więc zazdroszczę!!

powodzenia z budową. wiosna idzie, to niedługo ruszycie... trzymam kciuki!

Jakie masz piękne lilie wodne w dzienniku. Ja chce sobie sama zrobić oczko wodne.... nie wiem czy dam radę.... muszę znaleźć jakiś przepis na wykonanie takiego oczka

Może moje wykonanie troszeczkę Ci pomoże.W dzienniku masz opisane na 1 str. i w komentarzach równiez na 1 str.Nawet bardziej dokładnie.

DANKA! piękne widoczki będziesz miała z tarasu! zazdroszczę... choć ja tez mam widoczek na lasek brzozowy, a Wlkp Park Narodowy tuż za miedzą, niedaleko... ale takiego jeziorka jak Ty to nie mam. więc zazdroszczę!!

powodzenia z budową. wiosna idzie, to niedługo ruszycie... trzymam kciuki!

Trzymaj trzymaj kciuki bo naprawdę się przyda :D

Z tarasu niestety nie będę widziała jeziorka ale może z balkonu się uda. :wink:

Dom będzie na górce-trzeba zejśc kilkadziesiąt metrów w dół i juz jestem nad jeziorkiem.Ale z balkonu to byłoby to.......

Jakiś właścieciel kawałka ziemi postawił sobie płot z betonu :evil: i przez to przykrył widoczek.

Jakie masz piękne lilie wodne w dzienniku. Ja chce sobie sama zrobić oczko wodne.... nie wiem czy dam radę.... muszę znaleźć jakiś przepis na wykonanie takiego oczka

Może moje wykonanie troszeczkę Ci pomoże.W dzienniku masz opisane na 1 str. i w komentarzach równiez na 1 str.Nawet bardziej dokładnie.

Super , dzięki...

Właściwie to wczoraj zastanawiałam się, że na jakimś dzienniczku czytałam taki opis.... ale nie pamiętałam gdzie...

A to był Twój....

My też będziemy robili oczko, ale to później, pewnie za 2 lata;) I wtedy skorzystam z Twoich rad i Monia też miała u siebie linki do budowania oczka.

Super dziewczyny, że dajecie możliwość innym podpatrzenia i skorzystania z waszego doświadczenia.

Dziękuję :D

Ja będę torpedowac Ciebie pytaniami dotyczącymi okien :wink: