Sonika 17.07.2009 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 U mnie pokrzyw niet. A co do lilii, to jak kupowałam swoją, to sprzedawczyni z naciskiem podkreślała, że to z "matecznika" . Za ten "matecznik" musiałam odpowiednio więcej zapłacić. I co? I guzik. A Twoja ile ma liści? Moja uparcie 6. Co wypuści nowy, to inny żółknie. Zawracanie głowy z tą moją lilią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 17.07.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 wczoraj porobiłam zdjęcia ale wróciliśmy do domu baaardzo późno i dopiero dzisiaj je wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 17.07.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 pogoda dzisiaj u nas rewelacyjna po pracy jedziemy na budowę co prawda musimy pooklejać okna przed tynkowaniem, wyszorować w grillownii podłogę ale później laba ogródek (sianie, podlewanie i takie tam...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 17.07.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 U mnie pokrzyw niet. A co do lilii, to jak kupowałam swoją, to sprzedawczyni z naciskiem podkreślała, że to z "matecznika" . Za ten "matecznik" musiałam odpowiednio więcej zapłacić. I co? I guzik. A Twoja ile ma liści? Moja uparcie 6. Co wypuści nowy, to inny żółknie. Zawracanie głowy z tą moją lilią. Soniko nie przejmuj się tak pokrzywami, u nas też z nimi marniutko ale one wszędzie rosną tylko trzeba je troszkę poszukać, a gnojóweczka działa super!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ale robić mi się nie chce . Danuś - pora wstawać, pobudkaaaaaaaaaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.07.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Danuś - pora wstawać, pobudkaaaaaaaaaaaa. cześc dziewczyny ale z Was ranne ptaszki............Ewuś to pewnie w pracy ale Ty Sonisiu o 6 to ja kładę się na drugi boczek ...............tylko że ja jestem bardziej podobna do sowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 6 -a rano to dla mnie środek dnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.07.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Zawracanie głowy z tą moją lilią. No coś Ty kobito Pewnie brak jest skł.odżywczych i powietrza w korzeniach. Póki co lilia ma 16 listków i widzę że 2 pójdą na wywalenie bo robią się żólte. Ja bardzo się cieszę że możemy się wymienic spostrzeżeniami Ty będziesz mnie szkolic od wczesnej wiosny z clematisami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.07.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 6 -a rano to dla mnie środek dnia . to jest skrzywienie zawodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Jakoś nie mogę się zebrać, żeby ją przesadzić. Z clematisami sama muszę się podszkolić, bo oprócz Niobe, reszta zdecydowanie marniutka. Aha, kwitnie cały czas Jerzy Popiełuszko. Malutki jeszcze, ale dzielny . Mam za to najpiękniejszą różę na świecie . Po prostu jest cudna, najładniejsza z wszystkich jakie mam. Dostojna, ma piękny kwiat, a pachnie - nie da się opowiedzieć słowami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.07.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 u nas też z nimi marniutko ale one wszędzie rosną tylko trzeba je troszkę poszukać, a gnojóweczka działa super!!!!! A wiecie dlaczego bo pokrzywy rosną na nieużytkach i mają bardzo dobroczynny wpływ na glebę ............bardzo ją poprawiają .............u mnie rosną za granicą działki w tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.07.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Mam za to najpiękniejszą różę na świecie . Po prostu jest cudna, najładniejsza z wszystkich jakie mam. Dostojna, ma piękny kwiat, a pachnie - nie da się opowiedzieć słowami. już biegnę zerknąc na nią I co byłam i nie ma wklejaj zdjęcia Sonisiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.07.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 pogoda dzisiaj u nas rewelacyjna po pracy jedziemy na budowę co prawda musimy pooklejać okna przed tynkowaniem, wyszorować w grillownii podłogę ale później laba ogródek (sianie, podlewanie i takie tam...) To kiedy za łazienkę się zabierasz?Masz już upatrzone meble do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.07.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 spójrzcie co mi zakwitło ostatnio http://foto3.m.onet.pl/_m/d8e5bbf244495ec9bc36a28114f8c1ab,6,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 prymulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.07.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 prymulki No właśnie ........co im się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.07.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 może pozazdrościły koleżankom A ja zamiast sprzątać, wciąż siedzę na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.07.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 może pozazdrościły koleżankom hi hi A ja zamiast sprzątać, wciąż siedzę na forum. A co Ty tam masz do sprzątania wszędzie wysprzątane,wylizane,błysk Ja to mam do sprzątania przy tych małych rozrabiarach No właśnie Sonisia masz dzieci?Jeśli zadałam głupie pytanie to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.07.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 A wiesz co chyba przechwaliłam moje róże...........wczoraj zauważyłam coraz więcej plamistości Sonisia jaki stosujesz nawóz do RH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts