monia i marek 19.07.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Danusiu, u mnie też prymulki zakwitły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.07.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Danusiu, u mnie też prymulki zakwitły Jak fajnie muszą nas bardzo kochac te nasze prymulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.07.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 jak jest burza to niestey internet na budowie mi szfankuje dlatego wieczorkiem wczoraj nie mogłam z wami podagac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.07.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 sobota pomimo deszczu u nas też była pracowita, zaczęliśmy robic taras przy grillownii a w łazience górnej ruszyły kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.07.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 a oto efekty naszej pracy http://picasaweb.google.pl/ewawoj00/Ogrod19072009?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.07.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Ale u Ciebie fajniutko czyściutko..................juz tak po domowemu A kafle jakie wybrałaś? http://lh3.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/SmNv31SocQI/AAAAAAAABKo/gyXzhM8KOjc/s640/DSC08371.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.07.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 kafle mam jasnobeżowe i brązowe, kładziemy je w taką falę, wanna będzie obudowana brązem a dodatekim gdzie niegdzie będą kafle jasne, z kafli brązowych robimy ramę na lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Danuś po domowemu na budowie to my nawet śpimy a w grillownii obiady gotujemy. Jedyny problem to to, że nie mamy jeszcze wody i kanalizy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.07.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 na tarasie brakuje nam jeszcze barierek, ale to może uda nam się zrobic w przyszłą sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.07.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 dzisiaj w tak zmiennych warunkach sialiśmy trawę i mam nadzieję, że coś z niej urośnie. Nie dośc, że ziemia gliniasta to jeszcze padało i wiał wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.07.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 wiem już na pewno, że na jeśnień będę musiała przesadzac roślinki, dwie pnące róże chcę przesadzic blisko tarasu i zbyt gęsto posadziłam iglaki, powoli się rozrastają i teraz widac, że jest im ciasno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 19.07.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 dzisiaj muszę kończyc, ale i tak chyba sama zostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.07.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 dzisiaj muszę kończyc, ale i tak chyba sama zostałam oj przepraszam Ciebie czasami mąz mi się wtrynia przed komputer i wtedy nie mam nic do gadania ..............wiecznie ogląda zdjęcia Oriona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.07.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 zbyt gęsto posadziłam iglaki, powoli się rozrastają i teraz widac, że jest im ciasno. Ale różne te iglaki czy jednorodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.07.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Danuś po domowemu na budowie to my nawet śpimy a w grillownii obiady gotujemy no tak............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.07.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 ja teraz kompa mam do swojej dyspozycji bo nasz młody pojechał na obóz a mój mąż w domu nie chce słyszec o kompie to luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.07.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 dzisiaj zostałam w domu i mam zamiar porobic generalne porządki w sobotę zabraliśmy na budowę do grillownii ludwiczka (to taki "babciny" kredensik) a wszystko co w nim było (a okazało się tego dużo) wywaliłam na kanapę i teraz muszę to gdzieś poupychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.07.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 przesadzac będę świerki i jodły, posadziłam je zbyt gęsto i jak teraz podrastają to widac, że będą miały zbyt mało miejsca, mam też tulipanowca, który posadzony jest z przodu domu ale będzie musiał byc na tyle bo przeczytałam, że dorasta do 30m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.07.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Dzień doberek Ewa, tarasik konkretny U nas to ciężko będzie leżaczek rozłożyć bo malutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.07.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Danusiu, widzę, że lada chwila będziesz miała strop Na jakim etapie chcecie zamknąć sezon budowlany? Na moje oko spokojnie wyrobicie się z pokryciem dachu do zimy (zwłaszcza jeśli będzie taka 'ostra' jak ostatnia ) No i nieźle musiałaś tą siekierką machać Skałeczki bardzo zgrabniutkie. Jak robiliśmy w marcu elektryke i dogrzewaliśmy się kozą to paliliśmy stemple budowlane i deski szalunkowe. Stępiłam przy tym dwie piłki ręczne topexu, a jak już odciski mi się na dłoniach porobiły to wypożyczyłam pilarkę elektryczną. Niestety ją też w ciągu dnia stępiłam. Ale zobaczyć minę pana w wypożyczalni jak przychodzi baba i chce pilarkę - to było bezcennne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts