EwaWoj 20.07.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Eleno tarasik wyszedł nam przypadkiem miał byc tylko zrobiony podset aby wejśc do pomieszczeń gospodarczych i grillownii ale mieliśmy ostanio taką małą imprezkę i z koleżanką doszłyśmy do wniosku, że przydałby się taras bo wszyscy stali właśnie na tym podeście i było troszkę mało miejsca i tym sposobem powstał tars drugi taki malutki mamy przy domu ale ten ma służyc jako tarasik "kawowy" dla mnie i męża w niedzielne poranki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.07.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Danusia spokojnie zadaszy jeszcze tej jesieni i będzie musiała postarac się o kozuchnę aby zimą zając się środkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.07.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Jak robiliśmy w marcu elektryke i dogrzewaliśmy się kozą to paliliśmy stemple budowlane i deski szalunkowe. Stępiłam przy tym dwie piłki ręczne topexu, a jak już odciski mi się na dłoniach porobiły to wypożyczyłam pilarkę elektryczną. Niestety ją też w ciągu dnia stępiłam. Ale zobaczyć minę pana w wypożyczalni jak przychodzi baba i chce pilarkę - to było bezcennne tam gdzie diabeł nie może tam ..... pośle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.07.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Nie tylko kawusię, ale i tańce spokojnie można uskuteczniać Eleno tarasik wyszedł nam przypadkiem miał byc tylko zrobiony podset aby wejśc do pomieszczeń gospodarczych i grillownii ale mieliśmy ostanio taką małą imprezkę i z koleżanką doszłyśmy do wniosku, że przydałby się taras bo wszyscy stali właśnie na tym podeście i było troszkę mało miejsca i tym sposobem powstał tars drugi taki malutki mamy przy domu ale ten ma służyc jako tarasik "kawowy" dla mnie i męża w niedzielne poranki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.07.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 od samiutkiego rana robię porządki i mam już dosyc a zrobiłam dopiero połowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.07.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 cześc dziewczyny dopiero mam dostęp do kompa ...................późnym wieczorem mąż a od rana dzieci więc teraz JA Z tym tarasem to rzeczywiście fajna sprawa A jeśli chodzi o dach to mamy już od marca kupiopną dachówkę i pod koniec lipca zjeżdża więźba więc czy chce czy nie muszę zadaszyc a wiadomo że chcę .Nie wiem tylko czy nie przełożyc tej więźby bo nie wyrobimy się ze stropem przez te zloty murarza A środek domku - oj kiedy to będzie pewnie jak uzbieramy narazie na dachu skończy się w tym roku budowanie ale może parę groszy zostanie na ziemię,wyrównanie terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.07.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 "babciny" kredensik) Daj go Ewuniu do renowacji i wstaw w Orionku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.07.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 mam też tulipanowca czytałam na jego temat jak wrażenie wart zakupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.07.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Danusiu, widzę, że lada chwila będziesz miała strop Elenuś jak ja czekam na ten strop! Mam dobrego fachowca ale jesli na budowie jest tylko jeden mimo że mąż po pracy bardzo dużo pomaga to budowanie ciągnie się straszliwie.Jeśli ktoś chciałby wprowadzic się na szybko to nie polecam Ale my i tak zamierzaliśmy zakończyc ten sezon na dachu. No i nieźle musiałaś tą siekierką machać Skałeczki bardzo zgrabniutkie. odciski są i bolą Ale zobaczyć minę pana w wypożyczalni jak przychodzi baba i chce pilarkę - to było bezcennne to jest dobre ta ich mina że co?że na co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.07.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Elenuś muszę u Ciebie parę słów napisac - wczoraj nie zdążyłam wiadomo z jakiej przyczyny Piękny masz kominek,płytki do łazienki LE RABLE też mam na oku i jeszcze 2 inne Już niedługo zobaczymy jak u Ewki wyjdzie cudo bo już kładzie swoje kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.07.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 od samiutkiego rana robię porządki i mam już dosyc a zrobiłam dopiero połowę Ewka ale to już tak pod kątem przprowadzki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.07.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Danuś chciałabymn pod kątem przeprowadzki, ale to jeszcze nie ten moment. Wywiozłam ludwiczka do grillownii bo tam jest potrzebny, a w nim trzymałam ozdoby choinkowe, pościel, ręczniki i takie tam... a że mam mało mebli musiałam co nieco pozmieniac a przy okazji jakiś mały porządeczek porobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.07.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 a kafelki już się kładą mamy już jedną ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.07.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 a kafelki już się kładą mamy już jedną ścianę Jak będziesz w Orionku to zrób zdjęcie ...............chciałam napisac na budowie a to już nie budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.07.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 jak dla mnie to jeszcze budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.07.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 jak dla mnie to jeszcze budowa Fajnie masz też bym chciała byc już na swoim ale to pewnie za kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.07.2009 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 powoli Danusiu, pewnych rzeczy się nie przeskoczy też już chciałbym miec wszystko zrobione, gotowe a zwłaszcza, że w pierwszych moich planach już dawno miałam mieszakc ... w marcu a już sierpień za pasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.07.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 dlatego Ewuś chcę miec już ogród aby tam codziennnie spędzac czas będzie mi łatwiej przeczekac ten okres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.07.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 ogród możesz robic wówczas kiedy wiesz, że nikomu to nie będzie przeszkadzało: zejdą tobie dachówki, więźba i te najcięższe i najwięcej zajmujace miesjsca materiały. Ja też dopiero w tym roku mogłam zagospodarowac większy kawałek, ale z trudem odbierałam budowlańcom po troszkę ziemi zawsze były wymówki, że nie będą mieli gdzie materiały kłaśc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.07.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Danuś a dowiadywałaś się u p. Tadeusza o cenę okien? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts