dankaf 20.07.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 wiesz na co wpadłam w ostatnim czasie?mam chrapkę na kompostownik może nie na stale ale tak na przygotowanie dobrze ziemi przed sadzeniem trawka,gałązki......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.07.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 kompostownik jest jak najbardziej potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.07.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Jeśli zamierzacie nawozić ziemię i podnieść teren to lepiej to zrobić po wykonaniu elewacji. narazie na dachu skończy się w tym roku budowanie ale może parę groszy zostanie na ziemię,wyrównanie terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.07.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 u mnie elewacja będzie dopiero za rok , teraz zakończymy na ociepleniu nie mogłabym tak długo czekac z ogrodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.07.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 ja też się podłączam do prośby o fotkę szukam jeszcze kafelków do trzeciej łazienki i nie potrafię nic wybrać. no i kafelkarza nie mam jeszcze .... a kafelki już się kładą mamy już jedną ścianę Jak będziesz w Orionku to zrób zdjęcie ...............chciałam napisac na budowie a to już nie budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.07.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 my mamy ekipę na wrzesień umówioną. a ogród... bardzo, bardzo chcę, ale nie wiem jeszcze z której strony to ugryźć.... u mnie elewacja będzie dopiero za rok , teraz zakończymy na ociepleniu nie mogłabym tak długo czekac z ogrodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.07.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 ogród - to zależy od tego w jakim stylu byś go widziała to z kolei powinno komponowac się z domem i otoczeniem - w każdym bądź razie nie jest to łatwe zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.07.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 ja też się podłączam do prośby o fotkę szukam jeszcze kafelków do trzeciej łazienki i nie potrafię nic wybrać. no i kafelkarza nie mam jeszcze .... a kafelki już się kładą mamy już jedną ścianę Jak będziesz w Orionku to zrób zdjęcie ...............chciałam napisac na budowie a to już nie budowa na razie mamy jedną ścianę ale jak będzie więcej to pstryknę fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.07.2009 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 kompostownik jest jak najbardziej potrzebny z czasem umieszcze w dzienniku parę informacji na jego temat muszę najpierw troszkę poczytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.07.2009 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Jeśli zamierzacie nawozić ziemię i podnieść teren to lepiej to zrobić po wykonaniu elewacji. dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.07.2009 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 i nie potrafię nic wybrać. a co myslisz na temat APARICI ANGEL - piekne i bardzo ekskluzywne uważam że również świtenie wyglądają alabastrino..............dają taką ciełote we wnętrzu ale w połączeniu z drewnem i przy kremowych dekorach Poszukam coś i wkleję ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.07.2009 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 my mamy ekipę na wrzesień umówioną. a ogród... bardzo, bardzo chcę, ale nie wiem jeszcze z której strony to ugryźć.... moim skromnym zdaniem powinnaś iśc w leśny ogród, rośliny z rodziny wrzosowatych a więc RH,hortensje ponieważ świetnie sprawdzają się na kwaśnych glebach.Najlepiej kupic ph-ametr i sprawdzic ph gleby wtedy wszystko będzie jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.07.2009 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 APARICI - ale ja bym dała ciemniejszą podłogę http://www.impero.com.pl/lazienkowe/plytki_ceramiczne/aparici/1//plytki_ceramiczne_aparici_angel_3.jpghttp://www.impero.com.pl/lazienkowe/plytki_ceramiczne/aparici/1//plytki_ceramiczne_aparici_angel_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.07.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Witaj:)przeczytałam to co napisalas o pomysle aby mieć kompostownik.Ja też mysle aby cos takiego założyć u siebie , wrzucac tam teraz odpadki, trawke a potem wykorzystac to w ogrodzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.07.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 piękne kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.07.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Jeśli zamierzacie nawozić ziemię i podnieść teren to lepiej to zrobić po wykonaniu elewacji. dlaczego? bo przy wykonywaniu elewacji ziemia bardzo się zanieczyści. kawałki styropianu, tynku, itp., ciężko będzie to wszystko pozbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.07.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 i nie potrafię nic wybrać. a co myslisz na temat APARICI ANGEL - piekne i bardzo ekskluzywne uważam że również świtenie wyglądają alabastrino..............dają taką ciełote we wnętrzu ale w połączeniu z drewnem i przy kremowych dekorach Poszukam coś i wkleję ok? Piękne są te Aparci Angel Orientujesz się jakie ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.07.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 my mamy ekipę na wrzesień umówioną. a ogród... bardzo, bardzo chcę, ale nie wiem jeszcze z której strony to ugryźć.... moim skromnym zdaniem powinnaś iśc w leśny ogród, rośliny z rodziny wrzosowatych a więc RH,hortensje ponieważ świetnie sprawdzają się na kwaśnych glebach.Najlepiej kupic ph-ametr i sprawdzic ph gleby wtedy wszystko będzie jasne. Ten pomysł z leśnym ogrodem nam się podoba, ale problem w braku doświadczenia z roślinami i technicznych sprawach. Nie wiemy, co zrobić z tymi chwastami i samosiejami, które tam rosną: popryskać czymś? przeorać? kiedy to najlepiej zrobić? jesienią czy wiosną? jakiej ziemi przywieźć? i mnóstwo innych zagadek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.07.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Piękne są te Aparci Angel Orientujesz się jakie ceny? znalazłam na allegro za 114zł/m2 https://ssl.allegro.pl/item664003098_glazura_aparici_angel_blanco_sprawdz_ceny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.07.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 kolekcja Villeroy&Boch New Glory http://www.homedesignfind.com/wp-content/uploads/2008/05/new-glory-tile.jpg Ta też bardzo ale to bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts