Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja też się podłączam do prośby o fotkę:) szukam jeszcze kafelków do trzeciej łazienki i nie potrafię nic wybrać.

no i kafelkarza nie mam jeszcze ....

a kafelki już się kładą :wink: mamy już jedną ścianę :lol:

Jak będziesz w Orionku to zrób zdjęcie :wink:

...............chciałam napisac na budowie :lol: a to już nie budowa :wink:

ja też się podłączam do prośby o fotkę:) szukam jeszcze kafelków do trzeciej łazienki i nie potrafię nic wybrać.

no i kafelkarza nie mam jeszcze ....

a kafelki już się kładą :wink: mamy już jedną ścianę :lol:

Jak będziesz w Orionku to zrób zdjęcie :wink:

...............chciałam napisac na budowie :lol: a to już nie budowa :wink:

na razie mamy jedną ścianę ale jak będzie więcej to pstryknę fotki :D

my mamy ekipę na wrzesień umówioną. a ogród... bardzo, bardzo chcę, ale nie wiem jeszcze z której strony to ugryźć....

moim skromnym zdaniem powinnaś iśc w leśny ogród, rośliny z rodziny wrzosowatych a więc RH,hortensje ponieważ świetnie sprawdzają się na kwaśnych glebach.Najlepiej kupic ph-ametr i sprawdzic ph gleby wtedy wszystko będzie jasne.

i nie potrafię nic wybrać.

a co myslisz na temat APARICI ANGEL - piekne :D i bardzo ekskluzywne

uważam że również świtenie wyglądają alabastrino..............dają taką ciełote we wnętrzu ale w połączeniu z drewnem i przy kremowych dekorach

Poszukam coś i wkleję ok?

Piękne są te Aparci Angel :) Orientujesz się jakie ceny?

my mamy ekipę na wrzesień umówioną. a ogród... bardzo, bardzo chcę, ale nie wiem jeszcze z której strony to ugryźć....

moim skromnym zdaniem powinnaś iśc w leśny ogród, rośliny z rodziny wrzosowatych a więc RH,hortensje ponieważ świetnie sprawdzają się na kwaśnych glebach.Najlepiej kupic ph-ametr i sprawdzic ph gleby wtedy wszystko będzie jasne.

Ten pomysł z leśnym ogrodem nam się podoba, ale problem w braku doświadczenia z roślinami i technicznych sprawach. Nie wiemy, co zrobić z tymi chwastami i samosiejami, które tam rosną: popryskać czymś? przeorać? kiedy to najlepiej zrobić? jesienią czy wiosną? jakiej ziemi przywieźć? i mnóstwo innych zagadek ... :oops: