Guzmanka 06.03.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 My też będziemy robili oczko, ale to później, pewnie za 2 lata;) I wtedy skorzystam z Twoich rad i Monia też miała u siebie linki do budowania oczka. Super dziewczyny, że dajecie możliwość innym podpatrzenia i skorzystania z waszego doświadczenia. Dziękuję Ja będę torpedowac Ciebie pytaniami dotyczącymi okien Mam nadzieję, że będę potrafiła sprostać Twoim oczekiwaniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 07.03.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Dowiedziałam się niedawno że jest nowy właściciel tego kawałka ziemi i z tego co wiem mur będzie rozwalony. Pozdrawiam. to dobra wiadomość , ale czasem lepiej "licho" znane od nowego.. trzymam kciuki za Wasz dach, bo czasy ciężkie i kryzys jest galopujący, tąpnięcie w budownictwie zawsze jest z przesunięciem .. nie wiadomo co będzie za dwa miesiące, nam trudno będzie dokończyć budowę..ale postanowiliśmy zrobić jeszcze to co niezbędne, bez czego trudno będzie kontynuować resztę.. i skorzystaliśmy z oferty do 28.02. i zakupiliśmy dachówkę, teraz czekamy na dekarzy i transport.. oby nadchodzący czas był dla nas wszystkich łagodny..trzymam serdecznie kciuki, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.03.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Piątka trzymaj mocno kciuki Takie czasy.Trzeba liczyc każdy grosik.A dach wyceniamy i myślimy,myślimy..........................coby tu zaoszczędzic na nim Pozdrawiam i również mocno trzymamy za Was kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.03.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 http://images37.fotosik.pl/74/6fac640033cec960.jpg Żywych kwiatów nie dam, mimo chęci.Lecz słowa, które zostaną w pamięci,życzę szczęścia, dużo radościi długiej szczęśliwej przyszłości.Niech los Tobie z oczu łez nie wyciśnie,niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie.Wszystko co piękne i wymarzone,w dniu Święta Kobiet niech będzie spełnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 08.03.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Kwiatki dla Ciebie dankafhttp://77.252.132.194/guzmania/Inne/Rosliny_kwiaty/bukiet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 09.03.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/2454_2007-0116.JPG baba babie przyszła podziekować Danka dziewczyno, jak chcesz na dachu zaoszczędzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.03.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Danusiu, a to dla Ciebie: http://img21.imageshack.us/img21/6278/tulipanyanjamen.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.03.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dziekuję dziewczyny za przepiękne kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.03.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Danka dziewczyno, jak chcesz na dachu zaoszczędzić? Myślę czy nie zrezygnowac z papowania ale jestem olbrzymią zwolenniczką tej metody. Można również wziąśc tańszą dachówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 09.03.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 cześć Danuś polecam lekturę na.. http://www.forumbudowlane.pl/viewtopic.php?start=15&t=75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.03.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 cześć Danuś polecam lekturę na.. http://www.forumbudowlane.pl/viewtopic.php?start=15&t=75 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.03.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Zamiast zwykłej folii trzeba założyć membranę. Dekarz z którym rozmawiałam, powiedział, że dobrej jakości membrana i dobrze położona jest tak samo dobra jak deskowanie. Ja również na początku chciałam robić deskowanie ale różnica 10 tyś ....mnie zniechęciła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.03.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Zamiast zwykłej folii trzeba założyć membranę. Dekarz z którym rozmawiałam, powiedział, że dobrej jakości membrana i dobrze położona jest tak samo dobra jak deskowanie. Ja również na początku chciałam robić deskowanie ale różnica 10 tyś ....mnie zniechęciła... Czesc Kasiu.My jak się zdecydujemy to chcemy sami założyc papę i deski. Mąż tak twierdzi Dobra membrana to cena deski i papy. Różnica jest w robociźnie.Chodź u nas biorą 15/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.03.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ale wiesz nad czym się zastanawiam?Nad tym czy rzeczywiście mąż będzie miał czas?Pracuję od 6 do 18 godz. w sezonie wiosenno-letnio-jesiennym. Czy aby on się z tym nie przeliczy!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.03.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ale wiesz nad czym się zastanawiam?Nad tym czy rzeczywiście mąż będzie miał czas?Pracuję od 6 do 18 godz. w sezonie wiosenno-letnio-jesiennym. Czy aby on się z tym nie przeliczy!? na pewno na swój domek znajdzie...... Ja dostałam dobra cenę za membranę i nie wyszła mi tyle co drewno+papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.03.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Danka dziewczyno, jak chcesz na dachu zaoszczędzić? Myślę czy nie zrezygnowac z papowania ale jestem olbrzymią zwolenniczką tej metody. Można również wziąśc tańszą dachówkę. Danusiu, nie rezygnuj!!! Deskowanie doskonale wycisza i usztywnia dach - nie ma nawet o czym mówić. Trzeba tylko pamiętać, aby przed położeniem dachówki zrobić szczelinę w deskowaniu w kalenicy - to b.ważne, żeby dach miał dobrą wentylację. Jesem pewna, ze nie będziesz żałować deskowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.03.2009 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Monisiu też tak myślę.Jestem za tradycyjnym budowaniem.Dlatego dom z ceramiki,kominy murowane no i właśnie opapowany dach.Ale żeby było śmieszniej to właśnie ja postawiłam na pape (mąż później). A co tam najwyżej dach dostanie dachówkę z 6 m-cy póżniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.03.2009 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ja dostałam dobra cenę za membranę i nie wyszła mi tyle co drewno+papa Nam wycenili na 1500-2000tys. za membranę Możliwe że troszkę przesadziłam z tym porównaniem materiałów. Kasiu a jaki Ty masz dach-m2?czterospadowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.03.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ja dostałam dobra cenę za membranę i nie wyszła mi tyle co drewno+papa Nam wycenili na 1500-2000tys. za membranę Możliwe że troszkę przesadziłam z tym porównaniem materiałów. Kasiu a jaki Ty masz dach-m2?czterospadowy? Ja?? Tak mam, czterospadowy http://images36.fotosik.pl/76/bbdc0c2965d10dfa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.03.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Oj sorki przecie ja wiem ino spojrzałam.Za bardzo jestem zmęczona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts