dankaf 20.07.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 ale podobne są w LM płytki Fragrance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Piękne są te Aparci Angel Orientujesz się jakie ceny? znalazłam na allegro za 114zł/m2 https://ssl.allegro.pl/item664003098_glazura_aparici_angel_blanco_sprawdz_ceny.html to w miarę nie rujnujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.07.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A może coś z tej serii? http://www.grespania.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.07.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 kolekcja Villeroy&Boch New Glory http://www.homedesignfind.com/wp-content/uploads/2008/05/new-glory-tile.jpg Ta też bardzo ale to bardzo mi się podoba A widziałaś je w realu? Na zdjęciu rzeczywiście piękna... Wiesz, że do tej pory jakoś w ogóle do mnie nie docierało, że V&B ma w ofercie również płytki? Wybiorę się chyba na jakieś macanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.07.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A może coś z tej serii? http://www.grespania.com/ idę oglądać podobają mi się też płytki Porcelanosa Glass... ktoś wklejał fotki swojej łazienki w wątku poświęconym właśnie łazienkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.07.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 nie,nie widziałam ich w realu niestety cały czas jeszcze zastatnawiam się nad alabastrino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.07.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 nie,nie widziałam ich w realu niestety cały czas jeszcze zastatnawiam się nad alabastrino Alabastrino też na żywo nie widziałam Oj, w środę czeka mnie ciężki dzień, wiele sklepowych aranżacji do obejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.07.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 nie,nie widziałam ich w realu niestety cały czas jeszcze zastatnawiam się nad alabastrino Alabastrino też na żywo nie widziałam Oj, w środę czeka mnie ciężki dzień, wiele sklepowych aranżacji do obejrzenia Zajrzyj w temat WNETRZA tam masz z tubadzina alabastrino - piekne realizacje i cena o wiele ładniejsza ...............i te połączenie z drewnem jak dla mnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.07.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 nie,nie widziałam ich w realu niestety cały czas jeszcze zastatnawiam się nad alabastrino Alabastrino też na żywo nie widziałam Oj, w środę czeka mnie ciężki dzień, wiele sklepowych aranżacji do obejrzenia Zajrzyj w temat WNETRZA tam masz z tubadzina alabastrino - piekne realizacje i cena o wiele ładniejsza ...............i te połączenie z drewnem jak dla mnie super no to idę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.07.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 piękne są te łazienki aż trudno byłoby się zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.07.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 piękne są te łazienki aż trudno byłoby się zdecydować No właśnie Ewuniu ...............nie wiem kiedy będę robic ale rozglądam się tak aby miec już parę rzeczy przemyślanych a nie później załatwiac na szybko.No i oczywiście jak się cenowo ustawic a jak będzie w realiach to się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.07.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 nie,nie widziałam ich w realu niestety cały czas jeszcze zastatnawiam się nad alabastrino Alabastrino też na żywo nie widziałam Oj, w środę czeka mnie ciężki dzień, wiele sklepowych aranżacji do obejrzenia Zajrzyj w temat WNETRZA tam masz z tubadzina alabastrino - piekne realizacje i cena o wiele ładniejsza ...............i te połączenie z drewnem jak dla mnie super no to idę oglądać napewno temat już Tobie znany bo widziałam że buszujesz we wnętrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.07.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 piękne są te łazienki aż trudno byłoby się zdecydować No właśnie Ewuniu ...............nie wiem kiedy będę robic ale rozglądam się tak aby miec już parę rzeczy przemyślanych a nie później załatwiac na szybko.No i oczywiście jak się cenowo ustawic a jak będzie w realiach to się zobaczy właśnie jak tak patrzę jak kasy ubywa to aż żal chociaż z drugiej strony miło jest jak coś nowego się zrobi, u nas w końcu ruszyły tynki, mamy już częściowo otynkowany korytarz prowadzący do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.07.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 jak fajnie najgorsza mokra robota się kończy teraz tylko łazienka i później już sama przyjemnośc czyli meblowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.07.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 oj te dolne tynki śnią mi się po nocach a łaziekę robimy w tzw.międzyczasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.07.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 po tynkach lejemy podłogę i bierzemy się za malowanie góry i tu z pewnością zacznie się zabawa w kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.07.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 już wiesz jakie kolory? w czwartek lejemy strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.07.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 kafle już masz upatrzone do dolnej łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.07.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 jeju.....jak ja bym chciała juz sobie kafle wybierać !!!! a póki co szukam siatki ogrodzeniowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.07.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 już wiesz jakie kolory? w czwartek lejemy strop rewelacja!!!!!!! jak już będzie strop to tylko mały kroczek i więźba a po więźbie dachóweczka i masz już prawie dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts