EwaWoj 23.07.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Danuś u mnie też zakwitła prymulka no nie My chyba jesteśmy jakieś wyjatkowe ..............może rocznikiem te same ja 72 a ty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.07.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 jak tam strop? już w całości wylany???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.07.2009 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Danuś u mnie też zakwitła prymulka no nie My chyba jesteśmy jakieś wyjatkowe ..............może rocznikiem te same ja 72 a ty??? a ja 75 czyli prawie to samo niech żyje rocznik 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.07.2009 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 jak tam strop? już w całości wylany???? właśnie wrócilismy poszło 4 tony 175 kg cementu..................chłopaki uwineli sie w 5 godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.07.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 teraz wróciliśmy z budowy po tej nawałnicy, która przeszła przez dolny śląsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 23.07.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 a tak było dzisiaj pięknie http://picasaweb.google.pl/ewawoj00/NawaNica23072009?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.07.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 ojej naprawdę straszne......... dobrze że nic Wam się nie stało.Jaką to ma siłę że takie wielkie drzewa przewraca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.07.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Danuś nie zdążyliśmy przejść do domu i zostaliśmy w grillownii, mój mąż musiał trzymać drzwi aby ich nie poderwało, zgasło światło, zrobiło się ciemno i tylko było słychać wichurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.07.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Jejku, dobrze, że nic Wam się nie stało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.07.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 ...podobno juto na Podkarpaciu też mają być wichury! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.07.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 jade teraz podlac strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.07.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 koniecznie musicie podlewać bo wam popęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.07.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 ...podobno juto na Podkarpaciu też mają być wichury! do tej pory nasz region wszystkie takie kataklizmy omijały, takie coś mogłam zobaczyć tylko w telewizji a teraz przeżyłam to na własnej skórze, okropne, myślałam, że nas porwie z naszą nowo wybudowaną grillownią, ale wiecie co zdała egzamin - dobrze mamy ją postawioną i zadaszoną bo nic się nie stało. Tylko w naszym domku poderwało dwie dachówki (i to w miejscu gdzie nikt by się nie spodziewał) ale to żadna strata, także też się cieszę, że dom i mimo wszystko dach są solidnie zrobione. Bardziej ucierpiał mi ogród. Mieczyki, słoneczniki i jedna róża połamane a pomidorków to raczej nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.07.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Dzień dobry Danusiu, no dosłownie chwilę mnie tu nie było a strop już gotowy Pięknie wyszło, i bardzo równiótko Przez chwilę zastanawiałam się w czym tkwi sekret bo u nas wyglądało to jak klepisko stodoły ... aż wreszcie moim oczom ukazał się "sprawca" w postaci sprzętu nieznanej mi nazwy hihihi U nas akurat tak się złożyło, że jak trzeba było podlewać strop to mężowi wypadł dysk i ja musiałam się wspinać na górę. Mam lęk wysokości, a drabina była krótka i nie sięgała stropu... Brr, najgorzej było zejść. Jak sobie przypomnę te chwile grozy, kiedy dyndałam i szukałam stopami drabiny... Nigdy wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.07.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 aż wreszcie moim oczom ukazał się "sprawca" w postaci sprzętu nieznanej mi nazwy hihihi Witam Ciebie hi hi mąż się uparł .............fakt wyszło taniej U nas akurat tak się złożyło, że jak trzeba było podlewać strop to mężowi wypadł dysk i ja musiałam się wspinać na górę. a mój prawie cały dzien w pracy więc czy chce czy nie muszę. o 4.30 mąż o 12 już ja o 15 znów ja o 18 to niech juz się chłop martwi kiedy dyndałam i szukałam stopami drabiny... Nigdy wiecej ja dzisiaj też tak dyndałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.07.2009 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Elenuś wybrałaś coś z płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.07.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 a mój prawie cały dzien w pracy więc czy chce czy nie muszę. o 4.30 mąż o 12 już ja o 15 znów ja o 18 to niech juz się chłop martwi no tak, latem to wskazane kilka razy dziennie my zalewaliśmy strop pod koniec września więc wystarczyło raz dziennie bo upałów już nie było kiedy dyndałam i szukałam stopami drabiny... Nigdy wiecej ja dzisiaj też tak dyndałam też masz zbyt krótką drabinkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.07.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Połaziłam trochę po sklepach, i faktycznie kilka pomysłów mam, ale nie jestem przekonana, czy sprawdzą się w małej łazience, bo płytki raczej duże. Zaraz poszukam w necie, to wrzucę co mi w oczy wlazło Elenuś wybrałaś coś z płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.07.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 też masz zbyt krótką drabinkę? no niby nie ale chyba źle trafiłam nogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.07.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Takie coś mi wlazło w oczy - płytki Novabell: http://www.novabell.it/collection/pavimenti/spazio/ambienti/3.jpg w rzeczywistości wygląda to lepiej http://www.novabell.it/collection/pavimenti/spazio/minimali/verde/spzd73k.jpg http://www.novabell.it/collection/pavimenti/shine/ambienti/2p.jpg http://www.novabell.it/collection/rivestimenti/le/ambienti/3p.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts