Sonika 24.07.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 W te dziury się sadzi truskawki i masz girlandy - z góry na dół wiszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.07.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Nie trawa w sensie trawnika, tylko te trawska ozdobne co to je mam przy płocie - zebrinusy i inne. Rozrosły się niebotycznie. a rozumiem pewnie te kępy są silnie zwarte i pewnie przydusiły korzonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.07.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Jutro zrobię zdjęcie. Skimmie są gigantyczne. Lubią cień i kwaśną glebę. taki mini kawałek mam cienisty i tam właśnie chyba dam RH i tą piękną skimmie A wschodnie słoneczko może jej zaszkodzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.07.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 O takie coś, można truskawki i inne cuda:http://static.howstuffworks.com/gif/rd/how-to-plant-a-strawberry-pot0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.07.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Nie trawa w sensie trawnika, tylko te trawska ozdobne co to je mam przy płocie - zebrinusy i inne. Rozrosły się niebotycznie. a rozumiem pewnie te kępy są silnie zwarte i pewnie przydusiły korzonki Chyba miały za mało światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.07.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Jutro zrobię zdjęcie. Skimmie są gigantyczne. Lubią cień i kwaśną glebę. taki mini kawałek mam cienisty i tam właśnie chyba dam RH i tą piękną skimmie A wschodnie słoneczko może jej zaszkodzic? Skimmie trzymam w donicach, bo w zimie daję je do garażu - lubią przemarzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.07.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 W te dziury się sadzi truskawki i masz girlandy - z góry na dół wiszą. świetny sposób ............można samemu pokombinowac pewnie trzeba wyłożyc środek agrowłókniną. fajnie Sonisiu że napisałaś o tych doniczkach może gdzieś jakiś sklep zacznie rozprowadzac.............wiadomo czego szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.07.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Chyba miały za mało światła. takie to wysokie rośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.07.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Trawy? Giganty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.07.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 O takie coś, można truskawki i inne cuda: http://static.howstuffworks.com/gif/rd/how-to-plant-a-strawberry-pot0.jpg fajnie to wygląda ........widziałam kiedyś coś podobnego w programie"JAK ZOSTAC OGRODNIKIEM" tyle że sadził gośc pelargonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.07.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Już nie przynudzam i idę spać. Do jutra, pa, pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.07.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Już nie przynudzam i idę spać. Do jutra, pa, pa. pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.07.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Jeszcze na koniec Ci się przyznam, że już kiedyś miałam ogródek - jeszcze mniejszy, ale było i oczko (bez lilii, ale za to z żabami : ), były fuksje i w gruncie i w wiszących koszach i było bardzo kolorowo . Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.07.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 czyli masz to już w genach zakodowane pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.07.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 strop jak ta lala piękniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 25.07.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 u nas nie ma prądu i niestety stanęły tynki ale robimy łazienkę widzę, że Elena dalej szuka płytek. Mi najbardziej podobają się te białe -APARICI są cudowne.Szukam batrii wannowej i umywalkowej - macie dziewczyny coś ciekawego????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.07.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Hej, pstryknęłam tę liatrę, ale o skimmiach zapomniałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.07.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Mi najbardziej podobają się te białe -APARICI są cudowne.cieszę się że wpadły w oko Może założysz je u siebie Szukam batrii wannowej i umywalkowej - macie dziewczyny coś ciekawego????? napewno coś znajdziemy jak na coś fajnego wpadne to wkleję ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.07.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 strop jak ta lala piękniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 25.07.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Hej, pstryknęłam tę liatrę, ale o skimmiach zapomniałam . już biegnę i zabieram ze sobą Ewunię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts