dankaf 27.07.2009 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 teraz jeszcze szukam drzwi na allegro ale nic ciekawego nie wpadło mi w oko wiesz jak to jest...........wpadły Ci w oko jedne i wypaśc nie chcą A te które pokazałaś ile kosztują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.07.2009 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 to wiadomośc od Uli Dzien dobry Dankaf, Mam na imie Ula, i wraz z mezem za miesiac rozpoczynamy budowe Oriona III. Czy mozesz podac w przyblizeniu ile kosztowal was stan surowy zamkniety? Nie wiem czy to co mam odlozone wystarczy nam na to co zaplanowalismy na na czas obecny? Z gory dziekuje i pozdrawiam, Ula cześc Ula w tej chwili mamy zrobiony strop więc do stanu zamknietego mamy jeszcze kawał drogi........ale w tym roku planujemy SSO czyli do dachu a okna w przyszłym roku.Jeśli chcesz to możesz przejrzec mój dziennik budowy z którego dowiesz się ile czego potrzeba na budowę naszego Orionka z tym że my budujemy Oriona II. Masz tam podsumowane kolejno etapy budowy np.ile wyniosły nas fundamenty. Jeśli chcesz mogę napisac Ci na pw ile wyniesie nas sso bo mniej więcej juz wiemy.Jak będziesz miała jakieś pytania to śmiało pytaj,pisz chętnie odpowiem tylko pisz w komentarzach bo dziennik to tak jest dla właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Mirek 27.07.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Dankaf, Bardzo co dziekuje za szybka odpowiedz Musze powiedziec ze to forum jest bardzo pomocne, i gdy tylko budowa naszego Oriona ruszy, bedziemy rowniez dzielic sie cennymi wskazowkami. Pozdrawiam Ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 27.07.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 A ja z zapytaniem co to za płyty na taras?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.07.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 A ja z zapytaniem co to za płyty na taras?? bardzo proszę LIBET IMPRESSIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.07.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Dankaf, Bardzo co dziekuje za szybka odpowiedz cieszę się że pomogłam Musze powiedziec ze to forum jest bardzo pomocne, i gdy tylko budowa naszego Oriona ruszy, bedziemy rowniez dzielic sie cennymi wskazowkami. Pozdrawiam Ula Ja tez skorzystałam z wielu uwag,a forum Orionka czytałam chyba z 2 razy jak nie więcej..........mozna się wielu rzeczy dowiedziec Trzymam kciuki za Waszą budowę i oczywiście czekam na fotorelację z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.07.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 chcę ustawic lodówkę na prawo od okna, tam gdzie stoją drabiny http://picasaweb.google.pl/lh/photo/0wsZz5iICU2Vv-CpcttJzQ?feat=directlink ale wejdzie Ci jeszcze coś na tą ścianę czy tylko lodówka? tylko lodówka, ale po naszej romowie zaczęłam zastanawiac się nad nią bo zajmie duuużo miejsca i tak sobie myślę, że byłoby dobrze wstawic jednodrzwiową lodówkę do kuchni a do piwnicy dac zamrażarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.07.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 podobają mi się drzwi: ŁZ 18,35,52 ale nie ma tam ich cen niestety nie ma cen.............wiem że stolarz po wstepnym obmiarze podaje i uzgadnia cenę u klienta.Pewna osoba robiła u niego drzwi i zapłaciła 6 tys. kurczę to torchę drogo bo te moje kosztują z witryną 5129,00 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.07.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 płyty na taras superaśne, a mój taras to taki maleńki wystarczyłyby trzy płyty na krzyż i po tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.07.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Dobry wieczór, Bardzo eleganckie i stylowe te płyty tarasowe Nawet rym popełniłam z tej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.07.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Cudności wynajdujecie , Ciekawe jak wyglądają w realu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.07.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 z pewnością w realu prezentuje się równie wspaniale tak jak na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.07.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 oglądam lustra łazienkowe i jest taaaaaki wybór, że już sama nie wiem co bym chciała miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.07.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Też bardzo mi się podobają . U mnie schodów wciąż niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.07.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Też bardzo mi się podobają . U mnie schodów wciąż niet. a to dlaczego jeśli można zapytac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.07.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 u mnie teraz dalej miały byc kładzione tynki na dole, ale do dziś nie mamy prądu i jeszcze nie wiadomo kiedy będzie (niestety są priorytety ) dlatego zajęliśmy się górną łazienką i może jutro już będziemy montowac wannę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.07.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Dobre pytanie , tzn, są, ale łyse, a ja wciąż się waham - drewno czy płytki. I tak mi jeszcze długo zejdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.07.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Dobre pytanie , tzn, są, ale łyse, a ja wciąż się waham - drewno czy płytki. I tak mi jeszcze długo zejdzie . hi, hi te dylematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.07.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 ja ten problem pogodziłam jeden tars robię w drewnie a drugi w płytce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.07.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Bo to są te emocje - mogę mieć to, albo tamto, a jak już wybierzesz to koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts