Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to wiadomośc od Uli

Dzien dobry Dankaf,

Mam na imie Ula, i wraz z mezem za miesiac rozpoczynamy budowe Oriona III. Czy mozesz podac w przyblizeniu ile kosztowal was stan surowy zamkniety? Nie wiem czy to co mam odlozone wystarczy nam na to co zaplanowalismy na na czas obecny?

Z gory dziekuje i pozdrawiam,

Ula

cześc :D

Ula w tej chwili mamy zrobiony strop więc do stanu zamknietego mamy jeszcze kawał drogi........ale w tym roku planujemy SSO czyli do dachu a okna w przyszłym roku.Jeśli chcesz to możesz przejrzec mój dziennik budowy z którego dowiesz się ile czego potrzeba na budowę naszego Orionka z tym że my budujemy Oriona II.

Masz tam podsumowane kolejno etapy budowy np.ile wyniosły nas fundamenty.

Jeśli chcesz mogę napisac Ci na pw ile wyniesie nas sso bo mniej więcej juz wiemy.Jak będziesz miała jakieś pytania to śmiało pytaj,pisz chętnie odpowiem tylko pisz w komentarzach bo dziennik to tak jest dla właściciela :wink:

Dankaf,

Bardzo co dziekuje za szybka odpowiedz :D

cieszę się że pomogłam :D

Musze powiedziec ze to forum jest bardzo pomocne, i gdy tylko budowa naszego Oriona ruszy, bedziemy rowniez dzielic sie cennymi wskazowkami.

Pozdrawiam

Ula

Ja tez skorzystałam z wielu uwag,a forum Orionka czytałam chyba z 2 razy jak nie więcej..........mozna się wielu rzeczy dowiedziec

Trzymam kciuki za Waszą budowę i oczywiście czekam na fotorelację z budowy :wink:

chcę ustawic lodówkę na prawo od okna, tam gdzie stoją drabiny http://picasaweb.google.pl/lh/photo/0wsZz5iICU2Vv-CpcttJzQ?feat=directlink

ale wejdzie Ci jeszcze coś na tą ścianę czy tylko lodówka?

tylko lodówka, ale po naszej romowie zaczęłam zastanawiac się nad nią :-? bo zajmie duuużo miejsca i tak sobie myślę, że byłoby dobrze wstawic jednodrzwiową lodówkę do kuchni a do piwnicy dac zamrażarkę