Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

chcę ustawic lodówkę na prawo od okna, tam gdzie stoją drabiny http://picasaweb.google.pl/lh/photo/0wsZz5iICU2Vv-CpcttJzQ?feat=directlink

ale wejdzie Ci jeszcze coś na tą ścianę czy tylko lodówka?

tylko lodówka, ale po naszej romowie zaczęłam zastanawiac się nad nią :-? bo zajmie duuużo miejsca i tak sobie myślę, że byłoby dobrze wstawic jednodrzwiową lodówkę do kuchni a do piwnicy dac zamrażarkę

A ja chciałam dac lodówkę na ściance gdzie pokazywałaś zdjęcie i masz cegłę pełną ułożoną czyli wzdłuż ściany kuchni...............nie wiem czy zrozumiale tłumaczę :wink:

zrobic dwie ściany z cegły i wcisnąc w nią lodówkę tak aby boki miała zabudowane z dwóch stron...............nie na ścianie kuchni tylko na tej wysuniętej ścianie co ty tam masz leżące cegły

kurczę to torchę drogo bo te moje kosztują z witryną 5129,00 zł

ale w 100% drewniane?

jesli chodzi o cenę to właściciel miał trzy naświetlacze a my tylko po jednym więc cena powinna byc nizsza..........

Jak dałam do wyceny okna razem z drzwiami to za drzwi chcieli 5300zł :o w oknoplaście kraków dlatego stwierdziłam że wole za takie pieniądze miec drewno

Danuś dokładnie wytłumaczyłaś gdzie ma byc lodówka, z tą śianką to dobry pomysł. Taras mam krótszy bo przy grillownii mamy długi i drewniany, a przy domu to zrobiliśmy taki malutki aby można było na nim tylko raniutko kawkę sobie popijac :wink: tak poważniej zadaszenie nad nim jest krótkie i dlatego nie wydłużaliśmy jego a zwłaszcza, że mamy ten drugi