EwaWoj 27.07.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Bo to są te emocje - mogę mieć to, albo tamto, a jak już wybierzesz to koniec. ale w końcu będziesz musiała to zrobic, a im dłużej zwlekasz tym trudniej podjąc decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.07.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 dreszczyk emocji poczułam całkiem niedawno oglądając ceny baterii łazienkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.07.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Znam to uczucie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 27.07.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 już czas na mnie pa do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.07.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.07.2009 04:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 chcę ustawic lodówkę na prawo od okna, tam gdzie stoją drabiny http://picasaweb.google.pl/lh/photo/0wsZz5iICU2Vv-CpcttJzQ?feat=directlink ale wejdzie Ci jeszcze coś na tą ścianę czy tylko lodówka? tylko lodówka, ale po naszej romowie zaczęłam zastanawiac się nad nią bo zajmie duuużo miejsca i tak sobie myślę, że byłoby dobrze wstawic jednodrzwiową lodówkę do kuchni a do piwnicy dac zamrażarkę A ja chciałam dac lodówkę na ściance gdzie pokazywałaś zdjęcie i masz cegłę pełną ułożoną czyli wzdłuż ściany kuchni...............nie wiem czy zrozumiale tłumaczę zrobic dwie ściany z cegły i wcisnąc w nią lodówkę tak aby boki miała zabudowane z dwóch stron...............nie na ścianie kuchni tylko na tej wysuniętej ścianie co ty tam masz leżące cegły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.07.2009 04:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 kurczę to torchę drogo bo te moje kosztują z witryną 5129,00 zł ale w 100% drewniane? jesli chodzi o cenę to właściciel miał trzy naświetlacze a my tylko po jednym więc cena powinna byc nizsza.......... Jak dałam do wyceny okna razem z drzwiami to za drzwi chcieli 5300zł w oknoplaście kraków dlatego stwierdziłam że wole za takie pieniądze miec drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.07.2009 04:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 płyty na taras superaśne, a mój taras to taki maleńki wystarczyłyby trzy płyty na krzyż i po tarasie to nie robiliscie tak jak jest w projekcie?............krótszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.07.2009 04:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 płyty na taras superaśne, a mój taras to taki maleńki wystarczyłyby trzy płyty na krzyż i po tarasie to nie robiliscie tak jak jest w projekcie?............krótszy? ja chcę taki wygodny aby mozna było przed upałami się schowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.07.2009 04:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Dobry wieczór, Bardzo eleganckie i stylowe te płyty tarasowe Nawet rym popełniłam z tej okazji wpadły mi w oko i wypaśc nie chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.07.2009 04:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Dobre pytanie , tzn, są, ale łyse, a ja wciąż się waham - drewno czy płytki. I tak mi jeszcze długo zejdzie . Sonisiu tylko drewno ............przy Twoich pięknych klasycznych meblach nie wyobrażam sobie płytki bierz drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.07.2009 04:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 oglądam lustra łazienkowe i jest taaaaaki wybór, że już sama nie wiem co bym chciała miec A mi się podobają takie długie prostokatne lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.07.2009 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 coś nie mogę spac............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.07.2009 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 ja też... dzień dobry Danusiu... a co to za przestój na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.07.2009 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Dzień dobry Kasiu strop odpoczywał ale tylko do niedzieli od wczoraj murujemy dalej ranny ptaszek z Ciebie Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.07.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Danuś dokładnie wytłumaczyłaś gdzie ma byc lodówka, z tą śianką to dobry pomysł. Taras mam krótszy bo przy grillownii mamy długi i drewniany, a przy domu to zrobiliśmy taki malutki aby można było na nim tylko raniutko kawkę sobie popijac tak poważniej zadaszenie nad nim jest krótkie i dlatego nie wydłużaliśmy jego a zwłaszcza, że mamy ten drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.07.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 lustra wczoraj się naoglądałam bo szukam do łazienki, podobają mi się takie podświetlane ale coś mój mąż nosem kręcił wymiar lustra mamy 80x60 także nie będzie duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.07.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 dziewczyny ale z was poranne ptaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.07.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 dreszczyk emocji poczułam całkiem niedawno oglądając ceny baterii łazienkowych u mnie okazało się, że odpływ pod prysznicem droższy od baterii! ciekawe, czy to się przełoży na wrażenia z codziennych "ablucji" łazienkowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.07.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Danuś dokładnie wytłumaczyłaś gdzie ma byc lodówka, z tą śianką to dobry pomysł. tyle tylko czy to się wszystko wmieści bo teraz to ja moge tam wszystko wcisnąc a jak przyjdą ściany działowe to wtedy wyjdzie .......nagle kuchnia się skurczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts