acca5 28.07.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 a ja robię tak-część tarasu zadaszona w bruku klinkierowym , wystającą część taras drewniany, razem, pow. 25m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.07.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 lustra wczoraj się naoglądałam bo szukam do łazienki, podobają mi się takie podświetlane ale coś mój mąż nosem kręcił wymiar lustra mamy 80x60 także nie będzie duże nie ma miejsca na dłuższe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.07.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 ciekawe, czy to się przełoży na wrażenia z codziennych "ablucji" łazienkowych? oj napewno Aguś, napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.07.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Dzień dobry Kasiu strop odpoczywał ale tylko do niedzieli od wczoraj murujemy dalej ranny ptaszek z Ciebie Kasiu to prawda...ze snem mam ostatnio problemy...ale to skutek uboczny budowy....zaczyna się wykońzceniówka...zaczynają się nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.07.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 a ja robię tak-część tarasu zadaszona w bruku klinkierowym , wystającą część taras drewniany, razem, pow. 25m2 25m2 ale będzie wygodnie taras drewniany to moje marzenie ale te ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.07.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 zaczyna się wykońzceniówka...zaczynają się nerwy będzie dobrze tym bardziej że miałaś wszysto wcześniej ustalone"płytki do łazienki,widzialam że sprzęt do kuchni też jest........ teraz to tylko montowac ale rozumiem Ciebie.............człowiek od razu musi zdecydowac co będzie w tylu pomieszczeniach ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.07.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 zaczyna się wykońzceniówka...zaczynają się nerwy będzie dobrze tym bardziej że miałaś wszysto wcześniej ustalone"płytki do łazienki,widzialam że sprzęt do kuchni też jest........ teraz to tylko montowac ale rozumiem Ciebie.............człowiek od razu musi zdecydowac co będzie w tylu pomieszczeniach ......... na razie najgorzej to miałam z elektryką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.07.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 na razie najgorzej to miałam z elektryką.... tego się właśnie boję ............wszystko na przód ustalone,przemyslane a znajac życie i tak w główce się zmieni tu kontakt,tam kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.07.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 na razie najgorzej to miałam z elektryką.... tego się właśnie boję ............wszystko na przód ustalone,przemyslane a znajac życie i tak w główce się zmieni tu kontakt,tam kontakt no właśnie...a potem kucie, kucie, kucie... mam nadzieję, że ja o wszystkim pomyślałam... podświetlane kibelki, wanny.... lampy lampeczki... klinkiety, ośwetlenie poddasza.... tarasu...właśczniki, wyłączniki, alarmy..... jest tego od groma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.07.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 lustra wczoraj się naoglądałam bo szukam do łazienki, podobają mi się takie podświetlane ale coś mój mąż nosem kręcił wymiar lustra mamy 80x60 także nie będzie duże nie ma miejsca na dłuższe? wydaje mi się, że dłuższe lustro by nie wyglądało ładnie bo nie było by symetrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.07.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 na razie najgorzej to miałam z elektryką.... tego się właśnie boję ............wszystko na przód ustalone,przemyslane a znajac życie i tak w główce się zmieni tu kontakt,tam kontakt no właśnie...a potem kucie, kucie, kucie... mam nadzieję, że ja o wszystkim pomyślałam... podświetlane kibelki, wanny.... lampy lampeczki... klinkiety, ośwetlenie poddasza.... tarasu...właśczniki, wyłączniki, alarmy..... jest tego od groma A kiedy tynki? A tak wogóle jesteś zadowolona z okien oknoplastu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.07.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 na razie najgorzej to miałam z elektryką.... tego się właśnie boję ............wszystko na przód ustalone,przemyslane a znajac życie i tak w główce się zmieni tu kontakt,tam kontakt no właśnie...a potem kucie, kucie, kucie... mam nadzieję, że ja o wszystkim pomyślałam... podświetlane kibelki, wanny.... lampy lampeczki... klinkiety, ośwetlenie poddasza.... tarasu...właśczniki, wyłączniki, alarmy..... jest tego od groma nie da się tak do końca wszystkiego przewidzieć np. mój kuzyn z żoną wszystko dokładnie przemyśleli i przewidzieli a któregoś dnia przyjechaliśmy a tu telewizor w innym miejscu i już pełno kabli na podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.07.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Danuś widzę, że jesteś zainteresowana Oknolastem a pytałaś u tego mojego p. Tadeusza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.07.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 na razie najgorzej to miałam z elektryką.... tego się właśnie boję ............wszystko na przód ustalone,przemyslane a znajac życie i tak w główce się zmieni tu kontakt,tam kontakt no właśnie...a potem kucie, kucie, kucie... mam nadzieję, że ja o wszystkim pomyślałam... podświetlane kibelki, wanny.... lampy lampeczki... klinkiety, ośwetlenie poddasza.... tarasu...właśczniki, wyłączniki, alarmy..... jest tego od groma A kiedy tynki? A tak wogóle jesteś zadowolona z okien oknoplastu? Tynki miały wejść wczoraj... Wczoraj był Pan od tynków ręcznych, ale pojechał, bo elektryk jeszcze coś dziubał... a i firma muraska nie posprzątała po sobie.... Jestem wku%%%**** na..... bo obydwie ekipy miały zapowiedziane, że w poniedziałek wchodzą tynki.... i obydwie firmy zapewniały mnie, że się wyrobią.... Czy z okien Oknoplast jestem zadowolona.... chyba tak...na razie są ok, bardzo ładne.... montaż bez zastrzeżeń....ale myśle, że o konkternym zadowoleniu to będe mogła powiedzieć za jakiś czas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.07.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 na razie najgorzej to miałam z elektryką.... tego się właśnie boję ............wszystko na przód ustalone,przemyslane a znajac życie i tak w główce się zmieni tu kontakt,tam kontakt no właśnie...a potem kucie, kucie, kucie... mam nadzieję, że ja o wszystkim pomyślałam... podświetlane kibelki, wanny.... lampy lampeczki... klinkiety, ośwetlenie poddasza.... tarasu...właśczniki, wyłączniki, alarmy..... jest tego od groma nie da się tak do końca wszystkiego przewidzieć np. mój kuzyn z żoną wszystko dokładnie przemyśleli i przewidzieli a któregoś dnia przyjechaliśmy a tu telewizor w innym miejscu i już pełno kabli na podłodze wiadomo,że wsyztskiego nie jest się w stanie pzrewidziec... jednak ważniejsze kwestie..typu tv, alarm, domofon ustaliłam w takim miejscu w jakim musiałam.... bo nie mam innej ściany na TV..... Bardziej boję sie lampek, halogeników.... itp..... chociaz prawda jest taka, że wolałam zrobić teraz duuużo więcej...niż za mało... nie ma co oszczędzać na elektryce..... żeby uniknąć strat w postaci przeróbek. Ewa a jak tam u Ciebie w Legnicy po burzy...mam nadzieję, że domek nie ucierpiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.07.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 lustra wczoraj się naoglądałam bo szukam do łazienki, podobają mi się takie podświetlane ale coś mój mąż nosem kręcił wymiar lustra mamy 80x60 także nie będzie duże nie ma miejsca na dłuższe? wydaje mi się, że dłuższe lustro by nie wyglądało ładnie bo nie było by symetrii ja też lubię symetrię Ty masz tam poprzerabiane więc gubie się w tym U Ciebie lustro będzie od strony korytarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.07.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Danuś widzę, że jesteś zainteresowana Oknolastem a pytałaś u tego mojego p. Tadeusza? jeszcze nie dzwoniłam ale zadzwonię napewno jak tylko będę wiedziała kiedy będę wstawiac..............myśle że chyba na wiosnę............Ewuś ale zadzwonię na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.07.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Kasiu a masz mocowania za dopłatą schowane do środka czy normalnie na widoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.07.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Danuś warto spróbować. Lustro bedzie na ścianie od korytarza jak wchodzisz do łazienki to po lewej stronie a mniej więcej po środku będzie umywalka osadzona na półce z kafli ale zaraz na prawo od umywalki na ścianie jest skos z oknem i to zaburza mi symetrię jak zrobię zdjęcia (a mam nadzieję, że już niedługo ) to zobaczycie jak to sobie wymyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.07.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 i obydwie firmy zapewniały mnie, że się wyrobią.... hi hi te ich zapewnienia na każde biore kilka dni poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts