dankaf 28.07.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Danuś warto spróbować. Lustro bedzie na ścianie od korytarza jak wchodzisz do łazienki to po lewej stronie a mniej więcej po środku będzie umywalka osadzona na półce z kafli ale zaraz na prawo od umywalki na ścianie jest skos z oknem i to zaburza mi symetrię jak zrobię zdjęcia (a mam nadzieję, że już niedługo ) to zobaczycie jak to sobie wymyśliłam ok czekam na fotki a co do okien zadzwonię i powołam się na Waszego Orionka mam nadzieję że bedzie mnie na nie stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.07.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 GLAMOURMUM u mnie wszystko w porządku po tej nawałnicy, poderwało nam dwie dachówki ale był już dekarz i poprawił, w ogrodzie połamało mi kwiaty także nie mogę narzekać bo to co ta wichura zrobiła nam z parkiem to szkoda gadać jak chodziłam po parku to myślałam, że serce mi pęknie http://lh6.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/Sm4Shpz9X3I/AAAAAAAABUQ/J4nif82yayA/s512/DSC08579.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.07.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 my z tynkami muszieliśmy się wstrzyać bo bez prądu jesteśmy i wpadłam na super pomysł aby wrócić do robienia łazienki na górze i tak też się stało dzisiaj będzie robiony kibelek a jutro będzie osadzana wanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.07.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 dziewczyny jade zamawiac cegły na kominnarazicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.07.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 a w sierpniu ruszamy z podłączeniem wody i kanalizy teraz jeszcze załatwiam papiery, ale całe szczęście ma to się ku końcowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.07.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 dziewczyny jade zamawiac cegły na komin narazicho załatwiaj Danuś koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.07.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 a ja robię tak-część tarasu zadaszona w bruku klinkierowym , wystającą część taras drewniany, razem, pow. 25m2 musi to bardzo fajnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.07.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 dreszczyk emocji poczułam całkiem niedawno oglądając ceny baterii łazienkowych u mnie okazało się, że odpływ pod prysznicem droższy od baterii! ciekawe, czy to się przełoży na wrażenia z codziennych "ablucji" łazienkowych? to musisz podczas pierwszego mycia jakiś mały rytuał wykonać to zapomnisz o odpływie katastrofa żeby odpływ był droższy przecież same baterie nie są tanie a tu dodatkowo jeszcze płacić trzeba za jakiś tam odpływ, którego nawet nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.07.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 dreszczyk emocji poczułam całkiem niedawno oglądając ceny baterii łazienkowych u mnie okazało się, że odpływ pod prysznicem droższy od baterii! ciekawe, czy to się przełoży na wrażenia z codziennych "ablucji" łazienkowych? to musisz podczas pierwszego mycia jakiś mały rytuał wykonać to zapomnisz o odpływie katastrofa żeby odpływ był droższy przecież same baterie nie są tanie a tu dodatkowo jeszcze płacić trzeba za jakiś tam odpływ, którego nawet nie widać bo sobie wybrałam specjalnie taki, którego nie widać, z wklejoną płytką - i teraz nie będę widzieć, za co tyle zapłaciłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.07.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 podobno w niedzielę znowu mają być burze? mam nadzieję, że nie takie jak ostatnio, bo będę wracać.. Ewa, to co u Was się działo przebija moją ulewę o głowę (zdjęcia z dziennika)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.07.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 a ja mam już upatrzone baterie ale nie zastanawiałam się nad odpływem kurczę musze to sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.07.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 podobno w niedzielę znowu mają być burze? mam nadzieję, że nie takie jak ostatnio, bo będę wracać.. Ewa, to co u Was się działo przebija moją ulewę o głowę (zdjęcia z dziennika)! do tej pory jakoś Legnicę wszystko mijało, mnie zastała ta nawałnica na budowie, była tak silna, że mąż trzymał drzwi żeby nie wyrwało w grillownii bo nie zdążyliśmy przejść do domu. Wiało tak w środku, że nie mogłam zapalić świeczek. Musisz prześledzić dokładnie pogodę bo to jest naprawdę bardzo niebezpieczne. W sobotę jadę do Tarnowa i też jakoś mam obawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.07.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witajcie ja już nie chce żanych burz, żadnych deszczy !!! Teraz musi być już tylko piekna, słoneczna pogoda!!! inaczej nie będzie widac postepów w budowie i tak przez te deszcze u każdego spore opóźnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.07.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 po takich przeżyciach obawy są zrozumiałe. Na szczęście takie wichury rzadko u nas bywają, mała szansa, że się to szybko powtórzy. Ale na prognozy popatrzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.07.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 sierpień zapowiadli pogodny!!! ale do sierpnia zostało jeszcze kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.07.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 też liczę na piękną, słoneczną sierpniową pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.07.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 dziewczyny........... a może któraś wie jak się zaklina pogodę???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.07.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 nigdy nie próbowałam, ale może i warto byłoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.07.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Danusiu, widzę, że murarz nie próżnuje i pięterko zaczyna się wyłaniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.07.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 już widac zarys góry i jak będziesz miała rozplanowaną górę, widzę, że przejcie z łazienki do pralni i suszarni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts