Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

Danuś warto spróbować. Lustro bedzie na ścianie od korytarza jak wchodzisz do łazienki to po lewej stronie a mniej więcej po środku będzie umywalka osadzona na półce z kafli ale zaraz na prawo od umywalki na ścianie jest skos z oknem i to zaburza mi symetrię jak zrobię zdjęcia (a mam nadzieję, że już niedługo :wink: ) to zobaczycie jak to sobie wymyśliłam 8)

ok czekam na fotki :wink:

a co do okien zadzwonię i powołam się na Waszego Orionka :D mam nadzieję że bedzie mnie na nie stac :wink:

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

GLAMOURMUM u mnie wszystko w porządku po tej nawałnicy, poderwało nam dwie dachówki ale był już dekarz i poprawił, w ogrodzie połamało mi kwiaty także nie mogę narzekać bo to co ta wichura zrobiła nam z parkiem to szkoda gadać jak chodziłam po parku to myślałam, że serce mi pęknie

http://lh6.ggpht.com/_3ADBFWFEebA/Sm4Shpz9X3I/AAAAAAAABUQ/J4nif82yayA/s512/DSC08579.JPG

dreszczyk emocji poczułam całkiem niedawno oglądając ceny baterii łazienkowych :wink:

u mnie okazało się, że odpływ pod prysznicem droższy od baterii! :o

ciekawe, czy to się przełoży na wrażenia z codziennych "ablucji" łazienkowych? ;)

to musisz podczas pierwszego mycia jakiś mały rytuał wykonać to zapomnisz o odpływie :wink: :lol: katastrofa żeby odpływ był droższy :o przecież same baterie nie są tanie a tu dodatkowo jeszcze płacić trzeba za jakiś tam odpływ, którego nawet nie widać :wink:

dreszczyk emocji poczułam całkiem niedawno oglądając ceny baterii łazienkowych :wink:

u mnie okazało się, że odpływ pod prysznicem droższy od baterii! :o

ciekawe, czy to się przełoży na wrażenia z codziennych "ablucji" łazienkowych? ;)

to musisz podczas pierwszego mycia jakiś mały rytuał wykonać to zapomnisz o odpływie :wink: :lol: katastrofa żeby odpływ był droższy :o przecież same baterie nie są tanie a tu dodatkowo jeszcze płacić trzeba za jakiś tam odpływ, którego nawet nie widać :wink:

bo sobie wybrałam specjalnie taki, którego nie widać, z wklejoną płytką - i teraz nie będę widzieć, za co tyle zapłaciłam! :lol:

podobno w niedzielę znowu mają być burze? mam nadzieję, że nie takie jak ostatnio, bo będę wracać..

Ewa, to co u Was się działo przebija moją ulewę o głowę (zdjęcia z dziennika)!

do tej pory jakoś Legnicę wszystko mijało, mnie zastała ta nawałnica na budowie, była tak silna, że mąż trzymał drzwi żeby nie wyrwało w grillownii bo nie zdążyliśmy przejść do domu. Wiało tak w środku, że nie mogłam zapalić świeczek. Musisz prześledzić dokładnie pogodę bo to jest naprawdę bardzo niebezpieczne. W sobotę jadę do Tarnowa i też jakoś mam obawy.