dankaf 28.07.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Danusiu, widzę, że murarz nie próżnuje i pięterko zaczyna się wyłaniać dzisiaj szło im jak burza ............trzech chłopów.............Udek od murowania i dyrygowania a dwóch pomocników do ucinania cegły i mieszania cementu zauważyłam że Udkowi te dyrygowanie bardzo odpowiadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.07.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 no właśnie Ewuś ratuj bo nie wiemy jak to zrobic jednak będzie chyba osobne przejście bo tak naprawdę nie wiemy co w przyszłości tam będzie czy tylko pralni-suszarnia czy może jeszcze coś np.garderoba powiedz jakim kosztem wygospodarowaliście korytarz czy łazienki czy pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.07.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Danusiu, widzę, że murarz nie próżnuje i pięterko zaczyna się wyłaniać dzisiaj szło im jak burza ............trzech chłopów.............Udek od murowania i dyrygowania a dwóch pomocników do ucinania cegły i mieszania cementu zauważyłam że Udkowi te dyrygowanie bardzo odpowiadało Może Udek dyrygentem powinien był zostać A tak serio, to jak ostatnio czytam o różnych bublach budowlanych to ten Udek to skarb. Widać porządną robotę. Naprawdę szczerze współczuję ludziom, których ciężko zarobione pieniądze marnotrawione są przez bezmyślność, arogancję i brak kompetencji pseudofachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.07.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Naprawdę szczerze współczuję ludziom, których ciężko zarobione pieniądze marnotrawione są przez bezmyślność, arogancję i brak kompetencji pseudofachowców. musiałabyś widziec murarza od fundamentów ..........nigdy więcej go nie chcę widziec ojej co my przez niego mieliśmy a ile więcej nas kosztowały te fundamenty ...........szkoda słów Elenuś naprawdę szkoda wspominac A Uduś klepie sobie po malutku ale wiem że dobrze robi i nie zamieniłabym go nawet na 8 chłopów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.07.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 musiałabyś widziec murarza od fundamentów ..........nigdy więcej go nie chcę widziec ojej co my przez niego mieliśmy a ile więcej nas kosztowały te fundamenty ...........szkoda słów Elenuś naprawdę szkoda wspominac oj, to nie wiedziałam, że mieliście innego murarza A Uduś klepie sobie po malutku ale wiem że dobrze robi i nie zamieniłabym go nawet na 8 chłopów Dokładnie, ja też wolę wolniej ale dokładniej. Jeśli nie płacę za godziny tylko za zrobioną pracę, to nie interesuje mnie, czy robi wolno czy szybko. Byle było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 28.07.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 mielismy innego bo Udek miał wypadek motocyklowy........noga w szynach ...........my wykopane fundamenty nie pozostało nic innego jak wziąśc tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.07.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 mielismy innego bo Udek miał wypadek motocyklowy........noga w szynach ...........my wykopane fundamenty nie pozostało nic innego jak wziąśc tego dobrze, że to już historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 28.07.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Danuś my mamy zmieniony układ schodów dlatego musieliśmy zmienic i górę, pomniejszyliśmy łazienkę i pokój dzięki temu zrobiliśmy korytarz do pomieszczeń nad garażem. Musisz uśiąśc sobie z murarzem i oczywiście z mężem na górze wziąśc deski i ustawiac tak aż znajdziecie rozwiązanie, które wam będzie odpowiadac. Myślę, że innego rozwiązania nie ma bo na papierze inaczej a w realu inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.07.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 acha nie przejmuj się jak wszystko będzie wydawało sie tobie małe i wąskie - po postawieniu ścian i otynkowaniu pomieszczenia nabiorą normalnego kaształtu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.07.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 nasz dom na etapie fundamentów wydawał mi się bardzo mały i ciasny, a potem stopniowo się poszerzał, a teraz się zastanawiam, czy nie za bardzo! (może go ktoś przebudował, jak nie widzieliśmy?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.07.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 właśnie tak jest, u mnie jak mi chłopcy poustawiali na górze deski w tych miejsach gdzie miały być ściany to zastanawiałam się gdzie ja łóżko i toaletkę w sypialni postawię a teraz to też wydaje mi się ciut za duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.07.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 cześc dziewczyny tak tylko że mi chodzi o ścianę nośną tą dzielącą poziomo łazienkę a pomieszcze nie nad garażem muszę juz wiedziec jak ma iśc ta ściana nośna bo działowe będą później i tym się nie martwię..............nie wiem ile wziąśc z łazienki?a ile z pokoju aby zrobił się korytarz Ewuś przecież ty masz korytarz na górze?ile on ma 1,2m czy 1m? nie wiem ile zabrac łazience a ile z pokoju obok aby nie zrobiło się za ciasno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.07.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 a ile powierzchni ma łazienka? I czy to normalna wysokość, czy skosy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.07.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 a ile powierzchni ma łazienka? I czy to normalna wysokość, czy skosy? będzie skos a łazienka ma 11,40m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.07.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 http://www.extradom.pl/grafiki/2855/poddasze_big.gif tak wyglada łazienka nr 5 i chodzi nam o to czy zrobic osobne przejście-korytarz do pomieszcze nad garażem planowane było pralnio-suszarnia czyli przejście z łazienki mogłoby zostac ale teraz brakuje mi troszke pokoju garderobianego i tak myslę czy nie chapnąc troszkę z dwóch pomieszczen metrów i zrobic osobne przejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.07.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 by wygodnie, ale też ważne do czego i jak często będzie to pomieszczenie wykorzystywane, bo może szkoda miejsca? A na rzucie nie ma wymiarów - jaka jest powierzchnia tej łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.07.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 a, nie zauważłyłam poprzedniego postu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.07.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 chyba zrobimy osobne wejście i tak podzielimy to jedno pomieszczenie aby wyszła pralnio-suszarnia i osobny pokój garderobiany fakt jest taki że zawsze marzyłam o wielkiej łazience coś ala salon kąpielowy............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 29.07.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Danuś my zabraliśmy część łazienki i część pokoju wymiar przedpokoju podam tobie troszkę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.07.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Danuś my zabraliśmy część łazienki i część pokoju wymiar przedpokoju podam tobie troszkę później ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts