dankaf 30.07.2009 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 a tu dzisiaj mam tyle rzeczy do załatwiania w sobotę jedziemy na wesele ale wytańczysz się ja jakoś nie przepadam za weselami A kiedy urlop masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.07.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 ja też nie przepadam za takimi imprezkami, ale tam ma być cała rodzina więc będzie fajnie a co do urlopu to niestety w tym roku budowa city będziemy brać dopiero wtedy kiedy można będzie malować pokoje, kłaść panele i takiem tam, także bardzo czynnie będziemy wypoczywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.07.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 ale powiem tobie, że jak jadę na budowę to czuję się tam tak jakbym była na urlopie: tarasik, leżaczek, parasol i schłodzone piwko z soczkiem i najważniejsze za darmo do szczęścia brakuje nam tylko kanalizy i wody pitnej ale to będziemy mieć już niedługo bo w połowie sierpnia startują roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Danusiu...widzę, że domek znowu rośnie Superowo dziękuję Powiedz mi czy Ty zamawialaś cegłe na kominy u Marcina? Coś nie za duży wybór tam ma zrezygnowałam ze względu na maly wybór i dosyć wysoką cenę. Ja kupiłam cegły w hurtowni MB w Poznaniu...mają ogromny wybór a i cenę dostałam najlepszą.. Mają i klinkierowe i ręcznie formowane Nelisen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.07.2009 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 ja tam też mogę zapierniczac na naszej budowie i mimo że jestem zmęczona to szczęśliwa o wczoraj o mało nie złamałam ręki przez źleułożoną deskę mogłabym tam siedziec i patrzec Ewuniu doskonalę Ciebię rozumiem..............ostatnio nabąkuję mpojemu żeby już tam zawieźdź grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.07.2009 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Danusiu...widzę, że domek znowu rośnie Superowo dziękuję Powiedz mi czy Ty zamawialaś cegłe na kominy u Marcina? Coś nie za duży wybór tam ma zrezygnowałam ze względu na maly wybór i dosyć wysoką cenę. Ja kupiłam cegły w hurtowni MB w Poznaniu...mają ogromny wybór a i cenę dostałam najlepszą.. Mają i klinkierowe i ręcznie formowane Nelisen też podał mi takie ceny że aż mi się tak tego................. po 3 zł mają ..........to drogo czy raczej względnie?pamietasz może po ile Ty kupowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Danusiu...widzę, że domek znowu rośnie Superowo dziękuję Powiedz mi czy Ty zamawialaś cegłe na kominy u Marcina? Coś nie za duży wybór tam ma zrezygnowałam ze względu na maly wybór i dosyć wysoką cenę. Ja kupiłam cegły w hurtowni MB w Poznaniu...mają ogromny wybór a i cenę dostałam najlepszą.. Mają i klinkierowe i ręcznie formowane Nelisen też podał mi takie ceny że aż mi się tak tego................. po 3 zł mają ..........to drogo czy raczej względnie?pamietasz może po ile Ty kupowałaś? ja kupowłam nelisen - ręcznie formowana za 2,40 netto.o ile dobrze pamiętam.... , bo nie mam jeszcze w domu faktury Transport miałam gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.07.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 grilla to koniecznie tam zawieź!!!!! przy grillu to i fajne pomysły mogą się wpaść do głowy my już mamy na tyle dobrze, że możemy tam nocować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.07.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Kasiu możesz mi napisac w jkiej części Poznania jest to MB,ulice i pełną nazwę tego sklepu żeby mój tam mógł trafic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.07.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 wybrałaś dachówkę w brązie a jaki kolor cegły będziesz kupowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Kasiu możesz mi napisac w jkiej części Poznania jest to MB,ulice i pełną nazwę tego sklepu żeby mój tam mógł trafic Hurtownia jest nie daleko urzędu celnego w Poznaniu. Obsługiwała mnie Julia Stapel - powołajcie sie na mnie..to na pewno zaproponuje Wam dobrą cenę.... Jeżeli chodzi o kolory...to o ile sie nie myle...to mają ich chyba z 50.... masakra ...problem miałam z wyborem... Pełne dane : Julia Stapel MB Dystrybucja Budowlana sp. z o.o. ul. Wichrowa 22, 60-449 Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.07.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 wybrałaś dachówkę w brązie a jaki kolor cegły będziesz kupowała? myslę że jednak w tym samym kolorze i fuge też bardzo podobają mi się ręcznie formowane takie postarzane ale one maja inny wymiar i Udek stwierdził że musiałby u nas zwężac komin czy coś .... mamy brac normalny wymiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.07.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 szkoda,że mam tak daleko do was bo będę potrzebowała cegłę na drugi komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.07.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Kasiu możesz mi napisac w jkiej części Poznania jest to MB,ulice i pełną nazwę tego sklepu żeby mój tam mógł trafic Hurtownia jest nie daleko urzędu celnego w Poznaniu. Obsługiwała mnie Julia Stapel - powołajcie sie na mnie..to na pewno zaproponuje Wam dobrą cenę.... Jeżeli chodzi o kolory...to o ile sie nie myle...to mają ich chyba z 50.... masakra ...problem miałam z wyborem... Pełne dane : Julia Stapel MB Dystrybucja Budowlana sp. z o.o. ul. Wichrowa 22, 60-449 Poznań Kasieńko ślicznie Ci dziękuję chociaz raz będę miała z głowy wybór bo on padnie na głowe mojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 wybrałaś dachówkę w brązie a jaki kolor cegły będziesz kupowała? myslę że jednak w tym samym kolorze i fuge też bardzo podobają mi się ręcznie formowane takie postarzane ale one maja inny wymiar i Udek stwierdził że musiałby u nas zwężac komin czy coś .... mamy brac normalny wymiar ja właśnie kupowałam taką i rzeczywiście są mniejsze...ale u mnie bez zmniejszania komina....wyglądają bosko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.07.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 2,40 to dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.07.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 ja właśnie kupowałam taką i rzeczywiście są mniejsze...ale u mnie bez zmniejszania komina....wyglądają bosko!!! kurcze mi tez się podobają..........muszę jeszcze raz wypytac Udka jaki jest problem z tą cegłą na naszym kominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.07.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 2,40 to dobra cena i to bardzo u Marcina za ręcznie formowaną krzyknął 3 zł ale jest ona mniejsza więc więcej jej wyjdzie za klinkierową chciał 3,10zł Ale jakoś brakowało mi tam kolorów............tak aby dobrze dobrac do dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.07.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 tak to trzeba dorze dobrać bo to przecież wizytówka domu - oczywiście dachówka i komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.07.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 prezent wybrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts