EwaWoj 30.07.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 prezent wybrany o tak co prawda dopiero wczoraj ale zdążyłam kupiliśmy zestaw sztućców są śliczne i mam nadzieję, że młodym też się spodobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.07.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 najgorsze jest to, że mam suknię czarną ze wstawką białą i chyba w sobotę się ugotuję muszę wymyślić coś lżejszego a tu mało czasu zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.07.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 kup sobie coś lekkiego i w fajnym kolorze ja zawsze lubię kupowac ciuchy które moge później wykorzystac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.07.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 prezent wybrany o tak co prawda dopiero wczoraj ale zdążyłam kupiliśmy zestaw sztućców są śliczne i mam nadzieję, że młodym też się spodobają one zawsze się przydadzą bo tak naprawdę to zawsze jest tego mało np.przy dużych uroczystościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 2,40 to dobra cena i to bardzo u Marcina za ręcznie formowaną krzyknął 3 zł ale jest ona mniejsza więc więcej jej wyjdzie za klinkierową chciał 3,10zł Ale jakoś brakowało mi tam kolorów............tak aby dobrze dobrac do dachówki a ta cena 3,10 u Marcina to netto czy brutto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.07.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 co prawda palnu "b" w kwestii ubioru na razie nie mam ale coś tam wybiorę (muszę ) a kupować już nie chcę bo baterię do łazienki musimy zakupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 co prawda palnu "b" w kwestii ubioru na razie nie mam ale coś tam wybiorę (muszę ) a kupować już nie chcę bo baterię do łazienki musimy zakupić taaaaak, to jest zdecydowanie ważniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.07.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 2,40 to dobra cena i to bardzo u Marcina za ręcznie formowaną krzyknął 3 zł ale jest ona mniejsza więc więcej jej wyjdzie za klinkierową chciał 3,10zł Ale jakoś brakowało mi tam kolorów............tak aby dobrze dobrac do dachówki a ta cena 3,10 u Marcina to netto czy brutto? netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.07.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 co prawda palnu "b" w kwestii ubioru na razie nie mam ale coś tam wybiorę (muszę ) a kupować już nie chcę bo baterię do łazienki musimy zakupić taaaaak, to jest zdecydowanie ważniejsze... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 co prawda palnu "b" w kwestii ubioru na razie nie mam ale coś tam wybiorę (muszę ) a kupować już nie chcę bo baterię do łazienki musimy zakupić taaaaak, to jest zdecydowanie ważniejsze... niestety ja też zrezygnowałam z wyjazdu z dzieciakami do Turcji... wysyłam Laurę na obóz i 4 tyś mam w kieszeni..... podczas budowy człowiek wyrzeka sie wszystkiego,żeby tylko pieniędzy starczyło na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.07.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 mi to nawet nie przeszkadza bo zawsze coś tam wybiorę ze swojej obecnej garderoby a zakupy do domu to rzecz koniecznie, niezbędnie potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.07.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 podczas budowy człowiek wyrzeka sie wszystkiego,żeby tylko pieniędzy starczyło na budowę to prawda u nas też mialo byc w tym roku zrobione więcej ale niestety wyszło jak wyszło tzw.kryzys budowlany ale jak patrze wokoło na moich znajomych tych którzy tak wiecznie stękają że nie mają..............i co roku na plaży wylegująchych to aż mnie skręca z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.07.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 GLAMOURMUM zaoszczędziłaś zdecydowanie więcej my byliśmy w Turcji przed samą budową (takie nasze ostatnie wakacje przed budową ) i nas na 3 osoby kosztowało prawie 9 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 GLAMOURMUM zaoszczędziłaś zdecydowanie więcej my byliśmy w Turcji przed samą budową (takie nasze ostatnie wakacje przed budową ) i nas na 3 osoby kosztowało prawie 9 tys. wiem..wiem... ale za obóz zapłaciłam 1,7 tyś.... a jeszcze kilka zreczy musze dokupić.... W ubiegłym roku też na sama wycieczkę wydaliśmy ponad 9 tyś ( 4osoby) juz nie liczę ile tam pieniędzy posżło...W tym roku znalazłam super pakiet rodzinny z GTI ( bo tylko z tego biura kupujemy wycieczki) i koszt było 5,999 na 3 osoby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.07.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 podczas budowy człowiek wyrzeka sie wszystkiego,żeby tylko pieniędzy starczyło na budowę to prawda u nas też mialo byc w tym roku zrobione więcej ale niestety wyszło jak wyszło tzw.kryzys budowlany ale jak patrze wokoło na moich znajomych tych którzy tak wiecznie stękają że nie mają..............i co roku na plaży wylegująchych to aż mnie skręca z zazdrości Danuś przyjdzie i ten czas kiedy ty będziesz leżała na plaży - ale po budowie i też będzie fajnie, ja uwielbiam narty i dla mnie teraz największą męczarnią jest to, że nie możemy zimą wyjechać na dłużej i pocieszam się, że w końcu bodowa też się musi zakończyć i zaczną się wyjazdy a będzie i dom i wyjazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.07.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 dziewczyny narazie znikam ............musze iśc na zakupy i sklecic obiadek............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.07.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 u nas też tylko syn był teraz na obozie windsurfingowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.07.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 będzie i dom i wyjazdy właśnie a Ci co tak te nosy w chmurach noszą z dumy że ich stac na full wypas wakację ...................wtedy to ich z zazdrości skręci narazicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.07.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 ja też lecę na budowę.... pa ..kobitki...wpadne wieczorem i nadrobię zaległości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.07.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 GLAMOURMUM zaoszczędziłaś zdecydowanie więcej my byliśmy w Turcji przed samą budową (takie nasze ostatnie wakacje przed budową ) i nas na 3 osoby kosztowało prawie 9 tys. wiem..wiem... ale za obóz zapłaciłam 1,7 tyś.... a jeszcze kilka zreczy musze dokupić.... W ubiegłym roku też na sama wycieczkę wydaliśmy ponad 9 tyś ( 4osoby) juz nie liczę ile tam pieniędzy posżło...W tym roku znalazłam super pakiet rodzinny z GTI ( bo tylko z tego biura kupujemy wycieczki) i koszt było 5,999 na 3 osoby.... to faktycznie warto byłoby my w zeszłym roku z naszego biura dostaliśmy też super ofertę i tak mnie kusiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts