Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

2,40 to dobra cena :D

i to bardzo :wink:

u Marcina za ręcznie formowaną krzyknął 3 zł ale jest ona mniejsza więc więcej jej wyjdzie

za klinkierową chciał 3,10zł

Ale jakoś brakowało mi tam kolorów............tak aby dobrze dobrac do dachówki

a ta cena 3,10 u Marcina to netto czy brutto?

netto :-?

co prawda palnu "b" w kwestii ubioru na razie nie mam ale coś tam wybiorę (muszę :wink: ) a kupować już nie chcę bo baterię do łazienki musimy zakupić :wink:

taaaaak, to jest zdecydowanie ważniejsze...;)

niestety :wink:

ja też zrezygnowałam z wyjazdu z dzieciakami do Turcji... wysyłam Laurę na obóz i 4 tyś mam w kieszeni.....

podczas budowy człowiek wyrzeka sie wszystkiego,żeby tylko pieniędzy starczyło na budowę :roll:

podczas budowy człowiek wyrzeka sie wszystkiego,żeby tylko pieniędzy starczyło na budowę :roll:

to prawda :-?

u nas też mialo byc w tym roku zrobione więcej ale niestety wyszło jak wyszło

tzw.kryzys budowlany

ale jak patrze wokoło na moich znajomych tych którzy tak wiecznie stękają że nie mają..............i co roku na plaży wylegująchych to aż mnie skręca z zazdrości :-?

GLAMOURMUM zaoszczędziłaś zdecydowanie więcej my byliśmy w Turcji przed samą budową (takie nasze ostatnie wakacje przed budową :wink:) i nas na 3 osoby kosztowało prawie 9 tys.

wiem..wiem... ale za obóz zapłaciłam 1,7 tyś.... a jeszcze kilka zreczy musze dokupić....

W ubiegłym roku też na sama wycieczkę wydaliśmy ponad 9 tyś ( 4osoby) juz nie liczę ile tam pieniędzy posżło...W tym roku znalazłam super pakiet rodzinny z GTI ( bo tylko z tego biura kupujemy wycieczki) i koszt było 5,999 na 3 osoby....

to prawda :-?

u nas też mialo byc w tym roku zrobione więcej ale niestety wyszło jak wyszło

tzw.kryzys budowlany

ale jak patrze wokoło na moich znajomych tych którzy tak wiecznie stękają że nie mają..............i co roku na plaży wylegująchych to aż mnie skręca z zazdrości :-?

Danuś przyjdzie i ten czas kiedy ty będziesz leżała na plaży - ale po budowie i też będzie fajnie, ja uwielbiam narty i dla mnie teraz największą męczarnią jest to, że nie możemy zimą wyjechać na dłużej i pocieszam się, że w końcu bodowa też się musi zakończyć i zaczną się wyjazdy a będzie i dom i wyjazdy :lol: :lol: :lol:

GLAMOURMUM zaoszczędziłaś zdecydowanie więcej my byliśmy w Turcji przed samą budową (takie nasze ostatnie wakacje przed budową :wink:) i nas na 3 osoby kosztowało prawie 9 tys.

wiem..wiem... ale za obóz zapłaciłam 1,7 tyś.... a jeszcze kilka zreczy musze dokupić....

W ubiegłym roku też na sama wycieczkę wydaliśmy ponad 9 tyś ( 4osoby) juz nie liczę ile tam pieniędzy posżło...W tym roku znalazłam super pakiet rodzinny z GTI ( bo tylko z tego biura kupujemy wycieczki) i koszt było 5,999 na 3 osoby....

to faktycznie warto byłoby my w zeszłym roku z naszego biura dostaliśmy też super ofertę i tak mnie kusiło :wink: