annecy 26.01.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Niezmiernie cieszy mnie fakt, że to ja, jako fundator swego domu, będę miał pierwszeństwo w straszeniu moich potomnych, którzy ewentualnie odziedziczą ten dom po mojej śmierci... ( o ile nie pójdę od ręki do nieba).... ...a lubię być ''niegrzeczny''! Ta myśl mnie uspakaja................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_rt8 26.01.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 nie myślałem o tym w ten sposób ale to niezmiernie pocieszające że się pomieszka dłużej na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 26.01.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.01.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Niezmiernie cieszy mnie fakt, że to ja, jako fundator swego domu, będę miał pierwszeństwo w straszeniu moich potomnych, którzy ewentualnie odziedziczą ten dom po mojej śmierci... ( o ile nie pójdę od ręki do nieba).... ...a lubię być ''niegrzeczny''! Ta myśl mnie uspakaja................. Teraz czy potem, jako straszydło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 26.01.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 juz teraz jestem niegrzeczny... a co dopiero potem?................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 26.01.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Zachwyceni domem spadkobiercy predko cie wyprosza ....obawiam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 26.01.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Przyjdzie egzorcysta i ............. po Tobie Albo łowcy duchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.01.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 A jestes pewien, ze to straszenie Tobie samemu nawiecej nie zaszkodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 27.01.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 hmmm , wiecie przecież, że w niektórych domach są duchy i zwykle to jest ten hrabia co ten dom wybudował... albo jakaś bidna madonna... fajnie wiedzieć , że u mnie nikt nie będzie straszył (poza mną)... p.s. ja to pewnie takim wesołym duchem będę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 27.01.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 nie myślałem o tym w ten sposób ale to niezmiernie pocieszające że się pomieszka dłużej na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts