olasosenko 26.01.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Witam! Mam na imię Ola Właśnie rozpoczynam swoją przygodę z budową wymarzonego domku! Tzn czekam na pozwolenie :/ NA WZkę czekałam 4 lata:( Mam nadzieję że z PnB pójdzie szybciej Dodam że budowa jest w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 27.01.2009 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 witaj, Olu widzę, że cierpliwość masz - przyda się też i później, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_sp 27.01.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witaj ...być cierpliwym ... 4 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 23.03.2009 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 witaj, Olu widzę, że cierpliwość masz - przyda się też i później, powodzenia na później to obawiam się że już zabraknie ;p Już jej poszukuję (tzn tej cierpliwości - niestety na allegro nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.03.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Witanko nr buta, stan, nr kontaktowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts