peilin 28.10.2003 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Pozsukuje profesjonalnej ekipy, ktora bezpiecznie zdejmie eternit z dachu i odda go do utylizacji. Woj. Mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 28.10.2003 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 To kosztuje.A musi byc papierek z zakladu utylizacji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2003 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 peilin,może spytaj u siebie w gminie-tam mają konatakty z takimi firmami.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 29.10.2003 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Tak, musi byc papierek z zakładu utylizacji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 29.10.2003 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Opal, dzieki za rade, popytam w gminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarpol 29.10.2003 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Opal, dzieki za rade, popytam w gminie. poszukaj w archiwum muratora podawano w tamtym roku adres firmy chyba z Warszawy. Posiadaja wszystkie certyfikaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 30.10.2003 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Co prawda mnie problem eternitu na szczęście nie dotyczy ale chciałbym podzielić się z Wami pewną informacją. W moim mieście są porozwieszane na słupach ogłoszeniowych informacje podpisane przez stosowny wydział Urzędu Miejskiego, że: wszystcy właściciele domów jednorodzinnych którzy zdecydują się na zmianę pokrycia dachowego z eternitu na inny mogą ubiegać się o refendację (nie wiem w jakim procencie?) kosztów transportu do zakładu utylizacyjnego oraz samych kosztów utylizacji.Spytajcie się w swoim UM lub UG czy Wasza Rada podjęła podobne uchwały dot. partycypacji w kosztach przedsięwzięć proekologicznych. Dodam, że ja w ten sposób uzyskałem zwrot 50% kosztów materiałowych budowy oczyszczalni scieków. Dofinansowywane są także zmiany instalacji grzewczej węglowej na elektryczną, gazową lub olejową oraz ocieplanie budynków. Oczywiście dotyczy to tylko starych budynków wzniesionych przed którymś tam rokiemPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 30.10.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Spróbuj: http://republika.pl/adammulik/albo tu: Azbestwreszcie na stronie http://www.pkt.pl wpisz słowo kluczowe Azbest i zaznacz województwo. Tam jest kilka adresów, ale link nie da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts